Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Motorola E13 2/64GB (Cosmic Black)

Код:716810
Очікується
Motorola E13 2/64GB (Cosmic Black) фото
Motorola E13 2/64GB (Cosmic Black) фото
Motorola E13 2/64GB (Cosmic Black) фото
Motorola E13 2/64GB (Cosmic Black) фото
Motorola E13 2/64GB (Cosmic Black) фото
Motorola E13 2/64GB (Cosmic Black) фото
Motorola E13 2/64GB (Cosmic Black) фото
Motorola E13 2/64GB (Cosmic Black) фото
Motorola E13 2/64GB (Cosmic Black) фото
Motorola E13 2/64GB (Cosmic Black) фото
Motorola E13 2/64GB (Cosmic Black) фото
Motorola E13 2/64GB (Cosmic Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 29 ₴
2 999
Колір
Black фото
Cream фото
Green фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Великий 6,5-дюймовий екран. Відмінний звук із Dolby Atmos

Насолоджуйтесь переглядом відео та стрічки новин в улюбленій соцмережі завдяки 6,5-дюймовому IPS-дисплею з роздільною здатністю HD+ (1600х720 пікселів). Він пропонує достатньо простору за рахунок дуже вузьких рамок та гарантує, що текст легко читається, а картинка залишається чіткою та яскравою під будь-яким кутом. Разом із багатовимірним звуком Dolby Atmos®, доступним як через динамік телефону, так і через навушники, ви можете повністю зануритися у контент та отримати більшу глибину та деталі у своїх розвагах.

Швидка робота всіх додатків

Завдяки 8-ядерному процесору UNISOC T606, який забезпечує всю необхідну обчислювальну потужність, Motorola E13 може похвалитися чудовою продуктивністю. І використовує оптимізовану систему Android 13 (Go Edition). Це підвищує ефективність всього, від відеодзвінків до функцій обробки фотографій на основі штучного інтелекту і робить вашу взаємодію зі смартфоном дійсно комфортною. Крім того, Moto E13 має 2 ГБ оперативної пам'яті та 64 ГБ постійної флеш-пам'яті, яку можна розширити до 1 ТБ за рахунок карти пам'яті.1

Чіткі фотографії щоразу

Основна 13-мегапіксельна камера зі штучним інтелектом і 5-мегапіксельна фронтальна камера допоможуть вам зробити ваші найкращі фотографії та селфі. Завдяки розумним функціям, таким як автоматичне виявлення посмішки, основна камера розпізнає, коли у кадрі посміхаються, і робить знімок. Фазовий автофокус PDAF допомагає швидко фокусуватися на потрібних об'єктах, щоб знімки виходили більш чіткими. А Face Beautify та портретний режим у фронтальній камері автоматично покращують ваші селфі, тому вам не потрібно нічого робити, щоб ваші фотографії виглядали чудово. Вони вже готові до публікації у соцмережах.

Більше часу для будь-яких завдань

Отримайте максимум від свого дня з Motorola E13. Смартфон оснащений акумулятором ємністю 5000 мАг, який підтримує заряджання потужністю 10 Вт. Він забезпечує телефону до 36 годин автономної роботи,2 що дозволяє спокійно займатися своїми справами весь день, не переживаючи, що ваш смартфон може розрядитися в невідповідний момент і ви залишитеся без зв'язку.

Залишайтеся на зв'язку

Телефон підтримує використання відразу двох SIM-карток формату Nano SIM, що дозволяє вибирати найбільш підходящі для вас тарифи або поєднувати робочі та особистий номери. А також оснащений Wi-Fi 802.11ас та Bluetooth 5.0, які забезпечують швидке та стабільне бездротове підключення до мережі або інших пристроїв. Таким чином ви зможете легко спілкуватися, використовувати різних операторів зв'язку та насолоджуватися швидкою передачею даних.

Практичний дизайн

Тонкий та легкий Motorola E13 – чудовий компаньйон для вашого активного способу життя. Його товщина складає всього 8,5 мм, що разом із вагою 180 грамів робить цей телефон дуже зручним у використанні. Водовідштовхувальне покриття допомагає йому успішно протистояти бризкам, забезпечуючи клас волого- та пилозахисту IP52.3 А стримані стильні кольори зроблять його елегантним акцентом вашого повсякденного образу. Все ретельно продумано та функціонально, як і має бути у сучасного телефону.

1Обсяг сховища, доступний користувачеві, менший через ряд факторів, включаючи операційну систему, програмне забезпечення та функції, які використовують частину пам'яті, і може змінитися після оновлення програмного забезпечення. Підтримує картки пам'яті microSD об'ємом до 1 ТБ (продаються окремо). Переміщення вмісту з обмеженнями DRM (керування цифровими правами) на картку може бути неможливим.

2Усі твердження щодо часу роботи від батареї приблизні та засновані на середньому рівні користування, що перевіряється за змішаним профілем використання (що включає як використання, так і час очікування) за оптимальних умов мережі. Фактичний час роботи від батареї відрізнятиметься і залежатиме від багатьох факторів, включаючи рівень сигналу, налаштування мережі та пристрою, температуру, стан батареї та особливості використання.

3Водостійкий корпус захищає від помірної кількості води, наприклад, від випадкових бризок, крапель дощу або розлитої рідини. Не занурюйте телефон у воду, не піддавайте його дії води або іншої рідини під тиском. Згодом водовідштовхувальні властивості можуть погіршитися. Не водонепроникний.

4Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13 (Go edition)

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

1600 x 720

Щільність пікселів, PPI

269

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

84%

Процесор

Процесор

Unisoc T606

Кількість ядер
Частота процесора

1,6 ГГц

Графічний процесор

Mali-G57 MP1

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять

2 Гб

Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Основна камера

13 Мп

Кількість модулів основної камери

1

Діафрагма

f/2,2

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Galileo

Bluetooth

5,0

NFC

Ні

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

10 Вт

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP52

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Акселерометр

Датчик освітлення

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Колір

Фізичні характеристики

Вага

179,5 г

Габарити (ВхШхГ)

164,19 x 74,95 x 8,47 мм

Комплектація

Зарядний пристрій

USB кабель

Інструкція користувача

Смартфон

Скріпка для виймання SIM

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано