Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

OnePlus Nord CE 2 Lite 8/128GB (Blue Tide)

Код:709881
Очікується
OnePlus Nord CE 2 Lite 8/128GB (Blue Tide) video preview
OnePlus Nord CE 2 Lite 8/128GB (Blue Tide) фото
OnePlus Nord CE 2 Lite 8/128GB (Blue Tide) фото
OnePlus Nord CE 2 Lite 8/128GB (Blue Tide) фото
OnePlus Nord CE 2 Lite 8/128GB (Blue Tide) фото
OnePlus Nord CE 2 Lite 8/128GB (Blue Tide) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 129 ₴
12 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Трохи більше, ніж ви могли очікувати

Мікропроцесор Qualcomm® Snapdragon™ 695 / Батарея 5000 мАг + Швидка зарядка SUPERVOOC 33 Вт / Енергозберігаючий екран 6,59" 120 Гц / Потрійна камера ШІ 64 Мпікс / Роз'єм для навушників 3,5 мм + Додатковий лоток для SIM-картки або microSD-картки / OxygenOS 12.1

Трохи більш стильний, ніж ви могли очікувати

Синій приплив: хвилі синього і жовтого відтінку, що ніби накочують одна за одною, нагадують про океанський захід сонця. Чорні сутінки: темне матове покриття із захистом від забруднення пальцями нагадує задню панель OnePlus One з імітацією пісковика.

Потужний процесор для гри протягом усього дня

Мікропроцесор Snapdragon® 695 сумісний з 5G.1 Його енергоефективна 8-ядерна архітектура та графічний процесор Adreno 619 економно витрачають батарею, щоб ви могли грати, транслювати відео та займатися улюбленими справами.

Великий екран 120 Гц = довша робота батареї?

Ви, напевно, думаєте, що великий дисплей 6,59" (16,73 см) з частотою 120 Гц2 сильніше витрачатиме заряд батареї? Але дисплей Nord CE 2 Lite береже енергію і витрачає її ефективно. Це значить, у вас буде достатньо часу на перегляд улюблених фільмів та серіалів у роздільній здатності FHD+.

5000 мАг?! Ого ... Та це величезна сила!

Ви отримуєте батарею з вражаючою ємністю 5000 мАч,3 яка витримає години ігор, трансляцій та інтернет-серфінгу, а швидка зарядка Supervooc 33 Вт4 підтримає, коли енергія буде закінчуватися. Смартфон також оснащений системою контролю температури в реальному часі з 9 датчиками та чипом, які підтримують безпеку та захищають батарею від надмірного нагрівання.

Камера, яка бачить у глиб

Потрійна камера на 64 Мп з ШІ цього разу трохи відрізняється: додали камеру на 2 Мп, що додає додаткову глибину, для більш реалістичного боке та високої деталізації. Камера Nord CE 2 Lite постачається з оптимізованими функціями фото- та відеозйомки, які допоможуть вам розкрити творчий потенціал.

Апаратна перевага для портретного режиму

Нова камера на 2 Мп, що забезпечує додаткову глибину зйомки, дозволяє створювати вражаючі портрети. Вона працює разом з основним об'єктивом, щоб чіткіше визначати контур об'єкта зйомки та надавати гостроту ефекту боке.

Темрява – це більше не нудно

Розфарбуйте вечірку з режимом нічного краєвиду! Особливий алгоритм ШІ разом з основним об'єктивом створює чіткі і зовсім не нудні зображення навіть за умов поганого освітлення.

Oxygen, только в 12 раз лучше

OnePlus Nord CE 2 Lite відразу випускається із встановленою системою OxygenOS 12.1, що означає доступність усіх новітніх функцій, таких як оптимізація енергоефективності та швидке завантаження програм. 5

1Підтримка функції 5G залежить від фактичної швидкості передачі даних у вашій країні та регіоні і може відрізнятися залежно від регіонального оператора та умов використання мереж. Функція 5G забезпечує обслуговування 5G у місцях, де працюють мережі 5G. Фактична швидкість мережі може відрізнятися в залежності від оператора в країні та регіоні, а також від середовища використання.

2Дизайном екрана передбачені округлені кути, тоді як вимір виконується з урахуванням стандартного прямокутника. Розмір екрана OnePlus Nord CE Lite5G складає 6,59 дюйми (16,73 см). За рахунок округлених кутів та отворів для камер фактична площа огляду може бути меншою, ніж зазначений розмір екрану. Роздільна здатність розрахована на основі стандартного прямокутника, а на реальному екрані смартфона трохи менше ефективних пікселів.

3Типова ємність батареї становить 5000 мА*год. Конструкція батареї включає одну незнімну комірку ємністю 5000 мА*год. Фактичний термін роботи батареї від заряду залежить від різних факторів: мережевого оточення, використовуваних функцій та програм, частоти дзвінків та повідомлень, а також загальної кількості циклів заряджання. Доступність сервісів та продуктів може відрізнятися залежно від ринку.

4Дані про SUPERVOOC 33 Вт отримані у випробувальній лабораторії OnePlus. Дата проведення випробувань: 4 березня 2022 р. Стандарти умов проведення випробувань: температура навколишнього середовища під час проведення випробувань – 25°C ± 1°C. Робоча температура телефону на початку заряджання батареї: 25 °C ± 1 °C. Процедура випробування: заряджання починається з рівня 1%, використовується оригінальний адаптер швидкої зарядки SUPERVOOC 33 Вт. Екран телефону залишається вимкненим протягом процесу заряджання. За 30 хвилин заряджання OnePlus Nord CE 2 Lite 5G за допомогою SUPERVOOC 33 Вт рівень заряду збільшується з 1% до приблизно 50%. Фактична продуктивність користувача може залежати від умов навколишнього середовища під час заряджання та умов використання.

5Через оновлення програмного забезпечення телефону перелічені вище дії можуть змінюватися, а реальний вміст OTA може відрізнятися від вказаного.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2022

Операційна система

Android 12

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2412 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

401

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

84,1%

Додатково

Підтримка sRGB, Display P3

Режим затемнення

Підтримка жестів та навігації на екрані

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Adreno 619

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Основна камера

64 Мп

2 Мп, 2 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,7 + f/2,4 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Основна камера (задня): 64 Мп, Розмір пікселя: 0,7 мкм/64М; 1,4 мкм (4 в 1) / 16М, Кількість лінз: 6P, Електронна стабілізація зображення; Додаткова камера коригування глибини (задня): 2 Мп; Діафрагма: f/2,4; Макрозйомка (задня): 2 Мп, Діафрагма: f/2,4; Поліпшення сцени ШІ, сповільнена зйомка, двовіконний режим відео, HDR, нічний краєвид, портрет, панорамування, ретуш, фільтри; Фронтальна камера: Матриця: Sony IMX471, Розмір пікселя: 1,0 мкм, Діафрагма: f/2,0; Розблокування розпізнаванням обличчя, спалах на екрані, HDR, нічний краєвид, портрет, ретуш, фільтри

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка
Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Датчики

Електронний компас

Датчик наближення

Акселерометр

Датчик освітленності

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

Аудіо 3,5

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Лінійний динамік

Підтримка шумоподавлення

Колір

Фізичні характеристики

Вага

195 г

Габарити (ВхШхГ)

164,3 х 75,6 х 8,5 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано