Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків5
Питання-відповіді1

OPPO A17 4/64GB (Lake Blue)

Код:712138
Очікується
OPPO A17 4/64GB (Lake Blue) фото
OPPO A17 4/64GB (Lake Blue) фото
OPPO A17 4/64GB (Lake Blue) фото
OPPO A17 4/64GB (Lake Blue) фото
OPPO A17 4/64GB (Lake Blue) фото
OPPO A17 4/64GB (Lake Blue) фото
OPPO A17 4/64GB (Lake Blue) фото
OPPO A17 4/64GB (Lake Blue) фото
OPPO A17 4/64GB (Lake Blue) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-43%
Вигода 3 000 ₴
cashback iconКешбек 39 ₴
6 999
3 999
Колір
Black фото
Blue фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дизайн преміум-класу

Унікальний стиль та нові тактильні відчуття. Саме це пропонує користувачам новий дизайн OPPO A17 з особливим покриттям задньої кришки, що імітує фактуру шкіри. Він приємно відчувається в руках і більш стійкий до забруднень.1 Крім того, телефон важить всього близько 189 грамів,2 тому його буде зручно утримувати однією рукою.

Довгограючий акумулятор 5000 мАг

Потужна батарея OPPO A17 ємністю 5000 мАч3 забезпечує надійну роботу протягом усього дня, навіть при використанні кількох програм, мультимедіа та камери. Не потрібно постійно перевіряти відсоток заряду батареї. Просто використовуйте всі можливості свого телефону по максимуму.

Плавний користувацький досвід

Більше не потрібно вирішувати, які фотографії залишити, а які видалити з великим обсягом пам'яті. А якщо його все ж таки не вистачить, вбудовану пам'ять смартфона завжди можна розширити за допомогою карти.4 Крім того, власна розробка OPPO – функція RAM Expansion перетворює доступне ПЗП в ОЗП для підтримки ресурсомістких додатків та скорочення затримок. З нею можна додатково отримати до 4 ГБ розширеної оперативної пам'яті.5

Барвистий дисплей для яскравих візуальних вражень

Поєднання 100% охоплення колірної гами DCI-P3 та адаптивного затемнення екрану забезпечує OPPO A17 природні, плавні кольори та приємну картинку. Тому, чим би ви не займалися протягом дня – спілкувалися по відеозв'язку, грали, переглядали свіжі новини чи відео – у вас перед очима завжди буде гарне та чітке зображення. А завдяки функції інтелектуального затемнення цей екран не напружуватиме ваш зір, автоматично підлаштовуючи яскравість залежно від зовнішніх умов освітлення.

50-мегапіксельна камера зі штучним інтелектом

Надчітка задня камера з роздільною здатністю 50 МП забезпечує ідеальну деталізацію для великих планів та мальовничих видів. Фотографуйте все навколо у найкращій якості, щоб передати ще більше подробиць на своїх знімках.

Портретний режим

Будьте головною зіркою на фото. У портретному режимі реалізовано «ідеальне розмиття», тому ви можете створювати фотографії професійного рівня, які можна порівняти за якістю зі знімками, зробленими на дзеркальну фотокамеру.

Розумна портретна ретуш

Вбудований ШІ підлаштовується під навколишні кольори та відтінки шкіри. Будь у кадрі тільки ви або ціла компанія людей, усі вийдуть якнайкраще.

Суворі стандарти якості

OPPO серйозно ставиться до контролю якості своїх смартфонів. Тому компанія проводить різні тести для перевірки їх довговічності та продуктивності, включаючи випробування на мікропадіння, стрес-тести на підключення кабелю до порту USB, тести на падіння з висоти 1 метра та випробування на стійкість до високих температур та високої вологості.6 Щоб ви могли точно покладатися на свій телефон. OPPO A17 відповідає стандарту водонепроникності IPX4,7 тому можна не побоюватися, що невеликий дощ чи бризки якось зашкодять вашому смартфону.

ColorOS

Система ColorOS зробить вашу взаємодію з телефоном набагато комфортнішою. Перекладайте все, що вам потрібно більш ніж на 100 мов за допомогою Google Lens – достатньо лише провести по екрану трьома пальцями та готово. Оптимізуйте екранний простір за допомогою FlexDrop, щоб легко перемикатися між програмами та встигати більше. А п'ятирівневий контроль доступу дозволить вам не хвилюватися за конфіденційність та захист даних у всіх програмах та функціях.

1Натуральна або синтетична шкіра не використовується.

2Інформація про товщину та вагу OPPO A17 засновані на даних, зібраних у лабораторіях OPPO. Фактичний розмір та вага можуть відрізнятися залежно від виробничого процесу та методів вимірювання.

35000 мАг - типове значення ємності акумулятора. Номінальна ємність складає 4890 мАг.

4Пам'ять можна розширити за допомогою картки MicroSD. Карта MicroSD купується окремо.

5RAM Expansion додає віртуальну оперативну пам'ять до вихідної фізичної. Дані були зібрані з моделі, використаної у лабораторних випробуваннях; фактичні результати можуть відрізнятися залежно від моделі.

6Дані отримані з лабораторії OPPO. Лабораторія OPPO була акредитована CNAS у 2020 році. Наведені дані є лише результатами лабораторних випробувань, а не гарантією якості при повсякденному використанні. Фактична ситуація трохи відрізнятиметься залежно від версії тестового програмного забезпечення, конкретного тестового середовища та конкретної версії.

7OPPO A17 відповідає галузевому стандарту IPX4 в лабораторних умовах. Не заряджайте мокрий телефон. Ушкодження рідиною не покривається гарантією.

8Зображення продукту наведено лише для довідки. Технічні характеристики та опис деяких продуктів можуть змінюватися з таких причин, як зміна постачальників або виробників. Дані на сторінці отримані від лабораторій OPPO та постачальників. У реальних умовах дані незначно відрізнятимуться залежно від версії тестового програмного забезпечення, конкретного середовища тестування та конкретної версії.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2022

Операційна система

Android 12

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану

LCD

Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

1612 х 720

Щільність пікселів, PPI

269

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20,15:9

Співвідношення екран/корпус

89,8%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,3 ГГц

Графічний процесор

PowerVR GE8320

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 2 Тб

Основна камера

Основна камера

50 Мп

0,3 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,8

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

Bluetooth

5,3

NFC

Ні

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Ні

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IPX4

Захист корпусу
Датчики

Акселерометр

Геомагнітний датчик

Датчик світла

Датчик сили тяжіння

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

Micro USB

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Колір

Фізичні характеристики

Вага

189 г

Габарити (ВхШхГ)

164,2 х 75,6 х 8,3 мм

Комплектація

Зарядний пристрій

USB кабель

Інструкція користувача

Смартфон

Скріпка для виймання SIM

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Відгуків