Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків5
Задати питання

OPPO A38 4/128GB (Glowing Black)

Код:729324
Є в наявності
OPPO A38 4/128GB (Glowing Black) фото
OPPO A38 4/128GB (Glowing Black) фото
OPPO A38 4/128GB (Glowing Black) фото
OPPO A38 4/128GB (Glowing Black) фото
OPPO A38 4/128GB (Glowing Black) фото
OPPO A38 4/128GB (Glowing Black) фото
OPPO A38 4/128GB (Glowing Black) фото
OPPO A38 4/128GB (Glowing Black) фото
OPPO A38 4/128GB (Glowing Black) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Sweet TV Oppo
-24%
Вигода 1 744 ₴
cashback iconКешбек 55 ₴
7 299
5 555
Колір
Black фото
Gold фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Додайте яскравий штрих до свого повсякденного образу

Додайте яскравий штрих до свого повсякденного образу і залишайтеся на зв'язку з OPPO A38. Цей стильний сучасний смартфон оснащений суперяскравим «сонячним» 90 Гц дисплеєм з приголомшливою передачею кольору, 50 Мп ШІ камерою, здатною робити дуже точні і барвисті фото, і відмінно виглядає завдяки своєму елегантному дизайну OPPO Glow. А продуктивний процесор, функція розширення пам'яті Extended RAM 4 Гб та швидка зарядка SUPERVOOCтм 33 Вт дозволять вам встигати більше та насолоджуватися плавною роботою смартфона дуже довго. Наповніть свій день яскравими враженнями з OPPO A38.

Побачте світлий бік життя

Дисплей Sunlight 90 Гц зі 100% охопленням розширеного колірного простору DCI-P3 покаже вам все в найкращій якості. Він дуже реалістично передає кожен відтінок, а за рахунок високої пікової яскравості екрану 720 ніт ви зможете спокійно переглядати інформацію навіть у сонячний день на вулиці. При цьому екран працює плавно за рахунок частоти оновлення 90 Гц, менше розряджає батарею і не напружує зір з функцією AI Eye-Care. 1,2

Готовий до роботи за лічені хвилини

Щоб ви не запланували собі на день, A38 легко складе вам компанію завдяки надійному акумулятору ємністю 5000 мАг. А якщо вам терміново потрібно сходити в магазин або зустрітися з другом, а заряд закінчується, ви завжди можете покластися на швидку зарядку 33 Вт SUPERVOOCТМ, яка миттєво підготує ваш телефон до роботи. Вона здатна забезпечити понад 50% заряду батареї лише за 30 хвилин. 3,4

Смартфон, який працює плавніше та довше

Насолоджуйтесь ефективною роботою свого смартфона день у день. Спеціальний ігровий чипсет та інтелектуальний обчислювальний механізм Dynamic Computing Engine забезпечують максимальну продуктивність навіть у найскладніших умовах. А завдяки можливості розширення оперативної пам'яті до 4 ГБ,6 всі програми працюватимуть швидко і без збоїв. Крім того, тепер телефон працює як новий ще довше – до 36 місяців без зниження продуктивності.5

50-мегапіксельна AI-камера

Розкрийте новий рівень краси та деталізації своїх фотографій завдяки напрочуд чітким зображенням, що отримуються за допомогою AI-камери з роздільною здатністю 50 МП.

Ретуш портрета за допомогою ШІ. Портретне Боке

Завжди виглядайте в кадрі красиво та природно за допомогою оновленої функції AI Portrait Retouching, яка коригує зображення на ходу відповідно до налаштувань та вашого бачення. Приверніть увагу і станьте головним у кадрі завдяки портретному режиму, який забезпечує ефект боке, подібний до того, що створюється за допомогою дзеркальної камери.

Дизайн OPPO Glow

Випромінюйте блиск та підкорюйте разом з OPPO A38 та його елегантним дизайном. Виберіть сяюче золото, щоб насолоджуватися сплеском сонячного світла та мерехтливими ореолами. Або віддайте перевагу блискучим текстурам чорного варіанту, які незмінно привертають увагу до вашого телефону щоразу, коли ви його дістаєте. У будь-якому випадку ви не залишитеся непоміченими.

Можливості ColorOS 13.1

Завдяки вдосконаленій операційній системі ColorOS 13.1 цей смартфон забезпечує більш камфорну та продуктивну взаємодію з користувачем. Скажіть «так» більш розумному управлінню сховищем та підтримуйте максимальну продуктивність за допомогою вбудованої функції очищення системи. Перекладайте тексти з інших мов одним дотиком завдяки функції Three-Finger Translate з Google Lens. Візьміть під контроль свою конфіденційність за допомогою п'ятирівневого контролю доступу і діліться лише тим, що хочете. Все це та багато іншого буде доступно вам у OPPO A38.

1Частота оновлення 90 Гц може не відповідати всім сценаріям використання мобільного телефону.

2720 ніт при HBM (режим високої яскравості). Якщо в налаштуваннях відкрито автояскравість. Коли дисплей піддається впливу навколишнього світла або прямого сонячного проміння, його яскравість може збільшитися до 720 ніт. Значення яскравості можуть відрізнятися залежно від кута освітлення.

333 Вт SUPERVOOC означає, що вихідна потужність зарядного пристрою становить 33 Вт. Фактична вихідна потужність може змінюватись в залежності від умов навколишнього середовища.

45000 мАг – типове значення ємності акумулятора. Номінальна ємність складає 4880 мАг.

536-місячне збереження ефективності означає, що завдяки оптимізації програмного забезпечення, обладнання та інших комплексних технологій пристрій пройшов 36-місячне тестування у лабораторії OPPO. Не означає, що відставання немає. Через такі фактори, як мережеве середовище чи особливості особистого використання фактичний досвід може відрізнятися від наведених даних.

6Розширена оперативна пам'ять обсягом 4 ГБ реалізується програмним забезпеченням. Деякі характеристики та опис продуктів можуть змінюватися з таких причин, як зміна постачальників. Наприклад, доступність ОЗП/ПЗП може відрізнятися залежно від країни або оператора зв'язку.

7Дані на сторінці взяті з технічних специфікацій OPPO, а також даних випробувань лабораторій та постачальників. У реальних обставинах дані можуть відрізнятися в залежності від версії тестового програмного забезпечення, середовища тестування та версії пристрою.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

1612 х 720

Частота оновлення екрану

90 Гц

Щільність пікселів, PPI

269

Кількість кольорів

16,7 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

89,8%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,0 ГГц

Графічний процесор

Mali-G52 MC2

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Так

Основна камера

Основна камера

50 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,8 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Основна камера: 50 МП; f/1.8; Кут огляду 75.5°; Лінза 5P; Підтримується автофокус; Моно-камера: 2 МП; f/2.4; Кут огляду 89.1°; Лінза 3P; Фіксований фокус

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Фіксований фокус

Лінза 3P

Кут огляду 76,8°

Діафрагма: f/2,2

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка
Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP54

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Акселерометр

Датчик освітлення

Геомагнітний датчик

Шагомер

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Особливості телефону

Підтримка OTG

Колір

Фізичні характеристики

Вага

190 г

Габарити (ВхШхГ)

163.74 х 75.03 х 8.16 мм

Комплектація

Зарядний пристрій

USB кабель

Інструкція користувача

Скріпка для виймання SIM-картки

Смартфон

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Відгуків