Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Задати питання

OPPO A57s 4/64GB (Starry Black)

Код:710190
Очікується
OPPO A57s 4/64GB (Starry Black) фото
OPPO A57s 4/64GB (Starry Black) фото
OPPO A57s 4/64GB (Starry Black) фото
OPPO A57s 4/64GB (Starry Black) фото
OPPO A57s 4/64GB (Starry Black) фото
OPPO A57s 4/64GB (Starry Black) фото
OPPO A57s 4/64GB (Starry Black) фото
OPPO A57s 4/64GB (Starry Black) фото
OPPO A57s 4/64GB (Starry Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-44%
Вигода 3 900 ₴
cashback iconКешбек 48 ₴
8 799
4 899
Колір
Black фото
Blue фото
Модель
128 GB64 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Яскрава картина та плавна робота

З OPPO A57s ваш день від першої до останньої хвилини наповниться енергією, кольором та звуком, які зроблять його ще кращим. Великий акумулятор і супершвидка зарядка SUPERVOOCTM 33 Вт дозволять не економити заряд. 6,56-дюймовий дисплей з багатою палітрою кольорів і ультралінійний стереодинамік виведуть розваги на новий рівень, а подвійна камера 50 МП зі штучним інтелектом допоможе сфотографувати всі важливі миті з високою чіткістю.

Швидка зарядка SUPERVOOCTM 33 Вт

Насолоджуйтесь безтурботним життям завдяки передовій технології заряджання. Швидка зарядка SUPERVOOCTM 33 Вт 1 підготує ваш смартфон до роботи ще до того, як ви приймете душ. А оптимізована нічна зарядка за допомогою AI точно розраховує час і потужність, дозволяючи спати спокійно завдяки захисту від перезарядки акумулятора.

Довгограючий акумулятор ємністю 5000 мАг

Набридло стежити за рівнем заряду і постійно економити його? Акумулятор A57s ємністю 5000 мАг 2 дає вам достатньо часу, щоб насолоджуватися улюбленими серіалами протягом 15 годин. А в режимі енергозбереження навіть із 5% заряду батареї ви зможете безперервно надсилати текстові повідомлення понад 50 хвилин.3 Більше не потрібно турбуватися про рівень заряду, що залишився.

Дисплей з діагоналлю 6,56 дюйма та чудовою кольоропередачею 4

Ігри та відео на смартфоні ще ніколи не виглядали так добре. Отримуйте більш захоплюючий аудіовізуальний досвід із кольорами, які демонструє цей екран, здатний передавати 100% колірного простору DCI-P3. І, як додатковий бонус, він набагато менше напружує очі завдяки зменшеному випромінюванню синього світла.

Плавно та весело

Відчуйте, наскільки все гладко, коли в грі бере участь 8-ядерний процесор. Більше того, технологія AI System Booster прискорює все, від перевірки електронної пошти до ігор. Живіть без обмежень з можливістю додавання до 4 ГБ до існуючої оперативної пам'яті. Розширення ОЗП 5 дає пріоритет ресурсам для запуску застосунків, тому програми відкриваються і завантажуються швидше, забезпечуючи безперебійну роботу, яка вам сподобається. Звільніть себе від необхідності приймати важкі рішення про те, що залишити або видалити завдяки додатковому сховищу об'ємом до 1 ТБ.6 Тепер ви можете не заощаджувати місце.

Витвір мистецтва у вашій кишені

Відчуйте силу всесвіту та всіх його зірок у приголомшливому сяйві розкішного оздоблення «Зоряний чорний» або насолоджуйтесь тим, як з кожним рухом мерехтливої поверхні змінюються відтінки в забарвленні «Небесний синій». OPPO A57s з його витонченим дизайном, надтонким корпусом товщиною 7,99 мм 7 та бічним сканером відбитків пальців ідеально підходить для зручного використання однією рукою.

50-мегапіксельна подвійна камера зі штучним інтелектом

Нехай кожен момент вашого життя набуде глибини та яскравості на ваших фото за допомогою основної камери AI 50 МП. Завдяки чудовому датчику з високою роздільною здатністю, чіткі та високоякісні фотографії завжди будуть у вас під рукою.

Розумна портретна ретуш

Завдяки кільком коригуванням на базі штучного інтелекту ретуш портретів за допомогою ШІ дозволяє вам виглядати так, ніби ви знаходитесь на червоній килимовій доріжці.

Підтверджена якість

Надійність цього смартфона була підтверджена строгим тестуванням якості, тому він може витримати будь-які випробування, яким ви його піддаєте у повсякденному використанні. Він витримує тисячі натискань на кнопки, підключень USB кабелю і навіть падіння з висоти до 1 метра.8 А приголомшливе, стійке до подряпин оздоблення захищає ваш пристрій від плям і зберігає його привабливий зовнішній вигляд.

Готовий до пригод

Довіртеся водонепроникності IPX4 і пилонепроникності рівня IP5X,9 які подбають про те, щоб ваш пристрій працював ідеально де і коли завгодно – біля басейну або на вітряній вершині пагорба.

ColorOS 12.1

Використовуйте всі можливості свого смартфона, щоб зробити кожен свій день ще кращим. Система ColorOS 12.1 дозволить вам робити більше, маючи можливість тримати вікна чату відкритими під час перегляду відео або редагування документа. Швидко перекладати текст за допомогою Google Lens одним дотиком. А також безпечно обмінюватися фотографіями та відео, вилучивши географічні та інші особисті дані за потреби. І це далеко не всі її можливості.

Ультралінійний стереодинамік

Насолоджуйтесь об'ємним звуком з двома динаміками і спробуйте збільшити гучність до 200%, щоб повністю зануритися в музику незалежно від фонового шуму, наприклад, у жвавому тренажерному залі або на вулиці. Завдяки чудовій технології автоматичної оптимізації звуку Dirac різкі шуми приглушуються та забезпечується оптимальний стереозвук для кращого перегляду.

1Товарні знаки та логотипи SUPERVOOC є товарними знаками, що належать OPPO Mobile Tele Communications Corp., Ltd.

25000 мАг – типове значення ємності акумулятора. Номінальна ємність складає 4880 мАг.

3Інформація, представлена на сторінці, виходить із технічних специфікацій компанії OPPO, а також даних лабораторних випробувань та від постачальників. У реальних умовах дані будуть незначно відрізнятися залежно від версії тестового програмного забезпечення, тестового середовища та версії пристрою.

416,66 см (6,56 дюйма) - це довжина екрану по діагоналі, де чотири закруглені кути вважаються загостреними (тобто фактичний розмір трохи менше).

5Деякі специфікації та описи продуктів можуть бути змінені з таких причин, як зміна постачальника. Наприклад, доступність ОЗП/ПЗП може залежати від країни регіону або оператора зв'язку.

6Пам'ять можна розширити за допомогою картки MicroSD. Карта MicroSD купується окремо.

7Товщина та вага базуються на даних, зібраних у лабораторіях OPPO. Фактичний розмір та вага можуть відрізнятися залежно від виробничого процесу та методу вимірювання.

8Подані дані отримані в ході лабораторних випробувань та не є гарантією якості при повсякденному використанні. Фактична ситуація трохи відрізнятиметься залежно від версії тестового програмного забезпечення, конкретного тестового середовища та конкретної версії.

9Продукт відповідає галузевим стандартам IPX4 та IP5X у лабораторних умовах. Не заряджайте мокрий телефон. На пошкодження, спричинені потраплянням рідини, гарантія не поширюється.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2022

Операційна система

Android 12

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

1612 х 720

Щільність пікселів, PPI

269

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20,1:9

Співвідношення екран/корпус

89,8%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,3 ГГц

Графічний процесор

PowerVR GE8320

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Основна камера

50 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,8 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Galileo

QZSS

BDS

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка
Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Метал

Пластик

Стандарт захисту

IPX4

Захист корпусу
Датчики

Акселерометр

Геомагнітний датчик

Світловий датчик

Датчик гравітації

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Колір

Фізичні характеристики

Вага

187 г

Габарити (ВхШхГ)

163,74 x 75,03 x 7,99 мм

Комплектація

Зарядний пристрій

USB кабель

Інструкція користувача

Смартфон

Скріпка для виймання SIM

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Відгуків