Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

POCO C65 6/128GB (Black)

Код:734115
Очікується
POCO C65 6/128GB (Black) фото
POCO C65 6/128GB (Black) фото
POCO C65 6/128GB (Black) фото
POCO C65 6/128GB (Black) фото
POCO C65 6/128GB (Black) фото
POCO C65 6/128GB (Black) фото
POCO C65 6/128GB (Black) фото
POCO C65 6/128GB (Black) фото
POCO C65 6/128GB (Black) фото
POCO C65 6/128GB (Black) фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-6%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 49 ₴
5 299
4 999
Колір
Black фото
Blue фото
Purple фото
Модель
6/128 GB8/256 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий телефон, нові можливості

Спілкуйтесь, фотографуйте, діліться найкращими моментами з друзями та весело проводьте час з новим POCO C65. Цей смартфон поєднує в собі видатну продуктивність, чудовий дисплей із частотою оновлення 90 Гц, інтелектуальну потрійну камеру 50 Мп і ємну батарею з функцією швидкого заряджання. А також має цілу низку фішок, які зроблять його використання по-справжньому комфортним, включаючи бічний датчик відбитків пальців, багатофункціональний NFC для безконтактної оплати покупок та стандартний роз'єм для підключення навушників. POCO C65 стане ідеальним супутником у вашому повсякденному житті.

Великий імерсивний дисплей

З POCO C65 кожен момент оживає завдяки захоплюючому 6,74-дюймовому дисплею з частотою оновлення 90 Гц.1 Насолоджуйтесь більш плавними переходами, справжньою гладкістю та яскравими кольорами, занурюючись у світ контенту з неймовірною деталізацією. Цей дисплей забезпечить приголомшливі візуальні враження під час перегляду відео та ігор. А загартоване скло Corning Gorilla Glass гарантує його надійний захист.

Завжди комфортне зображення

Читайте, переглядайте фото або грайте, не напружуючи очі, незалежно від часу доби. Дисплей цього смартфона має сертифікати TÜV Low Blue Light (програмне рішення) та TÜV Flicker-Free, які свідчать про його можливість ефективно знижувати випромінювання синього світла та мерехтіння. Тому ви можете насолоджуватися переглядом контенту без зайвої втоми.

Модний новий образ

Унікальна мова дизайну POCO робить цей смартфон справді привабливим. Характерний декор великої камери, інноваційний обтічний дизайн і простий стиль створюють чудову естетику, яка ідеально доповнить ваш образ.

Потрійна камера з надчіткою роздільною здатністю 50 МП

Зафіксуйте кожен момент із небувалою чіткістю. Потрійна камера POCO C65 використовує передові технології та штучний інтелект для створення чудових фотографій. Основний об'єктив із роздільною здатністю 50 Мп дозволяє отримати чіткі та яскраві кадри, що зберігають ще більше деталей у кожному знімку. А 2-мегапіксельна макрокамера з додатковим об'єктивом дозволить відкрити для себе дива, які ви ніколи раніше не помічали. Створюйте свої неповторні фотографії з легкістю, а система ШІ оптимізує кожен кадр для того, щоб ваші фотографії завжди були чудовими.

Все для чудових портретів

Не тільки навколишня краса заслуговує на увагу. Ви також гідні сяяти і підкорювати. У новому POCO C65 швидкість портретної зйомки задньою камерою збільшилася на 79%, а швидкість зйомки нічних сцен збільшилася на 19,5%.2 Тому ваші портрети будуть виходити ще краще і чіткіше. Крім того, фронтальна 8 Мп камера смартфона оснащена модернізованим кільцем з м'яким підсвічуванням, що дозволяє робити чудові селфі навіть у темряві.

Фотографії у новому світлі

Відчуйте себе фотохудожником із режимом Film Camera. Він адаптує налаштування камери смартфона таким чином, щоб отримані знімки були схожі на кадри, зняті на камеру з плівкою. Експериментуйте та робіть художні портретні знімки, що відображають ваше бачення реальності. Тут все залежить лише від вас.

Найвища продуктивність

Цей смартфон готовий до ефективної роботи та насиченого дозвілля. Оснащений 8-ядерним процесором MediaTek Helio G85, який забезпечує баланс між високою продуктивністю та ефективністю, він пропонує плавну та чуйну взаємодію. А завдяки можливості вдвічі розширити обсяг оперативної пам'яті за допомогою спеціальної технології,3 ви легко впораєтеся з багатозадачністю та запуском вимогливих додатків.

Більше місця для зберігання

З POCO C65 ви можете більше не економити місце на флеш-накопичувачі. Завдяки можливості в будь-який момент розширити сховище до 1 ТБ за допомогою картки пам'яті, ви можете легко зберігати всі свої фотографії, файли, улюблені програми та ігри, не турбуючись про брак місця.

Невичерпна енергія

Отримайте максимум задоволення та продуктивності завдяки акумулятору великої ємності 5000 мАг, який дозволить вам працювати протягом усього дня та отримувати максимальну віддачу від кожної зарядки. Крім того, система швидкого заряджання PD 18 Вт дозволить вам ще скоріше поповнювати запаси енергії, готуючи ваш смартфон до довгих годин використання.4

Комфорт у використанні

Швидке та безпечне розблокування одним дотиком, багатофункціональний NFC, зручний роз'єм USB Type-C та класичний роз'єм для навушників 3,5 мм забезпечують максимальну зручність використання. А завдяки потужному та зручному інтерфейсу MIUI 14 для POCO користуватися смартфоном стає ще веселіше та ефективніше.5 Все це робить POCO C65 вашим надійним супутником у сучасному цифровому світі.

1Частоту оновлення можна регулювати до 90 Гц для підтримуваних програм.

2Варіант 8 ГБ + 256 ГБ можна розширити до 16 ГБ ОЗП, варіант 6 ГБ + 128 ГБ — до 12 ГБ ОЗП. Розширення пам'яті доступне лише в тому випадку, якщо на пристрої достатньо місця для зберігання даних. Фактичне збільшення обсягу оперативної пам'яті залежить від моделі. Доступний обсяг постійної пам'яті та ОЗП менший через зберігання операційної системи та програмного забезпечення, попередньо встановлених на пристрої.

3Усі дані на цій сторінці, які стосуються заряджання та терміну служби батареї, були отримані в лабораторії POCO. Фактичні результати можуть відрізнятися залежно від версії програмного забезпечення, середовища та моделі телефону та можуть не відповідати результатам реального продукту. В комплект постачання входить адаптер живлення потужністю 10 Вт. Адаптери живлення, що підтримують заряджання потужністю 18 Вт, продаються окремо. Рекомендується використовувати адаптери живлення потужністю 18 Вт або вище, які підтримують заряджання PD.

4Доступність функцій, програм та сервісів MIUI може змінюватись в залежності від версії програмного забезпечення та моделі телефону.

5Порівняно з POCO C40.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

1600 x 720

Частота оновлення екрану

90 Гц

Щільність пікселів, PPI

260

Захист скла

Corning Gorilla Glass

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

83,7%

Додатково

DC dimming

Сертифікація TÜV Rheinland Flicker Free

Сертифікація TÜV Rheinland Low Blue Light

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,0 ГГц

Графічний процесор

Mali-G52 MC2

Смартфон для геймінгу

Ні

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Основна камера

50 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,8 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Режим HDR; Нічний режим; Портретний режим; Time-lapse

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

HDR

Time-lapse

Діафрагма f/2.0

Портретний режим

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Bluetooth

5,1

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 18 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Захист корпусу

Ні

Датчики

Гіроскоп

Акселерометр

Датчик освітлення

Компас

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Особливості телефону

FM-радіо

Колір

Фізичні характеристики

Вага

192 г

Габарити (ВхШхГ)

168 x 78 x 8.09 мм

Комплектація

Кабель USB

Зарядний пристрій

Інструкція користувача

Скріпка для виймання SIM-картки

Смартфон

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано