Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

POCO F5 12/256GB (Blue)

Код:722173
Немає в наявності
POCO F5 12/256GB (Blue) фото
POCO F5 12/256GB (Blue) фото
POCO F5 12/256GB (Blue) фото
POCO F5 12/256GB (Blue) фото
POCO F5 12/256GB (Blue) фото
POCO F5 12/256GB (Blue) фото
POCO F5 12/256GB (Blue) фото
POCO F5 12/256GB (Blue) фото
POCO F5 12/256GB (Blue) фото
POCO F5 12/256GB (Blue) фото
POCO F5 12/256GB (Blue) фото
-12%
Вигода 2 100 ₴
cashback iconКешбек 158 ₴
15 899
Колір
Black фото
Blue фото
White фото
Модель
12/256 GB8/256 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

POCO F5

Переходьте на новий рівень швидкості зі стильним та потужним POCO F5. Цей телефон оснащений передовим процесором Snapdragon® 7+ 2-го покоління та супершвидкою оперативною пам'яттю для по-справжньому плавної роботи. Flow AMOLED дисплей із частотою 120 Гц дарує незабутні враження від перегляду контенту, а потрійна камера 64 МП з OIS та новими режимами дозволяє проявити творчий підхід до створення фото та відео. І це далеко не всі його можливості.

Вражаюча продуктивність із Snapdragon® 7+ другого покоління

Оцініть усі переваги швидкого сучасного смартфона. Мобільний процесор Snapdragon® 7+ Gen 2, встановлений у POCO F5, виробляється з використанням 4-нанометрового техпроцесу TSMC, має ту саму структуру флагманського процесора та графічного процесора, що і Snapdragon® 8+ Gen 1. Висока міцність у ньому поєднується з низьким енергоспоживанням для досягнення вищої продуктивності при винятковій потужності. Тому будь-яка ваша дія отримає миттєвий відгук.

LiquidCool Technology 2.0. Повторна еволюція розсіювання тепла

Високоефективна парова камера нової конструкції з паровими каналами збільшує потужність розсіювання тепла на 35% за тієї ж площі. Разом із графітом надвеликої площі це сприяє швидкому відводу тепла та кращому охолодженню чипа, що забезпечує стійку та високопродуктивну роботу навіть під навантаженнями.

Швидка оперативна та флеш-пам'ять

Поєднання оперативної LPDDR5 пам'яті та швидкого сховища UFS 3.1 значно прискорює швидкодію телефону. Тому, незалежно від того, дивитеся ви HD-фільми, завантажуєте великі файли або читаєте кілька документів, ваш телефон працюватиме ідеально гладко. А динамічне розширення пам'яті за допомогою технології Dynamic RAM Expansion 3.0 дозволяє підключити додаткові ресурси за рахунок незайнятого обсягу ПЗП, щоб забезпечити ще більш високі швидкості. 1

64-мегапіксельна надчітка потрійна камера

Зафіксуйте дивовижні моменти та неповторність навколишнього світу у всій красі. Завдяки флагманській комбінації з трьох об'єктивів – 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп – видатних у всіх відносинах, і процесору Snapdragon® 7+ Gen 2 ваші твори набудуть нового рівня виразності. А механізм прискорення дозволяє камері смартфона робити знімки швидше, майже миттєво фіксуючи ваше натхнення.2 З POCO F5 будь-який кадр буде чудовим.

Технологія подвійної стабілізації та чіткий зум

Технологія подвійної стабілізації OIS+EIS з апаратною та програмною підтримкою дозволяє отримувати більш чіткі та детальні зображення як при зйомці відео, так і фото.3 А цифровий зум у датчику забезпечує краще наближення та чітке зображення.

Film Camera

Сім фільтрів у стилі класичної кіноплівки, обчислення у режимі реального часу на рівні пікселів, попередній перегляд у реальному часі, оригінальний вивід HD та різні варіанти кадру дозволяють легко створювати шедеври фотографії. Відчуйте себе справжнім режисером із POCO F5.

Модний дизайн з елегантними деталями

Зовнішність POCO F5 також детально продумана та поєднує в собі стиль та технологічність. Так, камера Deco з трьома кільцями природно інтегрована у тонкий корпус смартфона, що забезпечує відчуття гладкості й однорідності. А завдяки двоколірному градієнтному офсетному друку та спеціальним формам досягається ефект тривимірної текстури, що надає пишності, елегантності, прозорості та природності.

Чіткий та плавний AMOLED-екран 120 Гц

Флагманський дисплей Flow AMOLED 120 Гц з діагоналлю 6,67 дюйма має надтонку рамку, що забезпечує приголомшливе співвідношення площі екрану до корпусу 93,4% та повніший огляд. А також має 100% покриття кольорової гами DCI-P3, що дозволяє йому відображати близько 68 мільярдів кольорів, створюючи неймовірно реалістичне зображення. Це найвидатніший кольоровий дисплей, який будь-коли використовувався в серії POCO. Крім того, цей екран використовує плавне регулювання яскравості ШІМ 1920 Гц, яке дозволяє перемикатися між 16 000 рівнів яскравості. І має низький рівень випромінювання синього світла, що підтверджено сертифікатом SGS Low Blue Light Ex.

Dolby Vision та адаптивний HDR

Від екрана POCO F5 просто неможливо відірватися. Завдяки ультра-яскравим кольорам, різкішому контрасту і багатшим деталям Dolby Vision дозволяє вам бачити набагато більше в кожному кадрі. У той час як адаптивний HDR 10+ допомагає розрізняти деталі в темних ділянках, покращує загальний контраст і сприйняття кольорів HDR-контенту за різних умов навколишнього освітлення.

Акумулятор 5000 мАг та турбозарядка 67 Вт

Цей смартфон готовий супроводжувати вас від ранку до вечора. Його потужна батарея ємністю 5000 мАг дає достатньо часу для будь-яких ваших завдань. Її вистачить, наприклад, для 14,8 години відтворення відео, 30 годин спілкування по телефону або 155 годин відтворення музики.4 А турбо-зарядка потужністю 67 Вт допоможе дуже швидко поповнити запаси енергії і продовжувати свій день у зручному для себе ритмі.

1Функцію Dynamic RAM Expansion 3.0 необхідно відкрити в налаштуваннях, а додаткове сховище необхідно вибрати відповідно до поточного вільного обсягу смартфона.

2Збільшення швидкості камери розраховане порівняно з POCO F4.

3Деякі режими зйомки не можуть одночасно підтримувати OIS+EIS.

4Добові дані про час автономної роботи взято з лабораторії POCO. Конкретні значення можуть відрізнятися залежно від тестового середовища і залежать від реальної ситуації.

5Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

395

Захист скла

Corning Gorilla Glass 5

Кількість кольорів

68B colors

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

88,9%

Додатково

HDR 10+

Dolby Vision

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,91 ГГц

Графічний процесор

Adreno 725

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

64 Мп

8 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,79 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 60fps

Особливості

Апертура f/2,45

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

67 Вт

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Скло

Пластик

Датчики

Гіроскоп

Датчик освітленності

Акселерометр

Компас

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Особливості телефону

Hi-Res Audio Certification

Dolby Atmos

Колір

Фізичні характеристики

Вага

181 г

Габарити (ВхШхГ)

161,11 х 74,95 х 7,9 мм

Комплектація

Чохол

Зарядний пристрій

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

Інструмент для виймання SIM-картки

USB-кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано