Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

POCO F5 Pro 12/512GB (Black)

Код:725453
Немає в наявності
POCO F5 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO F5 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO F5 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO F5 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO F5 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO F5 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO F5 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO F5 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO F5 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO F5 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO F5 Pro 12/512GB (Black) фото
-22%
Вигода 5 600 ₴
cashback iconКешбек 203 ₴
20 399
Колір
Black фото
White фото
Модель

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

POCO F5 Pro

Отримайте справжню гіперсилу у своє розпорядження з неймовірно потужним та красивим POCO F5 Pro. Флагманський процесор Snapdragon® 8+ Gen 1 дає смартфону потужність, достатню для реалізації будь-яких ваших ідей. AMOLED дисплей з роздільною здатністю WQHD+ та частотою оновлення 120 Гц перетворює його на справжній кінотеатр на вашій долоні. Потрійна 64 Мп камера з OIS і безліччю функцій допоможе сфотографувати все, що ви хочете максимально чітко, творити та експериментувати. А ємний акумулятор і швидке бездротове заряджання 30 Вт забезпечать енергією на весь день і навіть довше.

Надпотужна продуктивність Snapdragon® 8+ 1-го покоління

POCO F5 Pro отримав потужний процесор Snapdragon® 8+ Gen 1, який виготовляється з використанням 4-нанометрового техпроцесу TSMC. За рахунок цього він відрізняється суперпродуктивністю, залишаючись водночас стабільним, надійним та споживаючи менше енергії. Його доповнює Qualcomm AI Engine 7-го покоління, який використовує можливості штучного інтелекту, щоб забезпечити більш плавну взаємодію з телефоном та надати вам інтелектуальні можливості нового покоління. Тому все, від ігор до зйомки відео у високій чіткості, буде швидким та легким.

Система рідинного охолодження LiquidCool Technology 2.0

Велика випарна камера з нержавіючої сталі площею 5000 мм² і абсолютно нова багатошарова конструкція системи охолодження допомагають ще ефективніше підтримувати температурний баланс і стабільну роботу телефону в найспекотніші моменти.

Надшвидка оперативна пам'ять LPDDR5 та флеш-пам'ять UFS 3.1

Завдяки великому об'єму пам'яті та її швидкій реакції ваш телефон працюватиме без збоїв, незалежно від того, дивитеся ви HD-фільми, граєте або просто прокручуєте сторінки. А технологія динамічного розширення пам'яті Dynamic RAM Expansion 3.0 допоможе збільшити оперативну пам'ять POCO F5 Pro до 13 ГБ або 19 ГБ 1 за рахунок інтеграції ОЗП та ПЗП, що значно скорочує час завантаження додатків та забезпечує ще більш плавну та швидку роботу.

FEAS 2.2 для нижчого енергоспоживання

Технологія FEAS 2.2 може інтелектуально визначати завантаження гри за мілісекунди та оптимізувати енергоспоживання для кожного кадру. Це сприяє стабільній частоті кадрів у грі, оптимальній якості зображення та яскравості екрану, забезпечуючи захоплюючий ігровий процес.

64-мегапіксельна надчітка основна камера з приголомшливими ефектами

У флагманській основній камері POCO F5 Pro використовується потужна комбінація з трьох об'єктивів: головного з роздільною здатністю 64 Мп, надширококутного датчика з охопленням 120° та макро-камери. Разом з високою продуктивністю чипа Snapdragon® 8+ Gen 1 це робить зйомку дуже простою та швидкою, а ваші творіння будуть виглядати ще більш видатними. Крім того, у вашому розпорядженні будуть різні режими та сім фільтрів у стилі класичної кіноплівки Film Camera, що дозволить легко створювати справжні шедеври фотографії.

Більш чіткі знімки без тремтіння з OIS та EIS

Поєднання стабілізації зображення за допомогою як апаратного (OIS), так і програмного забезпечення (EIS) робить зображення чіткішими та різкішими, незалежно від того, чи знімаєте ви відео або фотографії.2 Тому ви зможете знімати з рук також якісно, ніби ви використовували штатив.

Відстеження навіть у русі

Зосередьтеся на зйомці, а ваш телефон подбає про те, щоб тримати всі потрібні об'єкти у фокусі. Потужний алгоритм штучного інтелекту ідентифікує людські обличчя, кішок, собак та багато іншого. Тому вам залишається лише двічі торкнутися цілі, щоб зафіксувати її для швидкого та стійкого фокусування.3

Колірне охоплення P3 – справжні та яскраві кольори

Камера POCO F5 Pro підтримує широку гамму кольорів P3. Що це дає? Наприклад, для яскравих кольорів, таких як червоний і жовтий, широка гамма кольорів P3 забезпечує на 25% більшу точність відображення у порівнянні з sRGB. В результаті, ваші знімки виходять більш точними, природніми та з кращим збереженням деталей.

Дивовижні кольори Flow AMOLED-дисплея

Новий флагманський WQHD+ екран, найкращий у серії POCO, забезпечує більше деталей, оптимізовану яскравість, точні кольори та більш приємну для очей картинку, що створює справді приголомшливі візуальні враження. Завдяки глибині кольору у 12 біт дисплей смартфона здатний відображати понад 68 мільярдів кольорів, пропонуючи справді захоплюючу картинку. Новий люмінесцентний матеріал Flow AMOLED забезпечує пікову яскравість до 1400 ніт, що разом із надвисокою контрастністю 5 000 000:1 дозволяє зберігати чіткість зображення навіть за яскравого світла. Крім того, POCO F5 Pro визначає яскравість навколишнього середовища в режимі реального часу, точно регулюючи яскравість екрана відповідно до поточних умов. Все для того, щоб ви могли насолоджуватися чудовою картинкою і вдень, і вночі.

Народжений для ігор

Частота оновлення 120 Гц і сенсорна частота дискретизації екрану 480 Гц разом з відгуком 55 мс забезпечують більш точну і плавну роботу. За рахунок високих швидкостей дисплей миттєво реагує на кожен ваш дотик, а гра стає ще результативнішою. Тим більше, що у цього екрану на 20% знижено реакцію на помилкові дотики.1

Розблокування за 0,2 секунди

Отримуйте доступ до системи за лічені миті. POCO F5 Pro оснащений вбудованим в екран датчиком відбитків пальців, який спрацьовує всього за 0,2 секунди4 і швидко знімає блокування з вашого телефону.

HDR-дисплей флагманського рівня та Dolby Vision

Пориньте у розваги з головою завдяки реалістичній передачі зображення. Дисплей Pro HDR використовує 3D-картографування кольорів для регулювання яскравості для отримання оптимального кольору шляхом налаштування кожного пікселя. А за рахунок технології Dolby Vision дисплей POCO F5 Pro може показувати більшу глибину, неймовірну контрастність та більшу кількість кольорів.

Чудова автономність та швидка зарядка. З кабелем чи без

Суперакумулятор ємністю 5160 мАгч у поєднанні з турбозарядкою потужністю 67 Вт забезпечує триваліший час автономної роботи для підвищення вашої повсякденної продуктивності. Завдяки їм у вас буде до 20 годин перегляду відео, 34,5 години розмови по телефону або 24 читання на одному заряді. Крім того, цей флагманський смартфон POCO вперше оснащений надшвидкою бездротовою зарядкою потужністю 30 Вт, яка здатна забезпечити до 50% заряду за 32 хвилини. Таким чином, ви можете легко та швидко підзарядити телефон у будь-який час та будь-яким зручним для вас способом. 5

1Дані взяті з лабораторії POCO.

2EIS можна застосовувати лише до відео./span>

3Фокус стеження за рухом повинен бути активним у налаштуваннях. Автоматичне фокусування неможливе, якщо об'єкт охоплює велику площу.

4Дані про час розблокування було взято з лабораторії POCO.

5Добові дані про час автономної роботи взято з лабораторії POCO. Конкретні значення можуть відрізнятися залежно від тестового середовища і залежать від реальних ситуацій.

6Зображення та моделі продуктів, дані, функції, продуктивність, технічні характеристики, користувацькі інтерфейси та інша інформація про продукт призначені тільки для довідки і можуть бути змінені POCO. Для отримання докладної інформації зверніться до характеристик фактичного продукту та посібника з продукту. Більшість даних, вказаних на сторінці, є результатами внутрішнього тестування POCO.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану

WQHD+

Роздільна здатність екрана, PX

3200 х 1440

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

526

Захист скла

Corning Gorilla Glass 5

Кількість кольорів

68B colors

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

87,5%

Додатково

HDR 10+

Dolby Vision

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

3,0 ГГц

Графічний процесор

Adreno 730

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

64 Мп

8 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,79 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 60fps

Особливості

Діафрагма: f/2,45

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

67 Вт

Бездротова зарядка

Так

Особливості

Бездротова зарядка 30 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Скло

Пластик

Стандарт захисту

IP53

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Гіроскоп

Акселерометр

Датчик освітлення

Компас

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Hi-Res Audio Certification

Dolby Atmos

Колір

Фізичні характеристики

Вага

204 г

Габарити (ВхШхГ)

162,78 х 75,44 х 8,59 мм

Комплектація

Чохол

Зарядний пристрій

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

Інструмент для виймання SIM-картки

USB-кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Відгуків