Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Blue)

Код:716895
Наявність уточнює менеджер
POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Blue) фото
POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Blue) фото
POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Blue) фото
POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Blue) фото
POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Blue) фото
POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Blue) фото
POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Blue) фото
POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Blue) фото
POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Blue) фото
POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Blue) фото
POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Blue) фото
Вітринний зразок
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
-21%
Вигода 3 100 ₴
cashback iconКешбек 118 ₴
14 999
11 899
Колір
Black фото
Blue фото
Yellow фото
Модель
6/128 GB8/256 GB
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ваш секрет перемоги

Процесор Snapdragon 778G / AMOLED FHD+ дисплей із частотою 120 Гц / 108 МП камера професійного рівня / Турбо зарядка 67 Вт

Передова продуктивність та енергоефективність

Спілкуйтеся, дивіться смішні відео або грайте із задоволенням. POCO X5 Pro 5G оснащений мобільною платформою Snapdragon 778G, створеною з використанням передового 6-нм техпроцесу, має набір мікросхем 5G та 8-ядерний процесор, що включає чотири ядра Cortex A78 та чотири ядра Cortex A55. Він забезпечує видатний баланс між енергоефективністю та високою продуктивністю. Завдяки Snapdragon 778G програми працюють без заминок, а зображення обробляються швидше, тому зйомка фотографій та відео стає зручною та захоплюючою.

Технологія Dynamic RAM Expansion

Завдяки технології Dynamic RAM Expansion 3.0, здатної збільшити обсяг оперативної пам'яті на 5 ГБ за рахунок вільної постійної пам'яті, користувачі POCO X5 Pro 5G можуть насолоджуватися ще більш плавною продуктивністю та ефективністю зберігання. І легко перемикатися між великою кількістю програм, що працюють у фоновому режимі.1

Флагманська система камер

Поєднання трьох камер професійного рівня та передового процесора Snapdragon 778G дозволяє POCO X5 Pro 5G ще швидше обробляти знімки та отримувати на виході чудові фото. Завдяки процесору обробки сигналів зображення (ISP) з продуктивністю, що досягає двох гігапікселів на секунду, і чудовій роботі ШІ покращена швидкість налаштування (41%), фотографування (69%) та нічного режиму (38%). Тож, аби зробити класне фото вам залишається лише навести камеру та натиснути на спуск.

Основна камера з роздільною здатністю 108 МП

Флагманський датчик 108 МП спрощує фотозйомку, забезпечуючи надвисоку роздільну здатність і захоплюючи кожну деталь та колір навіть уночі та в темних місцях. Тому ви зможете відобразити все – від нового кулінарного шедевра в улюбленому ресторані до незрівнянного заходу сонця на пляжі – в найкращій якості.

Розширюючи можливості

Погляньте по-новому на багато речей із надширококутним датчиком та макро-камерою. Ці два об'єктиви дозволять вам змінити кут зору та перспективу, щоб отримати оригінальні фото з нестандартним підходом.

4К відео. Для справжніх шедеврів

POCO X5 Pro 5G підтримує відеозйомку у форматі 4K, що дозволяє знімати за його допомогою відеоролики професійної якості. А його функція відеоблогу включає зручні шаблони та фільтри для легкого редагування. З ним ви зможете втілити у життя будь-які творчі задуми.

Приголомшливий Flow AMOLED дисплей

Пориньте у свої розваги як ніколи раніше. POCO X5 Pro 5G вражає своїм яскравим, плавним та чітким 6,67-дюймовим екраном Flow AMOLED. Розроблений для найновіших телефонів вищого рівня, цей гнучкий дисплей буквально оживляє фотографії та відео завдяки 100% охопленню кінематографічного цифрового простору DCI-P3, 10-бітовій глибині кольору з 1 мільярдом відтінків і більш плавній корекції кольору. Частота оновлення 120 Гц гарантує плавність роботи під час перегляду веб-сторінок або ігор. А технологія ШІМ із частотою до 1920 Гц легко підлаштовує яскравість дисплея до навколишнього оточення, що захищає ваші очі при слабкому освітленні та гарантує, що ви побачите все чітко та ясно.

Dolby Vision та Dolby Atmos

Технологія Dolby Vision забезпечує кращу яскравість, контраст та кольоропередачу для справжнього візуального задоволення під час перегляду відео чи фото. А стереодинаміки за допомогою Dolby Atmos і Hi-Res аудіо огортають вас чудовим звуком. Це дозволяє вам повністю поринути у свої аудіовізуальні розваги та перетворює смартфон на невеликий кінотеатр прямо у вас у долонях.

Акумулятор 5000 мАг. Супершвидка зарядка 67 Вт

У тонкому корпусі POCO X5 Pro 5G вмістився потужний акумулятор. Маючи ємність 5000 мАг, він забезпечить вам достатньо енергії для будь-яких завдань та розваг. З ранку до вечора, хоч би чим ви займалися. А турбо-зарядка потужністю 67 Вт допоможе повністю зарядити розряджений акумулятор в найкоротший час, щоб ви могли повернутися до своїх справ без зволікання.

Сучасний дизайн

POCO X5 Pro 5G – це ваш ідеальний компаньйон. Будучи найтоншим смартфоном серії X, він має товщину всього 7,9 мм і важить близько 181 грама. При цьому класичний дизайн з плоскою бічною рамою, плавні вигини, особливе фінішне оздоблення задньої панелі – все сприяє більшому комфорту і робить смартфон стильним. А вбудований у кнопку вмикання сканер відбитків пальців робить розблокування телефону швидким та природнім.

1Обсяг доступної флеш-пам'ять та оперативної пам'яті дещо менший через операційну систему та програмне забезпечення, попередньо встановлені на пристрої.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

395

Захист скла

Corning Gorilla Glass 5

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,4 ГГц

Графічний процесор

Adreno 642L

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять

Основна камера

Основна камера
Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,9 + f/2,2+ f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Швидка зарядка

67 Вт

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Датчики

Гіроскоп

Акселерометр

Електронний компас

Датчик зовнішнього освітлення

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Колір

Фізичні характеристики

Вага

181 г

Габарити (ВхШхГ)

162,91 x 76,03 x 7,9 мм

Комплектація

Захисний чохол

Зарядний пристрій

Смартфон

USB-кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано