Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

POCO X6 Pro 12/512GB (Black)

Код:736316
Є в наявності
POCO X6 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO X6 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO X6 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO X6 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO X6 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO X6 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO X6 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO X6 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO X6 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO X6 Pro 12/512GB (Black) фото
POCO X6 Pro 12/512GB (Black) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 169 ₴
16 999
Колір
Black фото
Grey фото
Yellow фото
Модель
12/512 GB8/256 GB
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Перевага у кожній деталі

Пориньте у світ безпрецедентної продуктивності з POCO X6 Pro, смартфоном, створеним для тих, хто вимагає визначних можливостей від свого пристрою. Потужний чипсет Dimensity 8300-Ultra дарує справжню плавність та чуйність незалежно від виконуваних завдань. Потрійна камера на 64 МП з оптичною стабілізацією зображення та передовими алгоритмами ШІ дозволяє зафіксувати кожен момент з неймовірною ясністю та деталізацією. Великий CrystalRes Flow AMOLED дисплей із частотою оновлення 120 Гц пропонує захоплюючий візуальний досвід із насиченими кольорами та приголомшливою чіткістю. А потужна батарея ємністю 5000 мАг та 67-ватна турбозарядка гарантують довгу автономність та швидке поповнення запасів енергії, щоб ніщо не зіпсувало ваш день. POCO X6 Pro — це новий рівень розваг прямо на вашій долоні.

Флагманський чипсет Dimensity 8300-Ultra для видатної продуктивності

POCO X6 Pro оснащений передовим процесором Dimensity 8300-Ultra, що встановлює новий стандарт швидкості для телефонів свого класу. Він здатний розганятись до 3,35 ГГц, забезпечуючи найекстремальнішу ігрову продуктивність для смартфонів серії X. І при цьому впевнено підтримує баланс між продуктивністю та енергоефективністю. Особливо за підтримки відмінної системи охолодження LiquidCool Technology 2.0. POCO X6 Pro зробить навіть найскладніші завдання справді простими.

Миттєва реакція

Комбінація 12 ГБ високошвидкісної оперативної пам'яті LPDDR5X та 512 ГБ1сховища UFS 4.0 нового покоління відкриває перед вами величезні можливості завдяки збільшеним швидкостям. А оновлена функція WildBoost Optimization 2.0 додатково забезпечує швидше завантаження, результативніший геймінг і миттєву точну реакцію для користувачів. Тому любителі ігор та фанати швидкості будуть у захваті від неймовірного нового рівня потужності POCO X6 Pro, підвищеної швидкості завантаження ігор та неймовірно плавної роботи смартфона.

Дивовижний AMOLED-дисплей CrystalRes 1.5K

Однією з найбільш вражаючих фішок нового POCO X6 Pro став його екран – 6,67-дюймовий Flow AMOLED-дисплей CrystalRes із співвідношенням екрану до корпусу 94% та роздільною здатністю 1.5К. Завдяки 100% покриттю гами DCI-P3 і своєї здатності відображати понад 68 мільярдів відтінків, він забезпечує захоплююче візуальне сприйняття при перегляді відео та іграх. А також забезпечує баланс кришталевої чіткості та низького енергоспоживання. Пікова яскравість 1800 ніт дозволяє бачити кожну деталь навіть під яскравим сонцем за рахунок підвищеного контрасту, а адаптивне HDR динамічно регулює яскравість екрану в залежності від контенту та навколишніх умов, щоб ви не пропустили жодного нюансу.

Частота 120 Гц — неперевершена плавність та комфорт

Цей дисплей також забезпечує неперевершений рівень розважальних можливостей, дозволяючи вам насолоджуватися комфортним переглядом і плавною прокруткою завдяки високій частоті оновлення в 120 Гц.2І встановлює новий стандарт функцій флагманського рівня для пристроїв середнього класу, забезпечуючи миттєву частоту дискретизації сенсорного екрану на рівні 2160 Гц,3 що дозволяє фіксувати своєчасні рухи при дотику до екрану та дає вам ще одну перевагу під час гри.

Сканер відбитків на екрані

Розблокуйте свій телефон швидко та просто – достатньо одного дотику до дисплея. Вбудований в екран сенсор забезпечує швидке розпізнавання та комфорт для очей навіть у темряві.

Потужна 64 МП камера з оптичною стабілізацією зображення

POCO X6 Pro оснащений потрійною камерою з головним об'єктивом на 64 МП та оптичною стабілізацією зображення (OIS) флагманського рівня, що зменшує тремтіння камери для фотографування на професійному рівні. У поєднанні з додатковою електронною стабілізацією та розумними алгоритмами обробки зображення POCO Imaging Engine, це дозволить вам знімати чудові кадри навіть у русі та записувати неймовірно чіткі відео у високій роздільній здатності, аж до 4К.4 Більш того, вбудований штучний інтелект допоможе вам вивести досвід фотографування на новий рівень, оптимізуючи налаштування камери залежно від сценаріїв.

Захоплення та відстеження руху

Завдяки потужному процесору з можливостями штучного інтелекту, вперше в серії Х стали доступні просунуті функції, такі як захоплення та відстеження руху.5 Розумні алгоритми автоматично визначають, на кому ви намагаєтеся сфокусуватись серед людей чи об'єктів, і фокусують камеру саме на них. Тримайте всіх у фокусі без зусиль, щоб записувати та зберігати важливі моменти у найкращій якості.

Справжнє свято кольору

Захоплюйте та передавайте ще більше відтінків та яскравих фарб на своїх фото завдяки інтелектуальним можливостям вбудованого AI. Він постійно навчається і розуміє зв'язок між кольором і світлом, дозволяючи робити по-справжньому реалістичні кадри з гамою кольорів Р3, що передають все саме так, як бачить ваше око. А з режимом Film Camera, який пропонує різні «плівкові» фільтри та фоторамки, ви зможете проявити своє індивідуальне бачення кадру і перетворити звичайні сцени на кінематографічні кадри.

Розумна та швидка зарядка

Обладнаний потужною батареєю на 5000 мАг і спеціальним чипом, який керує процесом заряджання, цей смартфон готовий служити вам день і ніч. Турбозарядка на потужності 67 Вт дозволить поповнювати запаси енергії максимально швидко, а функція Battery Health 3.0 подбає про продовження терміну служби акумулятора, оптимізуючи його роботу і керуючи зарядкою для забезпечення її повної безпеки.

Дизайн флагманського рівня

POCO X6 Pro пропонує вам винятковий досвід у використанні завдяки ретельно продуманому дизайну та висококласним матеріалам. Тонкий профіль та невелика вага, гладка або фактурна поверхня, а також елегантні деталі, такі як виділені блок камер – все це створює привабливий образ, який чудово доповнить ваш стиль.

1Доступний обсяг сховища та оперативної пам'яті менший від загального обсягу через зберігання операційної системи та програмного забезпечення, встановлених на пристрої.

2Частоту оновлення можна регулювати до 120 Гц для підтримуваних програм.

3Функція миттєвої частоти дискретизації торкання 2160 Гц підтримується тільки при увімкненому режимі Game Turbo і доступна через оновлення OTA. Фактичні результати можуть бути різними.

4OIS та EIS можна використовувати лише у підтримуваних режимах та форматах.

5Захоплення руху потрібно увімкнути в налаштуваннях. Фокус відстеження руху повинен бути увімкнений у налаштуваннях.

6Дані про розміри та вагу перевірені у внутрішніх лабораторіях POCO. Фактичні результати можуть відрізнятись.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2712 х 1220

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

446

Захист скла

Corning Gorilla Glass 5

Кількість кольорів

68B colors

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

90,1%

Додатково

HDR 10+

Яскравість: 1200 ніт (яскравість HBM), 1800 ніт (пікова яскравість)

AdaptiveSync display

100% широка гамма кольорів DCI-P3

Коефіцієнт контрастності: 5 000 000:1

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

3,35 ГГц

Графічний процесор

Mali G615

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

64 Мп

8 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,7 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Time-lapse; Slow motion

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 60fps

Особливості

Апертура f/2,4

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,4

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 67 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Скло

Пластик

Стандарт захисту

IP54

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Гіроскоп

Акселерометр

X-axis linear vibration motor

Датчик освітлення

Компас

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Сертифікація Hi-Res Audio

Технологія LiquidCool 2.0

Подвійні динаміки

Dolby Atmos

Колір

Фізичні характеристики

Вага

186 г

Габарити (ВхШхГ)

160.45 х 74.34 х 8.25 мм

Комплектація

Зарядний пристрій 67 Вт

Чохол

USB кабель

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано