Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків2
Питання-відповіді4

realme 11 Pro 5G 8/256Gb (Sunrise Beige)

Код:721032
Є в наявності
realme 11 Pro 5G 8/256Gb (Sunrise Beige) video preview
realme 11 Pro 5G 8/256Gb (Sunrise Beige) video preview
realme 11 Pro 5G 8/256Gb (Sunrise Beige) фото
realme 11 Pro 5G 8/256Gb (Sunrise Beige) фото
realme 11 Pro 5G 8/256Gb (Sunrise Beige) фото
realme 11 Pro 5G 8/256Gb (Sunrise Beige) фото
realme 11 Pro 5G 8/256Gb (Sunrise Beige) фото
realme 11 Pro 5G 8/256Gb (Sunrise Beige) фото
realme 11 Pro 5G 8/256Gb (Sunrise Beige) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Sweet.tv - realme
-7%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 139 ₴
14 999
13 999
Колір
Beige фото
Black фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий дизайн. Нові можливості

Виразіть себе з новим, унікальним realme 11 Pro 5G, який виглядає просто чудово і відкриває перед вами величезні можливості. З ним ви зможете насолоджуватися імерсивним дисплеєм із частотою 120 Гц, на якому будь-який контент виглядатиме просто чудово. Завдяки 100-мегапіксельній камері ProLight цей смартфон дозволить вам сфотографувати спогади, якими ви будете дорожити все життя. Потужний чипсет Dimensity 7050 5G для швидкої та ефективної роботи та зарядка SUPERVOOC потужністю 67 Вт, здатна зарядити телефон від 0 до 50% приблизно за 18 хвилин*, роблять realme 11 Pro 5G по-справжньому комфортним та швидким. realme 11 Pro 5G надійно зберігає всі секрети та швидко розпізнає власника. Все завдяки датчику відбитків пальців під дисплеєм, який спрацьовує швидко та безвідмовно, дозволяючи в один рух безпечно розблокувати свій телефон.

6,7-дюймовий вигнутий дисплей з мільярдом відтінків

realme Pro 5G оснащений плавно вигнутим 6,7-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю FHD+, частотою оновлення 120 Гц та 100% підтримкою кольорової гами DCI P3. Він здатний відображати понад 1 мільярд відтінків та миттєво реагувати на кожен ваш дотик, що виводить будь-які ваші розваги на новий рівень. При цьому, ШІМ-регулювання яскравості 2160 Гц і сертифіковані TUV Rheinland функції захисту очей подбають про ваш зір, тому навіть тривале використання смартфона не буде напружувати ваші очі. А прецизійний вигин у 61 градус та подвійне армоване скло надають естетичного вигляду і дозволяють смартфону ідеально лягати у руку.

Преміум дизайн

Цей телефон поєднує дизайн та функціональність. Розроблений колишнім дизайнером принтів Gucci Маттео Менотто, цей смартфон створений із використанням веганської шкіри преміум-класу, 3D-швів рівня кутюр та особливої тканинної текстури. Разом з елементами зі скла та металу це робить його першокласним та довговічним. Стиль та естетика цього апарату обов'язково справлять враження навіть на найвибагливіших модників.

100 Мп камера ProLight із оптичною стабілізацією зображення

Завдяки 100-мегапіксельній камері OIS ProLight ви можете відобразити свої чудові спогади з небувалою точністю. Отримуйте кришталево чисті та деталізовані фотографії з максимальною роздільною здатністю 100 Мп. І легко знімайте фотографії з 2-кратним зумом без втрат у повній роздільній здатності, наближаючи навіть далекі об'єкти. А функції Auto-Zoom, HyperShot Imaging Architecture 2.0 та Super Group Portrait цієї камери дозволяють робити творчі знімки на професійному рівні.

Режим вуличної фотографії з унікальними фільтрами

Розроблений у співпраці з Lonely Planet абсолютно новий режим Вуличної фотографії дає вам ще більше унікальних фільтрів, що дозволяє створювати фото з різними кольоровими акцентами та текстурами. Розкажіть свою історію так, як бачите її саме ви.

Потужний процесор Dimensity 7050

realme Pro 5G оснащений 8-ядерним процесором Dimensity 7050, який забезпечує швидку та плавну роботу. Він створений за передовим технологічним процесом 6 нм і може розганятися до 2,6 ГГц, легко справляючись з повсякденними навантаженнями. Разом з оперативною пам'яттю LPDDR4X та власною технологією Dash Memory Engine для оптимізації роботи смартфона це забезпечує видатну загальну продуктивність для миттєвого відкриття та запуску безлічі програм, плавного перегортання меню, зйомки відео у високій роздільній здатності та багато чого іншого. За допомогою технології розширення динамічної пам'яті DRE смартфон може перетворювати ПЗП на ОЗП для більш швидких операцій. Тому ви можете грати у вимогливі ігри та насолоджуватися бездоганною багатозадачністю без будь-яких пауз чи підвисання.

Більше часу на ігри, менше на зарядку

Цей смартфон оснащений великою батареєю ємністю 5000 мАг, яка гарантує, що у вас буде достатньо енергії для роботи та розваг протягом усього дня. А також підтримує технологію швидкого заряджання SUPERVOOC потужністю 67 Вт, за допомогою якої цей смартфон можна зарядити від 0 до 50% менш ніж за 18 хвилин.* Крім того, акумулятор телефону має більше 38 рівнів захисту та інтелектуальний захист чипа, який забезпечує не тільки швидке, але й безпечне заряджання.

Розширені можливості realme UI 4.0

З інтерфейсом realme UI 4.0 на базі Android 13 ви зможете налаштувати цей смартфон під себе і користуватися багатьма зручними функціями. У їх числі адаптивний сон, приховування повідомлень, багатоекранне підключення та функції безпеки. Тому realme 11 Pro 5G буде працювати так, як вам комфортно.

*Дані про швидкість та час зарядки отримані в лабораторії realme. Фактичні дані можуть відрізнятися залежно від умов використання.

**Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

***Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2412 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

394

Кількість кольорів

1B colors

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

90,4%

Додатково

HDR10+

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,6 ГГц

Графічний процесор

Mali-G68

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

100 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,8 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

SBAS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

67 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Шкіра

Скло

Пластик

Датчики

Гіроскоп

Акселерометр

Датчик освітлення

Електронний компас

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Колір

Фізичні характеристики

Вага

191 г

Габарити (ВхШхГ)

161,5 х 73,8 х 8,7 мм

Комплектація

Кабель USB Type-C

Зарядний пристрій 67 Вт

Чохол

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Відгуків