Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Питання-відповіді4

realme 11 Pro plus 5G 12/512GB (Astral Black)

Код:721174
Є в наявності
realme 11 Pro plus 5G 12/512GB (Astral Black) video preview
realme 11 Pro plus 5G 12/512GB (Astral Black) фото
realme 11 Pro plus 5G 12/512GB (Astral Black) фото
realme 11 Pro plus 5G 12/512GB (Astral Black) фото
realme 11 Pro plus 5G 12/512GB (Astral Black) фото
realme 11 Pro plus 5G 12/512GB (Astral Black) фото
realme 11 Pro plus 5G 12/512GB (Astral Black) фото
Вітринний зразок
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
Sweet.tv - realme
-15%
Вигода 3 000 ₴
cashback iconКешбек 169 ₴
19 999
16 999
Колір
Beige фото
Black фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий рівень технологій

Торкніться майбутнього з realme Pro plus 5G. Цей преміальний смартфон поєднує в собі справжню майстерність виконання та передові можливості, щоб дати вам найкраще. Зафіксуйте свої спогади за допомогою 200 Мп SuperZoom камери з оптичною стабілізацією зображення. Насолоджуйтесь першокласною якістю перегляду на вигнутому AMOLED дисплеї з частотою 120 Гц та високою роздільною здатністю. З легкістю грайте та запускайте будь-які програми завдяки потужній підтримці чипсету Dimensity 7050 5G, який забезпечує плавну та ефективну роботу. А великий акумулятор ємністю 5000 мАг та швидка зарядка SUPERVOOC потужністю 100 Вт дозволять не залежати від розеток та весело проводити свій час.

200 Мп камера. Чемпіон із чіткості

Смартфон realme Pro plus 5G з 200-мегапіксельною камерою OIS SuperZoom дозволяє робити мальовничі фотографії з будь-якого ракурсу та відстані. В її основі лежить флагманський сенсор Samsung ISOCELL HP3 з великим світлочутливим датчиком, ультрависокою роздільною здатністю 16320х12240 пікселів та оптичною стабілізацією. У ньому кожен піксель бере участь у процесі обробки зображень, що дозволяє отримувати фотографії неймовірної чіткості. А технологія 4-кратного зуму без втрат дозволяє легко і максимально чітко робити збільшені знімки з великої відстані. Крім того, у вашому розпорядженні буде безліч режимів зйомки, таких як Super OIS, Super Nightscape, Starry Mode Pro, AI Scene Recognition та інші, завдяки яким ваші фотографії будуть першокласними, а ви зможете залишити чудові спогади на все життя.

Moon Mode

Досліджуйте нічне небо та робіть захоплюючі дух знімки Місяця прямо на свій смартфон. Інтелектуальний алгоритм нічної зйомки в режимі Moon Mode дозволяє вловлювати ще більше світла, щоб сфотографувати нічне світило з високою чіткістю і негайно поділитися цією красою в соцмережах.

Флагманська 32 Мп селфі-камера

Виглядайте завжди на всі 100 з потужною 32-мегапіксельною передньою камерою від Sony, яка дозволяє робити класні селфі поодинці або з друзями. Її 90-градусний ширококутний об'єктив захоплює більше простору, щоб ніхто не залишався поза кадром. У той час як розумний алгоритм б'ютіфікації ретушує фото та відео в реальному часі, так що ви завжди виглядатимете чудово як на своїх селфі, так і під час відеодзвінків.

AMOLED дисплей 120 Гц

realme Pro plus 5G оснащений плавно вигнутим 6,7-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю FHD+, частотою оновлення 120 Гц та 100% підтримкою колірної гами DCI-P3. Він здатний відображати понад 1 мільярд відтінків і миттєво реагувати на кожен ваш дотик, що виводить будь-які ваші розваги на новий рівень. При цьому, ШІМ-регулювання яскравості 2160 Гц і сертифіковані TUV Rheinland функції захисту очей подбають про ваш зір, тому навіть тривале використання смартфона не буде напружувати ваші очі. А прецизійний вигин у 61 градус і подвійне армоване скло надають естетичного вигляду і дозволяють смартфону ідеально лягати в руку.

Об'ємне звучання з Dolby Atmos

Пориньте у свої розваги у супроводі об'ємного імерсивного звуку. Цей смартфон оснащений стереодинаміками та підтримкою технології Dolby Atmos, а також має сертифікацію Hi-Res. Тому ви можете насолоджуватися захоплюючим звуком високої якості з покращеною чіткістю та деталізацією під час ігор, прослуховування музики або перегляду фільмів зі спецефектами.

Преміум дизайн

Цей телефон поєднує дизайн та функціональність. Розроблений колишнім дизайнером принтів Gucci Маттео Менотто, цей смартфон створений із використанням веганської шкіри преміум-класу, 3D-швів рівня кутюр та особливої тканинної текстури. Разом з елементами зі скла та металу це робить його першокласним та довговічним. Стиль та естетика цього апарату обов'язково справлять враження навіть на найвибагливіших модників.

Потужний процесор Dimensity 7050

realme Pro plus 5G оснащений 8-ядерним процесором Dimensity 7050, який забезпечує швидку та плавну роботу. Він створений за передовим технологічним процесом 6 нм і може розганятися до 2,6 ГГц, легко справляючись з повсякденними навантаженнями. Разом з оперативною пам'яттю LPDDR4X та власною технологією Dash Memory Engine для оптимізації роботи смартфона це забезпечує видатну загальну продуктивність для миттєвого відкриття та запуску безлічі програм, плавного перегортання меню, зйомки відео у високій роздільній здатності та багато чого іншого. Смартфон також пропонує оцінити переваги динамічної оперативної пам'яті, які допоможуть вам легко працювати в багатозадачному режимі. Завдяки цьому ви легко зможете грати в сучасні ігри або записувати відео у форматі 4K. А також можете перетворити ПЗП на ОЗП за допомогою технології розширення динамічної пам'яті DRE, щоб підвищити продуктивність цього смартфона в ті моменти, коли це необхідно.

Потужна батарея зі швидкою зарядкою 100 Вт

З realme Pro plus 5G ви можете займатися своїми повсякденними справами, спілкуватися та дивитися смішні відео скільки завгодно, не заощаджуючи заряд. Завдяки акумулятору ємністю 5000 мАг смартфон забезпечує довгі години розваг. А якщо телефон сідає і немає часу чекати, технологія SUPERVOOC потужністю 100 Вт, яка забезпечує 100% зарядку батареї приблизно за 26 хвилин,* дозволить швидко підзарядити смартфон і продовжити свій день.

*Дані про швидкість і час зарядки отримані в лабораторії realme. Фактичні дані можуть відрізнятися залежно від умов використання.

**Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

***Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2412 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

394

Кількість кольорів

1B colors

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

90,5%

Додатково

HDR10+

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,6 ГГц

Графічний процесор

Mali-G68

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера
Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,7 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

SBAS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

100 Вт

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Скло

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Датчики

Гіроскоп

Акселерометр

Датчик освітлення

Електронний компас

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Колір

Фізичні характеристики

Вага

183 г

Габарити (ВхШхГ)

161,5 х 73,8 х 8,2 мм

Комплектація

Кабель USB Type-C

Зарядний пристрій 100 Вт

Чохол

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Відгуків