Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

realme 12 5G 8/256GB (Twilight Purple)

Код:742450
Очікується
realme 12 5G 8/256GB (Twilight Purple) фото
realme 12 5G 8/256GB (Twilight Purple) фото
realme 12 5G 8/256GB (Twilight Purple) фото
realme 12 5G 8/256GB (Twilight Purple) фото
realme 12 5G 8/256GB (Twilight Purple) фото
realme 12 5G 8/256GB (Twilight Purple) фото
realme 12 5G 8/256GB (Twilight Purple) фото
realme 12 5G 8/256GB (Twilight Purple) фото
realme 12 5G 8/256GB (Twilight Purple) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
Колір
Green   фото
Purple фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Майстер чітких портретів

Живіть яскраво і творіть із задоволенням за допомогою realme 12 5G — смартфону, який поєднує в собі передові технології та функції, забезпечуючи неперевершений користувацький досвід. Оснащений надчіткою камерою роздільною здатністю 108 МП з 3-кратним зумом, він дозволяє створювати високоякісні та яскраві знімки, захоплюючи кожну деталь навколишнього світу. Процесор MediaTek Dimensity 6100+ 5G забезпечує потужну продуктивність та бездоганну роботу в будь-яких ситуаціях. Шикарний FHD+ дисплей Sunlight з частотою оновлення 120 Гц дозволить насолодитися мультимедійними розвагами на повну, а ємний акумулятор на 5000 мАг зі швидкою зарядкою SUPERVOOC 45 Вт гарантує тривалий час автономної роботи без зайвих перерв. realme 12 5G також дуже практичний завдяки захисту від пилу та бризок води рівня IP54.1 Це означає, що ви можете кожен день використовувати свій телефон з повною впевненістю та спокоєм.

Неперевершена чіткість для ваших фото

Саме її забезпечує найкраща у своєму сегменті камера з роздільною здатністю 108 МП та 3-кратним зумом без втрат, яка суттєво підвищує чіткість, надаючи глибину найважливим знімкам. В її основі лежить найбільший сенсор у сегменті 1/1,67 дюйма з покращеними можливостями нічної зйомки. А також передове програмне забезпечення для обробки зображень і професійно налаштовані алгоритми для досягнення кінематографічних ефектів. Складіть все це і ви отримаєте систему портретної камери, знімати з якою набагато простіше та набагато веселіше.

Кожен кадр ідеальний

Збережіть радість кожного моменту за допомогою найменших деталей, щоб кожна посмішка була чіткою і у фокусі. Завдяки вдосконаленому алгоритму розпізнавання кількох осіб realme 12 5G гарантує, що ніщо не вислизне від його об'єктива. Він може розпізнавати до 10 облич одночасно, тому ви можете бути впевнені, що навіть на групових портретних знімках кожен вийде чітко.

Портрети з будь-якої відстані

Легко знайдіть найкращий ракурс, не сходячи з місця. Завдяки 3-кратному зуму прямо в сенсорі, цей смартфон пропонує єдиний у своєму сегменті портретний режим 3X зі справжньою якістю без втрат. Він забезпечує покращений ефект боке та вищу роздільну здатність для приголомшливих портретних знімків.

Відкрийте ніч заново

Нічний режим робить зйомку в темний час доби простішою, ніж будь-коли. Він додає додаткову яскравість, коли світла не вистачає, зберігаючи при цьому деталі та різкість.

Ефекти з кінематографічним ухилом

Щоб забезпечити по-справжньому кінематографічне враження від камери, realme у співпраці з оскароносним оператором Клаудіо Мірандою створили три унікальні фільтри, натхненні культовими фільмами. Завдяки унікальній корекції кольору та налаштуванню боке, вони кожен кадр перетворюють на щось грандіозне. Насолоджуйтесь якіснішою розповіддю за допомогою плівкових фільтрів та знімайте портрети, які дозволять вам виразити свій індивідуальний смак.

Привабливі селфі

Робіть надчіткі селфи з високою деталізацією за допомогою 8-мегапіксельної фронтальної камери. І діліться з друзями всіма важливими моментами.

Розкішний вигляд. Ідеальне відчуття у руці

Дизайн realme 12 5G, натхненний елегантністю та вишуканістю розкішного годинника, підкреслить вашу індивідуальність та стиль. Кожна його деталь від оформлення камери до хитромудрих візерунків на задній панелі телефону покликана створити відчуття вишуканої розкоші. Надтонкий корпус з товщиною всього 7,79 мм надає пристрою витонченого вигляду, а плоска рамка створює враження сучасності та мінімалізму. Відмінно збалансований і вишуканий realme 12 5G стане невід'ємною частиною вашого повсякденного образу, виділяючи вас серед інших та підкреслюючи ваш неповторний стиль.

Великий, чіткий та плавний дисплей 120 Гц

Будь то ігри, відео або просто перегляд веб-сторінок, надчіткий FHD+ дисплей Sunlight із частотою оновлення 120 Гц забезпечить вам приголомшливі візуальні враження. Діагональ 6,72 дюйма, висока частота оновлення та практично непомітні рамки забезпечують кращу якість перегляду та можливість глибше поринути у те, що відбувається. А завдяки високій піковій яскравості у 950 ніт, що забезпечує відмінну видимість навіть за яскравого сонячного світла, цей екран завжди залишиться чітким, де б ви не знаходилися — вдома чи на вулиці.

Подвійні стереодинаміки з відмінним звуком

Цей смартфон також може похвалитися першими у своєму сегменті симетричними подвійними динаміками, що забезпечують більш насичене та захоплююче враження від ігор та прослуховування музики.

Потужність на весь день

Насолоджуйтесь усіма улюбленими розвагами, від ігор до фільмів та музики, з достатнім запасом енергії завдяки великій батареї ємністю 5000 мАг. І заряджайте акумулятор ще швидше з найшвидшою в сегменті зарядкою SUPERVOOC потужністю 45 Вт — всього 30 хвилин і у вас є майже 50% заряду.2

Плавна та швидка робота

Відкривайте будь-які програми та легко перемикайтеся між ними. Оснащений продуктивним чипсетом MediaTek Dimensity 6100+ 5G із тактовою частотою до 2,2 ГГц, цей телефон забезпечує більш високу ефективність обчислень та нижче енергоспоживання. А завдяки вбудованій оперативній пам'яті об'ємом до 8 ГБ та додатковим 8 ГБ динамічної пам'яті, доступної завдяки технології DRE, ви отримаєте достатню потужність для плавного ігрового процесу та інших завдань.

Багатофункціональна кнопка живлення

Кнопка живлення realme 12 5G тепер більше, ніж просто можливість увімкнути або вимкнути смартфон. Ця динамічна кнопка служить для швидкого розблокування за відбитком пальця, а також дає можливість налаштувати потрібну вам функцію або виклик програми. Ліхтарик, відключення звуку, камера, музика – все це одним дотиком.

1Продукт відповідає рівню захисту від води, еквівалентному IP54, згідно з результатами випробувань, проведених у лабораторії realme. Ніколи не заряджайте телефон, якщо він мокрий. Ушкодження, спричинені рідиною, не покриваються гарантією.

2Дані щодо заряду від 1-50% за 31 хвилину отримані в лабораторії realme. Фактичні результати можуть відрізнятися через різні умови тестування, тривале використання батареї та інші фактори і наводяться лише для довідки.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

392

Захист скла

Так

Кількість кольорів

16,7 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

91,4%

Додатково

Коефіцієнт контрастності 1500:1

Яскравість: 800nit typ/HBM 950nit

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Mali-G57 MP2

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 2 Тб

Основна камера

Основна камера

108 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,75 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Функції зйомки: Фото; Відео; Ніч; Вулиця; Професійна; Панорама; Портрет; Інтервальна зйомка; Сповільнена зйомка; Сканер тексту; Висока якість; Нахил-зсув; Відео з подвійним переглядом; Груповий портрет

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Діафрагма: f/2,0

Об'єктив: 4P

Кут огляду: 80 °

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 45 Вт

Автономна робота

Заряджання від 0-50% за 30 хвилин

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP54

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Датчик освітлення

Датчик наближення

Датчик магнітної індукції

Акселерометр

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

Аудіо 3,5

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Стереодинаміки

Колір

Фізичні характеристики

Вага

188 г

Габарити (ВхШхГ)

165.6 х 76.1 х 7.69 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Скріпка для виймання SIM-картки

Смартфон

Зарядний пристрій

Кабель USB

Захисна плівка

Чохол

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Завантаження