Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

realme 12 Pro 5G 8/256GB (Submariner Blue)

Код:734772
Є в наявності
realme 12 Pro 5G 8/256GB (Submariner Blue) фото
realme 12 Pro 5G 8/256GB (Submariner Blue) фото
realme 12 Pro 5G 8/256GB (Submariner Blue) фото
realme 12 Pro 5G 8/256GB (Submariner Blue) фото
realme 12 Pro 5G 8/256GB (Submariner Blue) фото
realme 12 Pro 5G 8/256GB (Submariner Blue) фото
realme 12 Pro 5G 8/256GB (Submariner Blue) фото
realme 12 Pro 5G 8/256GB (Submariner Blue) фото
realme 12 Pro 5G 8/256GB (Submariner Blue) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
Sweet.tv - realme
Новинка
cashback iconКешбек 159 ₴
15 999
Колір
Beige фото
Blue фото
Модель
12/512 GB8/256 GB
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Впіймай найкращу мить

Відкрийте для себе нові горизонти у зйомці, продуктивності та комфорті використання смартфона з realme 12 Pro 5G. Обладнаний потрійною камерою з новим 50-мегапіксельним об'єктивом Sony IMX882 OIS та телеоб'єктивом 32 МП, цей смартфон робить портрети та інші знімки неперевершено яскравими та чіткими. Захоплюючий дисплей AMOLED з частотою оновлення 120 Гц вразить вас своїми кольорами та плавністю. Процесор Snapdragon 6 Gen1 забезпечить видатну потужність для миттєвого відгуку на всі ваші запити. При цьому велика батарея із швидкою зарядкою SUPERVOOC 67 Вт дозволяє максимально швидко скористатися повним потенціалом пристрою. А преміум-дизайн та виконане з еко-шкіри оздоблення задньої панелі надають смартфону унікального та стильного характеру.

Ідеальні портретні знімки

Завдяки неперевершеному телеоб'єктиву з роздільною здатністю 32 МП та великим датчиком ви зможете відчути себе справжнім майстром портретів. Ця камера виводить важливі деталі на перший план завдяки 2-кратному оптичному зуму та 20-кратному цифровому зуму, а також забезпечує чудовий контроль шуму та динамічний діапазон, який залишає конкурентів позаду. І створює портрети з ефектом кінематографічної якості, зберігаючи природні текстури і м'яко виділяючи головні об'єкти.

Ваші найкращі кадри з камерою SONY IMX882 OIS

Перетворіть свої фотографії на шедеври за допомогою новаторської камери SONY IMX882 OIS з роздільною здатністю 50 МП. Маючи найбільший сенсор у своєму сегменті, ця камера забезпечує неперевершений HDR та яскравість нічних пейзажів. Попрощайтеся з розмиттям зображення за допомогою оптичної стабілізації, а процесори Ultra HDR Engine та DIS Engine додатково забезпечать неперевершену точність незалежно від умов освітлення.

Омніфокальний алгоритм MasterShot

Насолоджуйтесь свободою використання кількох фокусних відстаней та реальною якістю без втрат. Алгоритм Omnifocal MasterShot, розроблений у співпраці з Qualcomm, дозволяє отримувати зображення виняткової якості та надає ще більше варіантів для візуалізації того, що ви хочете передати на своїх фото.

Кожен кадр досконалий

realme 12 Pro 5G має безліч розумних функцій, які допоможуть вам робити чудові фото. Так, технологія автоматичного масштабування, натренована на мільйонах зображень, миттєво визначає головний об'єкт і автоматично збільшує його для створення ідеальної композиції. А розумні алгоритми NightEye Engine дозволять робити збалансовані нічні знімки, пригнічуючи світлі ділянки та зберігаючи деталі у темних областях, щоб ви могли зобразити сцену такою, якою ви її бачите.

Дістаньте до Місяця

З realme 12 Pro 5G навіть знімки космічних об'єктів стануть доступними для вас. Вбудоване в датчик масштабування та штучний інтелект дозволяють робити знімки Місяця простіше, ніж будь-коли раніше.

Селфі-камера 16 МП

Робіть надчіткі селфі з високою деталізацією та ділитесь ними з друзями. А алгоритм AI Beauty подбає, щоб ви виглядали ще краще на кожному знімку.

Вигнутий AMOLED дисплей із частотою 120 Гц

Насолоджуйтесь надшвидким прокручуванням, надяскравими кольорами та надвисокою чіткістю, а також ідеальною яскравістю при будь-якому освітленні, які забезпечує чудовий AMOLED-дисплей realme 12 Pro 5G. Справжній флагман із точним опрацюванням кожної деталі. Він здатний відображати 1,07 мільярда кольорів і має частоту 120 Гц для максимально плавного зображення в будь-якій ситуації. Завдяки ШІМ-регулюванню яскравості з частотою 2160 Гц та контролю штучного інтелекту, цей екран дарує неперевершений візуальний комфорт та приємний для очей. Режим HyperPrecision Touch робить реакцію в іграх блискавичною та точною, а ProXDR відновлює повний динамічний діапазон HDR для безпрецедентного перегляду фотографій. 1

Дизайн, натхненний розкішними годинниками

Пориньте у поєднання технологій та елегантності з дійсно преміальним дизайном realme 12 Pro 5G. Цей смартфон, створений у співпраці з відомим майстром-годинникарем Олів'є Савео, поєднує в собі елементи дорогого класичного годинника та сучасних технологій. Завдяки ідеальній симетрії, золотому рифленому безелю та вишуканій текстурі високоякісної еко-шкіри, ця серія відкриває нову еру легкої розкоші. Підніміть свій стиль на новий рівень за допомогою пристрою, який є синонімом елегантності та витонченості.

Доведена ефективність

Цей смартфон забезпечує високу продуктивність, дозволяючи легко виконувати будь-які ваші завдання. Все завдяки процесору Qualcomm Snapdragon 6 Gen1, сумісному із технологією 5G. А також технології динамічного розширення пам'яті DRE, що дозволяє конвертувати ПЗП в ОЗП, підвищуючи загальну продуктивність смартфона. Від ігор без затримок до плавної багатозадачності — випробуйте передові можливості цього чипсету.

Покращена система охолодження

Насолоджуйтесь максимальною продуктивністю без перегріву завдяки 3D-системі охолодження з великою камерою випаровування. Збільшуючи площу розсіювання тепла, вона забезпечує першокласну продуктивність за умови збереження оптимальної температури. Тому телефон не перегріватиметься і зможе зберігати свою продуктивність навіть у самому розпалі гри.

Виграшна комбінація

Велика батарея ємністю 5000 мАг2та швидка зарядка SUPERVOOC 67 Вт роблять realme 12 Pro 5G дуже енергійним та практичним смартфоном. Ви можете спокійно використовувати телефон протягом усього дня. І заряджати акумулятор від 1 до 50% всього за 19 хвилин,3 отримуючи більше енергії, коли вам це потрібно найбільше. Залишайтеся на зв'язку довше і не заощаджуйте енергію, щоб дотягнути до вечора.

realme UI 5.0 для більш комфортного використання

Діліться фотографіями інтуїтивніше. Перемикайте гучність ще легше. Передавайте вміст більш плавно. Все це та багато іншого забезпечить вам нова система realme UI 5.0.

1Не всі фотографії можуть активувати дисплей Pro-XDR.

2Акумулятор realme 12 Pro має типову ємність 5000 мАг та розрахований на 4880 мАг.

3Дані про зарядку від 1 до 50% всього за 19 хвилин отримані в лабораторії realme. Фактичні дані можуть відрізнятися через різні умови тестування, знос акумулятора з часом тощо.

4Усі зображення продукту та запропоновані ефекти призначені лише для довідки. Кожна функція належить різним версіям програмного забезпечення, а час випуску та доступність можуть відрізнятися залежно від регіону. Будь ласка, зверніться до реального продукту, щоб отримати фактичну функціональність.

5Деякі характеристики та опис продуктів можуть бути змінені у зв'язку зі зміною постачальника. Ці дані базуються на проектних специфікаціях, даних лабораторних випробувань та випробувань постачальників і можуть незначно відрізнятися залежно від версії тестового програмного забезпечення, конкретного тестового середовища та конкретної версії.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2412 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

394

Захист скла

Ні

Кількість кольорів

1,07 млрд

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

93%

Додатково

Колірна гама: 100% DCI-P3

Яскравість: 950 nit

Коефіцієнт контрастності: 5 000 000:1

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Adreno 710

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

32 Мп

50 Мп

8 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,8 + f/2,2 + f/2,0

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

50 МП: Sony IMX882 OIS, 1/2”, f/1.8, F 26 мм, 2X ISZ, OIS; 8 МП: Ультраширококутна камера 112 °, Hynix Hi846W, F 16 мм, f / 2.2; 32 Мп: Телефото зум модуль Sony IMX709, 1/2.74'', f 2.0, F 47 mm, 0.6X, 2X Optical Zoom, 4X InSensor Zoom, 20X Digital zoom

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Апертура f/2,4

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 67 Вт

Автономна робота

Заряджання від 0-50% за 19 хвилин

Корпус

Матеріал корпуса

Штучна шкіра

Стандарт захисту

IP65

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Гіроскоп

Акселерометр

Датчик освітлення

Компас

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Суперлінійні подвійні Hi-Res динаміки

Два мікрофони із шумозаглушенням

Dolby Atmos

Колір

Фізичні характеристики

Вага

190 г

Габарити (ВхШхГ)

161.47 x 74.02 x 8.75 мм

Комплектація

Зарядний пристрій

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

USB-кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Завантаження