Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

realme 12 Pro+ 5G 12/512GB (Navigator Beige)

Код:734778
Є в наявності
realme 12 Pro+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) video preview
realme 12 Pro+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12 Pro+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12 Pro+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12 Pro+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12 Pro+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12 Pro+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12 Pro+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12 Pro+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
realme 12 Pro+ 5G 12/512GB (Navigator Beige) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
Sweet.tv - realme
Ексклюзив
cashback iconКешбек 199 ₴
19 999
Колір
Beige фото
Blue фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий рівень фотографії

Підвищіть якість своїх мобільних вражень, захоплюйте моменти з безпрецедентною чіткістю та насолоджуйтесь плавністю у кожному моменті з realme 12 Pro+ 5G. Цей смартфон органічно поєднує в собі потужність, естетичний дизайн та передові технології, гідні справжнього флагмана. Камера із видатним 50-мегапіксельним сенсором Sony IMX890 OIS та перископічна портретна камера із 3-кратним оптичним зумом піднімуть ваше фотографічне мистецтво на новий рівень. Флагманський вигнутий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц забезпечить напрочуд живу і детальну картину. Чипсет Snapdragon® 7s Gen2 та функція динамічного розширення оперативної пам'яті гарантують безпрецедентну продуктивність. З швидкою зарядкою SUPERVOOC 67 Вт ваш смартфон завжди буде готовий до дії. А розкішний дизайн та покриття з екошкіри роблять realme 12 Pro+ 5G справжнім витвором мистецтва, що втілює сучасний стиль та видатні технології у кожній деталі.

Високе мистецтво фотографії прямо у вас на долоні

Поліпшіть свої навички фотографування за допомогою realme 12 Pro+ 5G, здатного зафіксувати всі яскраві моменти з безпрецедентною чіткістю завдяки апаратному та програмному забезпеченню нового покоління. Він оснащений найдосконалішою системою камер у своїй серії, включаючи першу перископічну камеру на 64 МП та найкращу у своєму класі 50-мегапіксельну камеру Sony IMX890 OIS. Має передові алгоритми обробки зображень, такі як Ultra HDR Engine та LightFusion для кращої деталізації за будь-яких умов освітлення. І нові фільтри, які завдяки унікальній корекції кольору роблять кожен кадр грандіозним.

Перископічна портретна камера 64 МП

Пориньте у світ неперевершеної якості зображення та свободи творчості з перископічною портретною камерою на 64 МП. Вона піднімає мобільну фотографію на нову висоту, пропонуючи 3-кратний оптичний зум та 6-кратний зум на рівні сенсора для виняткової чіткості, контролю шуму та розширення динамічного діапазону. А спеціальні алгоритми в портретному режимі дозволяють досягти кінематографічного ефекту, забезпечуючи кращий фокус об'єкта та природне розмиття.

Омніфокальний алгоритм MasterShot

Алгоритм Omnifocal MasterShot, розроблений у співпраці з Qualcomm, забезпечує отримання зображень нового покоління з використанням найдосконалішого алгоритму візуалізації в смартфонах realme на даний момент. Насолоджуйтесь найкращим у своєму класі динамічним діапазоном, реалістичними кольорами та освітленням.

Три флагманські камери. Ще більше перспектив

realme 12 Pro+ 5G відкриває перед вами новий світ творчих можливостей. Завдяки трьом об'єктивам з діапазоном масштабування від 0,6X до 6X, а також вражаючим 120-кратним цифровим збільшенням, він дозволяє робити чіткіші фотографії без втрат навіть при зйомці з великої відстані.

Moon Mode 2.0

Дотягніться до зірок та легко сфотографуйте нічне світило за допомогою realme 12 Pro+ 5G. Вбудоване в датчик масштабування та алгоритм глибокого навчання штучного інтелекту дозволяють робити знімки Місяця простіше, ніж будь-коли раніше.

Селфі-камера Sony 32 МП

Робіть чудові селфі з чіткою деталізацією, якими хочеться ділитися з усіма. А розумні алгоритми б'ютіфікації допоможуть вам виглядати розкішно в кожному кадрі.

Плавно вигнутий AMOLED екран 120 Гц

Великий 6,7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FHD+ (2412х1080) подарує вам реально флагманські відчуття від перегляду завдяки своїм надзвичайно точним кольорам, високій чіткості та надшвидкій прокрутці. Він здатний відображати 1,07 мільярда відтінків та має частоту 120 Гц для максимально плавного відображення картинки. Функція ШІМ із частотою до 2160 Гц та автоматичне регулювання яскравості під контролем штучного інтелекту забезпечують неперевершений візуальний комфорт та безпеку для ваших очей. А режим ProXDR повністю відновлює динамічний діапазон HDR фотографій, гарантуючи, що фото, які ви переглядаєте, виглядатимуть точно так, як вони були зняті.1

Потужність професійного рівня

Завдяки 4-нм чипсету Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 5G ви отримуєте величезний потенціал потужності у поєднанні з низьким енергоспоживанням. Це гарантує смартфону високу продуктивність, а вам — плавне виконання всіх ваших завдань. Насолоджуйтесь іграми без затримок, легкою багатозадачністю та блискавичною швидкістю підключення завдяки цьому передовому чипсету. Запускайте кілька програм одночасно і швидко перемикайтеся між ними завдяки великому запасу оперативної пам'яті. А якщо вам знадобиться ще більше, технологія динамічного розширення пам'яті DRE дає змогу конвертувати ПЗП в ОЗП, додаючи смартфону швидкості, коли це необхідно.

Дизайн, натхненний розкішними годинниками

Пориньте у поєднання технологій та елегантності з дійсно преміальним дизайном realme 12 Pro+ 5G. Цей смартфон, створений у співпраці з відомим майстром-годинникарем Олів'є Савео, поєднує в собі елементи дорогого класичного годинника та сучасних технологій. Завдяки ідеальній симетрії, золотому рифленому безелю та вишуканій текстурі високоякісної еко-шкіри, ця серія відкриває нову еру легкої розкоші. Підніміть свій стиль на новий рівень за допомогою пристрою, який є синонімом елегантності та витонченості.

Виграшна комбінація

realme 12 Pro+ 5G створений, щоб полегшити ваше життя, а не приносити в нього ще більше занепокоєння. Тому смартфон забезпечили надійним акумулятором ємністю 5000 мАг,2 якого цілком вистачить для будь-яких повсякденних завдань — від дзвінків до ігор. А за допомогою технології SUPERVOOC потужністю 67 Вт ви можете зарядити смартфон від 1 до 50% всього за 19 хвилин,3 що дасть вам більше енергії, коли вона потрібна вам найбільше.

realme UI 5.0 — комфорт та практичність

Діліться фотографіями інтуїтивніше. Перемикайте гучність ще легше. Передавайте вміст більш плавно. Все це та багато іншого забезпечить вам нова система realme UI 5.0.

1Не всі фотографії можуть активувати дисплей Pro-XDR.

2Акумулятор realme 12 Pro+ 5G має типову ємність 5000 мАг та номінальну ємність 4880 мАг.

3Дані про зарядку від 1 до 50% всього за 19 хвилин надані лабораторією realme. Фактичні результати можуть відрізнятися через різні умови тестування, ступінь зносу акумулятора з часом та інші фактори.

4Усі зображення продукту та запропоновані ефекти призначені лише для довідки. Кожна функція належить різним версіям програмного забезпечення, а час випуску та доступність можуть відрізнятися залежно від регіону.

5Деякі характеристики та опис продуктів можуть бути змінені у зв'язку зі зміною постачальника. Ці дані базуються на проектних специфікаціях, даних лабораторних випробувань та випробувань постачальників і можуть незначно відрізнятися залежно від версії тестового програмного забезпечення, конкретного тестового середовища та конкретної версії.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2412 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

394

Захист скла

Ні

Кількість кольорів

1,07 млрд

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

93%

Додатково

Колірна гама: 100% DCI-P3

Яскравість: 950 nit

Коефіцієнт контрастності: 5 000 000:1

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,4 ГГц

Графічний процесор

Adreno 710

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

64 Мп

50 Мп

8 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/2,8 + f/1,8 + f/2,2

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

50 Мп: Sony IMX890 OIS, 1/1,56”, f/1.8, F 24 мм, OIS; 8 Мп: Ультраширококутна камера 112 °, Hynix Hi846W ¼, F 16 мм, 112 °, f / 2.2; 64 Мп: 120Х Перископний SuperZoom модуль, OmniVision OV64B, 1/2”, f 2.6, F 80 мм, OIS

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Апертура f/2,4

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 67 Вт

Автономна робота

Заряджання від 0-50% за 19 хвилин

Корпус

Матеріал корпуса

Штучна шкіра

Стандарт захисту

IP65

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Гіроскоп

Акселерометр

Датчик освітлення

Компас

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Суперлінійні подвійні Hi-Res динаміки

Два мікрофони із шумозаглушенням

Dolby Atmos

Колір

Фізичні характеристики

Вага

196 г

Габарити (ВхШхГ)

161.47 х 74.02 х 8.75 мм

Комплектація

Кабель USB

Зарядний пристрій

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Завантаження