Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

realme C65 6/128GB (Starlight Black)

Код:742409
Очікується
realme C65 6/128GB (Starlight Black) фото
realme C65 6/128GB (Starlight Black) фото
realme C65 6/128GB (Starlight Black) фото
realme C65 6/128GB (Starlight Black) фото
realme C65 6/128GB (Starlight Black) фото
realme C65 6/128GB (Starlight Black) фото
realme C65 6/128GB (Starlight Black) фото
realme C65 6/128GB (Starlight Black) фото
realme C65 6/128GB (Starlight Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 64 ₴
6 499
Колір
Black фото
Gold фото
Purple фото
Модель
6/128 GB8/256 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

realme C65

Наповніть свій день тим, що вам подобається з realme C65. Цей сучасний смартфон поєднує в собі функціональність та красу, надійність та комфорт у використанні. Він може похвалитися найшвидшою зарядкою у своєму ціновому сегменті – до 45 Вт, що дозволяє швидко заряджати пристрій та мінімізувати час очікування. Процесор MediaTek Helio G85 відповідає за плавну роботу та високу продуктивність, що робить смартфон ідеальним вибором для мультимедійних та ігрових завдань. А великий дисплей із частотою 90 Гц забезпечує більш плавне та приємне візуальне сприйняття. Цей смартфон має все, що вам потрібно, і навіть більше.

Більше потужності, менше очікування

Акумулятор 5000 мАг і найшвидша в сегменті зарядка потужністю 45 Вт відкриють для вас ще більше можливостей для організації свого дня. Користуйтеся всіма функціями свого смартфона без обмежень і легко заряджайте його до 50% всього 30 хвилин.1 З такою комбінацією ви можете насолоджуватися безперервними розвагами, від ігор до прослуховування музики, не турбуючись про те, що вам не вистачить заряду до кінця дня.

Суперплавна продуктивність

Насолоджуйтеся високою чуйністю смартфона, яку забезпечує потужний процесор MediaTek Helio G85 із тактовою частотою до 2,0 ГГц. Завдяки йому програми відкриваються швидко і працюють плавно. Крім того, realme C65 оснащений AI Boost — розширеною функцією, створеною для зменшення затримки та підвищення продуктивності в іграх за рахунок високої частоти кадрів. Поєднуючи функції Smooth Boost та Game Boost для оптимізації всіх поточних процесів, вона подбає про те, щоб розваги на вашому телефоні стали ще комфортнішими.

Функція розширення оперативної пам'яті

Цей смартфон також відрізняється високою швидкістю реакції за рахунок використання технології DRE, яка може збільшувати обсяг оперативної пам'яті за рахунок постійної пам'яті телефону. Тому плавність ігрового процесу більше не викликатиме у вас занепокоєння.2

Ультратонкий корпус. Елегантний дизайн

realme C65 — найтонший телефон у своєму сегменті. Він має товщину всього близько 7,64 мм, що забезпечує краще захоплення, а розкішний дизайн задньої панелі Starlight Pattern, який складається з 7-шарового покриття, створює унікальний ефект відбиття світла.3 Все разом це забезпечує привабливий та сучасний образ, роблячи цей телефон справді стильним аксесуаром.

Суперплавний дотик

Насолоджуйтесь більш комфортним переглядом та захистом очей, які пропонує 6,67-дюймовий IPS-екран realme C65. Він має роздільну здатність HD+ і високу частоту оновлення в 90 Гц, що забезпечує плавне та комфортне візуальне сприйняття, роблячи кожен рух на екрані живішим та природнішим. А сертифікат TÜV SÜD гарантує, що екран відповідає високим стандартам безпеки та мінімізує шкідливий вплив синього світла на очі.

50-мегапіксельна AI-камера

Зробіть свій найкращий знімок за допомогою 50 Мп AI-камери, яка використовує передові алгоритми обробки зображень для більш якісних та детальних фотографій. Завдяки високій роздільній здатності та технології штучного інтелекту, кожне зображення буде виглядати чітко, зберігаючи природну текстуру та глибину.

Різні фільтри для створення потрібного ефекту

realme C65 також допоможе вам розкрити нові можливості у зйомці та втілити свої творчі ідеї в реальність за допомогою різноманітних фільтрів для ваших фотографій. Робіть яскравіші вуличні фотографії за допомогою фільтрів для стріт-фото, розроблених спеціально для зйомки у місті. Або можете персоналізувати кожну фотографію, додавши спецефекти для збільшення глибини та створення художніх та кінематографічних ракурсів зйомки. У вас буде багато інструментів на будь-який смак.

Найкращий досвід з realme UI 5.0

Керувати телефоном стало ще простіше завдяки новим можливостям realme UI 5.0. Використовуйте безконтактні жести з Airless Gestures AI, яка дозволяє виконувати практично всі основні дії на телефоні, не торкаючись пристрою: переглядати короткі відеоролики, спілкуватися в соціальних мережах і багато іншого — і все це одним помахом руки. А область повідомлень Mini Capsule 2.0 з безліччю поліпшень у функціях дозволить безпосередньо маніпулювати повідомленнями, надаючи абсолютно новий користувацький досвід.

Багатофункціональна динамічна клавіша

Кнопка живлення в realme С65 тепер більше, ніж просто кнопка живлення. На додаток до розблокування телефону за відбитком пальця вона дозволяє налаштувати швидкий доступ до функцій і програм, які ви використовуєте найчастіше. Тобто ви зможете викликати ліхтарик, камеру, відключити звук чи музику лише одним натисканням.

Готовий до будь-якої погоди

Вільно користуйтеся своїм телефоном, де б ви не були. Він відмінно захищений від пилу і бризок води завдяки міцному корпусу з рейтингом водонепроникності IP54, тому невеликий дощ йому ніяк не зашкодить.4А завдяки покращеній чутливості екрана, будь-яка дія — від відповіді на дзвінок до введення пароля під дощем – виконується легко, без необхідності протирати екран.

1Дані про зарядку отримані з лабораторії realme. Фактичні дані можуть відрізнятися через різні умови тестування, тривалий розряд батареї та інші фактори і призначені лише для довідки.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Дані «ультратонкий корпус завтовшки 7,64 мм» надано лабораторією realme Lab. Фактична товщина може трохи відрізнятися.

4Продукт відповідає рівню водонепроникності, еквівалентному IP54, згідно з результатами випробувань, проведених лабораторією realme. Не заряджайте телефон, якщо він мокрий. На пошкодження, спричинені потраплянням рідини, гарантія не поширюється.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

1604 x 720

Частота оновлення екрану

90 Гц

Щільність пікселів, PPI

264

Захист скла

Ні

Кількість кольорів

16,7 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

89,97%

Додатково

Яскравість: стандартна 500 ніт/пікова 625 ніт

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,0 ГГц

Графічний процесор

Mali-G52

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 2 Тб

Основна камера

Основна камера

50 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,8 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Функції фотозйомки: Фото, відео, нічна зйомка, вулична зйомка, висока роздільна здатність, професійний режим, панорама, портрет, сповільнена зйомка, б'ютіфікація, фільм, сканер тексту, Google Lens

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Нічний режим

Діафрагма f/2.05

Кут огляду: 80 °

Портрет

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 45 Вт

Автономна робота

Заряджання від 0-50% за 30 хвилин

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP54

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Гіроскоп

Датчик освітлення

Магнітний датчик

Датчик прискорення

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Особливості телефону

Сертифікат TÜV SÜD (мінімальні рівні синього світла)

Колір

Фізичні характеристики

Вага

185 г

Габарити (ВхШхГ)

164.6 х 76.1 х 7.64 мм

Комплектація

Чохол

Кабель USB

Зарядний пристрій

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Завантаження