Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

realme C67 6/128GB (Sunny Oasis)

Код:733230
Є в наявності
realme C67 6/128GB (Sunny Oasis) фото
realme C67 6/128GB (Sunny Oasis) фото
realme C67 6/128GB (Sunny Oasis) фото
realme C67 6/128GB (Sunny Oasis) фото
realme C67 6/128GB (Sunny Oasis) фото
realme C67 6/128GB (Sunny Oasis) фото
realme C67 6/128GB (Sunny Oasis) фото
realme C67 6/128GB (Sunny Oasis) фото
realme C67 6/128GB (Sunny Oasis) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Sweet.tv - realme
-4%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 69 ₴
7 299
6 999
Колір
Black фото
Green фото
Модель
6/128 GB8/256 GB
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чемпіон із великими амбіціями

Відкрийте для себе новий рівень мобільних технологій із realme C67. Цей смартфон, що втілює в собі передові технології та дизайн флагманського рівня, можна сміливо назвати чемпіоном у своєму класі. Завдяки потужному чипсету Snapdragon 685, він забезпечує плавну та ефективну роботу, а функція збільшення оперативної пам'яті робить використання смартфона ще комфортнішим. Однак, справжнім героєм цього апарату стає його камера, яка вражає роздільною здатністю 108 МП і 3-кратним зумом, й покликана відобразити кожен момент вашого життя в деталях. Батарея з підтримкою швидкої зарядки подбає про те, щоб вам вистачало енергії на весь день, а чудовий дизайн флагманського рівня надає пристрою статусного вигляду, підкреслюючи його видатні характеристики. З realme C67 ви зможете вийти на вищий рівень у всьому.

Флагманська камера 108 Мп для неймовірно чітких знімків

Найкраща у своєму сегменті 108 Мп камера з найбільшим у сегменті сенсором та найбільш просунутим програмним забезпеченням – те, що потрібно для створення справжніх шедеврів. Суперчітка роздільна здатність дозволить зафіксувати навколишній світ у всіх його неймовірних деталях. А трикратний зум відкриє нові перспективи, даючи можливість наближати об'єкти у кілька разів без втрати чіткості. Тому realme C67 підніме ваш фотографічний досвід на більш високий рівень та допоможе перетворити мобільну фотографію на справжнє мистецтво.

Покажіть ніч у всій красі

Не припиняйте зйомку навіть уночі. З режимом Night Mode робити знімки при слабкому освітленні буде простіше, ніж будь-коли раніше. Він дозволяє захопити та передати більше світла, деталей та фарб у кожному кадрі.

Більш чіткі відео

З realme C67 ви зможете робити не лише виключно чіткі фото, а й відео. Функція стабілізації зображення EIS дозволить знімати навіть на ходу, забезпечуючи вам більш чіткі та стабільні відео навіть у найдинамічніші моменти.

Креативні ефекти та фільтри

Робіть красиві стріт-фото та наповнюйте їх настроєм, глибиною та змістом за допомогою спеціальних фільтрів. Або використовуйте різні ефекти для персоналізації ваших знімків та надання їм нового сенсу. Цей смартфон готовий надати вам безліч інструментів, які зроблять вашу творчість простішою та дозволять проявити свою креативність.

Чемпіонська сила та швидкість

Один із найкращих у цьому сегменті процесорів Snapdragon 685 забезпечує realme C67 видатну продуктивність та хорошу енергоефективність. Завдяки його потужності ви можете насолоджуватися справжньою багатозадачністю та безперебійною роботою всіх програм. Крім того, за рахунок оперативної пам'яті об'ємом до 8 ГБ і додатковим 8 ГБ динамічної пам'яті, доступної завдяки технології DRE, ви отримуєте достатньо потужності для плавного ігрового процесу без затримок. У той час як велика ємність сховища — до 256 ГБ — дозволяє зберігати безліч зображень, відео, ігор та інших даних, які можуть вам знадобитися в будь-який момент.1

Зарядка SUPERVOOC потужністю 33 Вт

Насолоджуйтесь усіма улюбленими розвагами – від ігор до фільмів та музики – без обмежень. Акумулятор ємністю 5000 мАг дозволяє без проблем використовувати смартфон протягом усього дня і навіть довше. А найшвидша в сегменті зарядка потужністю 33 Вт із передовою технологією SUPERVOOC забезпечує набагато швидше поповнення запасів енергії та більшу мобільність для вас.2

Тонкий, стильний, зручний

realme C67 вдало поєднує у собі розкішний зовнішній вигляд та ергономічність. Його супертонкий корпус товщиною 7,59 мм3 у поєднанні з C-подібним кутом нахилу бічних граней дозволяє телефону ідеально лежати в руці, навіть незважаючи на наявність масивної батареї ємністю 5000 мАг всередині. Особлива багатошарова технологія нанесення кольору створює тривимірний світловий ефект, що оживає під променями світла. Все це доповнює тонкий та вишуканий декор із золотистими акцентами навколо камер. Усе разом це дозволяє смартфону виглядати справді розкішно.

Великий та плавний дисплей 90 Гц

Просторий екран з великою діагоналлю та висока частота оновлення в 90 Гц забезпечують найкращий у своєму класі ігровий та користувальницький досвід, який дозволяє поринути у розваги ще глибше. Крім того, C67 не має пластикових елементів під дисплеєм, що характерно лише для флагманських пристроїв. А його пікова яскравість дозволяє чітко бачити весь вміст екрану навіть на вулиці у сонячний день. Оцініть більш плавне використання та чудовий огляд контенту в будь-якій обстановці.

Mini Capsule 2.0

Mini Capsule 2.0 – це новий рівень взаємодії. Завдяки покращеній функціональності та новим функціям рядка повідомлень ви тепер можете безпосередньо взаємодіяти з повідомленнями, забезпечуючи контроль нового рівня для дійсно безперебійної роботи.4

Звук на висоті

Завдяки подвійним стереодинамікам realme C67 має найкраще звучання серед усіх продуктів серії C. Насолоджуйтесь 100-відсотковим збільшенням гучності в порівнянні з попереднім поколінням, щоб отримати більш насичений і захоплюючий ігровий та аудіо досвід.

Водонепроникність за стандартом IP54

Ступінь захисту IP54 забезпечує спокій для вас. Користуйтеся телефоном з усією впевненістю знаючи, що він забезпечений захистом від пилу та бризок води.5

NFC на всі 360°

Легко оплачуйте покупки завдяки NFC з радіусом дії на всі 360° та підвищеною точністю свайпів, які розпізнаються у будь-якому положенні та під будь-яким кутом у верхній частині телефону.

Бічний сканер відбитка пальця

Завдяки вбудованому у кнопку вмикання сканеру відбитків пальців розблокування телефону стає швидким і зручним. Один дотик — і ви всередині.

Слот одразу на 3 карти

Два слоти для SIM-карт та виділений слот microSD дають вам більше можливостей використовувати телефон так, як ви захочете. Встановлюйте карти різних операторів для спілкування з друзями або колегами по всьому світу. І розширюйте внутрішнє сховище до 2 ТБ, щоб зберігати ще більше важливих файлів.

18 ГБ + 8 ГБ ОЗП – найбільший обсяг динамічної оперативної пам'яті. Варіант 8 ГБ+256 ГБ – найбільший із доступних варіантів пам'яті цієї моделі.

2Дані «7,59 мм ультратонкий» надані лабораторією realme. Фактична товщина може трохи відрізнятися.

3SUPERVOOC — це офіційна фірмова технологія заряджання realme. А 5000 мАг – це типове значення ємності акумулятора realme C67. Дані про зарядку отримані в realme лабораторії. Фактичні дані можуть відрізнятися через різні умови тестування, тривале використання батареї та інші фактори, і наведені лише для довідки.

4Для підтримки функції нагадування про події Mini Capsule 2.0 потрібне оновлення OTA.

5Продукт має клас захисту IP54 та офіційну сертифікацію, засновану на випробуваннях, проведених професійними сторонніми випробувальними організаціями. Не заряджайте телефон у вологому середовищі. Гарантія не поширюється на пошкодження від рідини.

6Фотографії продукту наведено лише для довідки. Деякі характеристики та опис товарів можуть змінитися з зовнішніх причин, наприклад, через зміну постачальника. Дані на цій сторінці отримані з технічних параметрів, розроблених компанією realme, даних випробувань у лабораторіях та даних випробувань постачальників. У реальних умовах дані можуть відрізнятися в залежності від версії тестового програмного забезпечення, конкретного середовища тестування і конкретної версії.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

90 Гц

Щільність пікселів, PPI

391

Захист скла

Panda 1681

Кількість кольорів

16,7 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

91,4%

Додатково

Яскравість: 800nit typ/HBM 950nit

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,8 ГГц

Графічний процесор

Adreno 610

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 2 Тб

Основна камера

Основна камера

108 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,8 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

10X Digtal Zoom

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Діафрагма f/2.05

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Galileo

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 33 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP54

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Гіроскоп

Датчик освітлення

Геомагнітний датчик

Компас

Датчик прискорення

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Особливості телефону

Подвійні стереодинаміки

Колір

Фізичні характеристики

Вага

185 г

Габарити (ВхШхГ)

164.6 х 75.4 х 7.59 мм

Комплектація

Кабель USB

Зарядний пристрій

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

Інструмент для виймання SIM-картки

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Завантаження