Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

realme GT Neo5 SE 100W 16/1TB (Gravity Black)

Код:734122
Очікується
realme GT Neo5 SE 100W 16/1TB (Gravity Black) фото
realme GT Neo5 SE 100W 16/1TB (Gravity Black) фото
realme GT Neo5 SE 100W 16/1TB (Gravity Black) фото
realme GT Neo5 SE 100W 16/1TB (Gravity Black) фото
realme GT Neo5 SE 100W 16/1TB (Gravity Black) фото
realme GT Neo5 SE 100W 16/1TB (Gravity Black) фото
realme GT Neo5 SE 100W 16/1TB (Gravity Black) фото
realme GT Neo5 SE 100W 16/1TB (Gravity Black) фото
realme GT Neo5 SE 100W 16/1TB (Gravity Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Sweet.tv - realme
Ексклюзив
cashback iconКешбек 199 ₴
19 999
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий потужний гравець

Додайте швидкості та драйву у свою повсякденність з новим realme GT Neo5 SE. Цей смартфон поєднує у собі видатну продуктивність, передові функції та стильну зовнішність, надаючи вам усе, що ви хотіли бачити, в одному пристрої. Флагманський 1,5К AМOLED екран із частотою 144 Гц забезпечує швидку реакцію та надзвичайно чіткі візуальні ефекти, відкриваючи для вас нові можливості для ігор. Друге покоління процесора Snapdragon 7+ гарантує тривалу продуктивність та легкість у керуванні. Двофазна система охолодження Ice Core подбає про те, щоб телефон зберігав свою ефективність навіть у найспекотніші моменти. А ємний акумулятор на 5500 мАг з підтримкою 100-ватної зарядки та чип керування живленням SUPERVOOC S дають ще більше часу для всіх ваших розваг. Завдяки цьому, з realme GT Neo5 SE ви зможете підкорювати все нові і нові вершини та почуватися впевнено в будь-якій ситуації.

Передовий процесор Snapdragon 7+ Gen2

realme GT Neo5 SE — ваша перепустка на новий рівень мобільних технологій та швидкості. Він оснащений чипсетом Snapdragon 7+ Gen 2, який використовує архітектуру флагманського ядра Snapdragon 8+ та виконаний за 4-нм сучасним техпроцесом для досягнення чудового балансу високої продуктивності та низького енергоспоживання. Цей процесор має відмінну обчислювальну потужність і зможе задовольнити навіть запити дуже вимогливих користувачів та любителів онлайн-ігор, таких як PUBG Mobile та інших. Вивільніть усю міць Snapdragon і перемагайте ще частіше з GT Neo5 SE.

Великий запас пам'яті для дійсно плавної роботи

Робіть все, що звикли ще швидше. Потужне поєднання оперативної пам'яті LPDDR5X та розігнаної версії сховища UFS 3.1 забезпечує надзвичайно високу швидкість передачі даних. А значний обсяг RAM пам'яті в 16 ГБ дозволяє запустити до 45 фонових програм одночасно. При цьому, нова архітектура з оптимізованим розподілом пам'яті та підтримкою онлайн додатків, а також попереднє завантаження часто використовуваних програм ще більше прискорюють роботу смартфона, щоб вам не довелося чекати жодної зайвої секунди.

Швидка зарядка 100 Вт, висока автономність та продовжений термін служби батареї

Великий акумулятор ємністю 5500 мАг у поєднанні з інтелектуальним механізмом AI енергозбереження дозволяють смартфону працювати до двох днів без підзарядки. Підтримка 100-ватного заряджання допоможе суттєво скоротити час очікування. Крім того, окремий чип керування живленням SUPERVOOC S підвищує ефективність зарядки і значно подовжує термін служби акумулятора: навіть після 1600 повних циклів заряду та розряду його ефективна ємність становитиме не менше 80%. А 38 рівнів захисту будуть оберігати ваш смартфон на всьому шляху — від блоку зарядки до акумулятора. Тому ви можете не переживати не тільки про те, чи вистачить вам енергії в телефоні до вечора, а й бути впевненим у його довговічності.

Двофазна система охолодження Ice Core Макс

Для того, щоб смартфон зберігав холоднокровність навіть у найспекотніші моменти, його оснастили покращеною системою охолодження Ice Core Макс. Вона має 8 шарів, включаючи найбільшу в галузі камеру з графенового мікро-нанопорожнинного матеріалу та загартовану сталеву пластину, які допомагають швидше знижувати та точніше контролювати температуру пристрою.

Флагманський екран з роздільною здатністю 1,5К та частотою 144 Гц

Пориньте у світ мобільних розваг з головою завдяки суперчіткому і максимально плавному AМOLED екрану. Він здатний відображати понад 1 мільярд відтінків, підтримує технологію HDR10+ і має максимальну яскравість 1400 ніт, що дозволяє чітко бачити контент при будь-якому освітленні. А його частота оновлення 144 Гц робить його максимально чуйним і дуже приємним у використанні. На ньому ваші фото, види та ігри будуть виглядати просто приголомшливо.

Ширококутна 64 Мп потрійна AI камера

Навколо так багато прекрасного, незвичайного, яскравого. І ви можете легко відобразити все це та поділитися з друзями завдяки надчіткій 64 Мп камері. Вона об'єднує три різні датчики з підтримкою штучного інтелекту, щоб забезпечити найкращі результати зйомки незалежно від часу доби та умов освітлення. Так, наприклад, надчутливий алгоритм Hypershot 2.0 робить нічну зйомку простішою та ефективнішою, а надширококутний сенсор допомагає захоплювати ще більше об'єктів в один кадр. В результаті ви отримуєте відмінні фото та відео з точними деталями та палітрою більш ніж у мільярд кольорів.

Мікроскоп із 40-кратним збільшенням

Експериментуйте з незвичайними образами та досліджуйте витончену мініатюрну красу звичних предметів завдяки додатковому мікроскопічному модулю камери. З ним ви зможете розглянути зблизька те, що раніше вислизало від вашого ока.

Еталонний дизайн з розкішною текстурою

realme GT Neo 5 SE – це поєднання практичності та елегантності. Незалежно від того, будь то версія з покриттям із силіконової шкіри другого покоління, яка стійка до бруду та плям, або варіант з гладкою матовою кришкою, цей смартфон виглядає і відчувається просто чудово. Вибирайте той дизайн GT Neo5 SE, який вам ближчий і насолоджуйтесь преміальним відчуттям від кожного дотику до нього.

Інфрачервоний пульт дистанційного керування

Керуйте своєю побутовою технікою прямо зі смартфона. Завдяки вбудованому ІЧ пульту ви зможете контролювати все довкола себе ще простіше.

Стереодинаміки з підтримкою Dolby Atmos

Дивіться фільми та слухайте улюблену музику із задоволенням. Вбудовані стереодинаміки та підтримка технології Dolby Atmos забезпечать вам об'ємний звук із насиченими басами, що додасть реалістичності будь-яким мультимедійним розвагам.

realme UI 4.0

Фірмова системна оболонка realme UI 4.0, створена на базі Android 13, відкриє перед вами безліч можливостей для налаштування та персоналізації смартфона на ваш смак. Зробіть realme GT Neo 5 SE максимально своїм.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2772 х 1240

Частота оновлення екрану

144 Гц

Щільність пікселів, PPI

451

Захист скла

Так

Кількість кольорів

1,07 billion

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

93,69%

Додатково

HDR10+

Пікова яскравість: 1400 нит

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,91 ГГц

Графічний процесор

Adreno 725

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять

16 Гб

Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

64 Мп

8 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,79 + f/2,2 + f/3,3

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Б'ютіфікація; Фільтр; Розпізнавання сцен AI; Вулична фотографія; Портрет; Нічна сцена; Професійний режим; Панорама; Супертекст; Мікроскоп; Зсув нахилу; Визначення текстури шкіри; Фото AI ID

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Апертура f/2,45

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Galileo

BDS

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 100 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Метал

Скло

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Захист корпусу

Ні

Датчики

Датчик прискорення

Геомагнітний датчик

Датчик освітлення

Датчик наближення

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Підтримка SBC, AAC, APTX, APTX_HD, LHDC, LDAC Bluetooth аудіокодеків

Подвійні стереодинаміки Dolby Atmos

Колір

Фізичні характеристики

Вага

193.1 г

Габарити (ВхШхГ)

163.9 х 75.8 х 8.95 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Скріпка для виймання SIM-картки

Смартфон

Кабель

Захисна плівка

Чохол

Гарантійний талон

Зарядний пристрій 100 Вт

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Завантаження