Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Питання-відповіді1

realme GT3 240W 16/1TB (Pulse White)

Код:719330
Очікується
realme GT3 240W 16/1TB (Pulse White) фото
realme GT3 240W 16/1TB (Pulse White) фото
realme GT3 240W 16/1TB (Pulse White) фото
realme GT3 240W 16/1TB (Pulse White) фото
realme GT3 240W 16/1TB (Pulse White) фото
realme GT3 240W 16/1TB (Pulse White) фото
realme GT3 240W 16/1TB (Pulse White) фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Sweet.tv - realme
Ексклюзив
Новинка
-28%
Вигода 9 000 ₴
cashback iconКешбек 229 ₴
31 999
22 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Новий дизайн з RGB-інтерфейсом

З realme GT3 ви більше не залежатимете від обставин і зможете проживати кожну хвилину свого дня так, як ви цього хочете. Місткий акумулятор на 4600 мАг дає вам достатньо часу для всього, що ви запланували на день. А екстремально швидка зарядка SUPERVOOC 240 Вт, яка здатна зарядити батарею телефону від 0 до 100% всього за 9,5 хвилин, змусить вас зовсім забути про очікування.* Тримайте свій рівень енергії на максимумі і живіть в тому ритмі, в якому хочете.

Перша у світі зарядка потужністю 240 Вт

С realme GT3 вы больше не будете зависеть от обстоятельств и сможете проживать каждую минуту своего дня так, как вы этого хотите. Емкий аккумулятор на 4600 мАч дает вам достаточно времени для всего, что вы себе запланировали на день. А экстремально быстрая зарядка SUPERVOOC 240 Вт, которая способна зарядить батарею телефона от 0 до 100% всего за 9,5 минут, заставит вас совсем забыть про ожидание.* Держите свой уровень энергии на максимуме и живите в том ритме, в каком хотите.

Флагманський чип Snapdragon® 8+ Gen1 5G

Розкрийте свій потенціал у грі та насолоджуйтесь бездоганною роботою смартфона під час виконання звичайних завдань. Оснащений передовим мобільним процесором Snapdragon® 8+ Gen1 5G, він здатний легко виконувати будь-які завдання, які ви перед ним поставите. Тому ігри та стримінг, перегляд відео онлайн та зйомка відео у високій роздільній здатності, редагування фото та спілкування по відеозв'язку будуть швидкими та плавними як ніколи раніше. Виділений чип для обробки візуальної інформації на дисплеї зробить ігри ще швидшими та впевненішими. Він забезпечує кращу у своєму класі продуктивність, зниження температури та мінімальну кількість лагів при високому значенні FPS.

Новий рівень багатозадачності

З новим realme GT3 ви дізнаєтесь, що таке по-справжньому плавна багатозадачність. Завдяки величезному запасу 16 Гб оперативної пам'яті ви зможете одночасно відкривати десятки додатків і швидко перемикатися між ними. А штучний інтелект додатково оптимізує роботу телефону, аналізуючи ваші звички та заздалегідь підвантажуючи застосунки, які ви використовуєте найчастіше.

Дисплей 144 Гц. Ідеальний для ігор та відео

Пориньте в нову реальність і зробіть ігри по-справжньому вражаючими завдяки приголомшливому Ultra AMOLED екрану з роздільною здатністю 1,5K та частотою оновлення 144 Гц. Висока точність кожної деталі та миттєвий відгук на кожен ваш дотик подарують вам ні з чим не порівнянну насолоду під час геймінгу, перегляду відео, онлайн шопінгу або просто перегляду сторінок у улюбленій соцмережі. realme GT3 – це ваша перепустка у світ захоплюючих пригод, яка завжди буде у вас під рукою.

Передова система охолодження Max 2.0

Навіть у найспекотніших битвах realme GT3 вміє зберігати холоднокровність. Все завдяки продуманій системі охолодження, яка поєднує в собі найбільший у галузі графеновий мікрорезонатор із фазовим переходом та велику випарну камеру 3D. Вони допомагають швидше охолоджувати процесор та інші компоненти, забезпечуючи кращий контроль температури та постійно високу продуктивність.

Потрійна камера 50 Мп. Вражаючий вигляд з будь-якого ракурсу

Подивіться, як оживають деталі та наповнюється яскравими кольорами кожне ваше фото, зроблене за допомогою realme GT3. Флагманський сенсор Sony IMX 890 у поєднанні з оптичною стабілізацією зображення OIS та електронною стабілізацією EIS виводять якість зйомки цього смартфона на більш високий рівень. Спеціальне програмне забезпечення HyperShot 2.0 допомагає прискорити процес фотографування, зберігаючи високу якість та максимально реалістичну передачу кольорів. А можливість зберігати свої фото у форматі RAW дозволяє отримувати дуже насичені та деталізовані фото з більшою глибиною кольору та текстури.

Street Photography Mode 3.0

Швидко фокусуйтеся та робіть чіткі знімки навіть на ходу з новим режимом Вуличної фотографії 3.0. Він пропонує збільшений на 13,6% показник захоплення зображень та 15 різноманітних фільтрів на вибір, дозволяючи проявити своє творче бачення та створювати оригінальні фото з незвичайними акцентами.

Новий рівень ігрового досвіду з режимом GT 4.0

Хочете зосередитися на грі, щоб отримати ще більше задоволення та досягти визначних результатів? Активуйте режим GT 4.0, який задіяє ШІ для адаптації до ваших звичок, оптимізує частоту кадрів під час гри, продуктивність смартфона та водночас знижує температуру для більш стабільного геймінгу.

Стереодинаміки з підтримкою Dolby Atmos

Оточать вас якісним, об'ємним звуком, який нібито виходить від усюди відразу. Це створить відчуття повного занурення та зробить ваші мультимедійні розваги ще яскравішими.

Керуйте своїм простором

realme GT3 також стане чудовим помічником у повсякденному житті. Вбудований у смартфон інфрачервоний порт дає вам можливість керувати різними побутовими приладами від телевізорів до кондиціонерів прямо зі свого телефону. Тепер вам не потрібно шукати саме той пульт, достатньо просто відкрити програму на смартфоні.

*Дані про швидкість та час зарядки отримані в лабораторії realme. Для досягнення швидкості 240 Вт необхідно використовувати фірмовий зарядний пристрій та кабель від realme. Фактичні дані можуть відрізнятися залежно від умов використання.

**Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

***Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану

Ultra AMOLED

Діагональ екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2772 х 1240

Частота оновлення екрану

144 Гц

Щільність пікселів, PPI

451

Кількість кольорів

1,07 млрд

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

93,69%

Додатково

Флагманський 1,5К плоский екран

Коефіцієнт контрастності: 5 000 000:1

Частота дискретизації: 1500 Гц

HDR10+

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

3,0 ГГц

Графічний процесор

Adreno 730

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять

16 Гб

Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп

8 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,88 + f/2,2 + f/3,3

Запис відео
Автофокусування

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера Sony IMX 890 OIS; Функції: Фото, б'ютіфікація, фільтр, AI розпізнавання сцени, вулична фотографія, портрет, нічна сцена, 50M, професійний, панорама, супертекст, AI ідентифікаційна фотографія, мікроскоп, зсув нахилу, визначення якості шкіри

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Панорамні фото

Фотографія AI ID

Нічна сцена

Фільтр

Бьютифікація

Сенсор: Samsung S5K3P9

Портретний режим

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

240 Вт

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Датчики

Гіроскоп

Датчик освітлення

Геомагнітний датчик

Датчик відстані

Датчик прискорення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Аудіо високої чіткості/сертифіковано Dolby

Звук Dolby Atmos

Подвійні стереодинаміки

Колір

Фізичні характеристики

Вага

199 г

Габарити (ВхШхГ)

163,85 х 75,75 х 8,9 мм

Комплектація

Зарядний пристрій 240W

Захисна плівка

Захисний чохол

Кабель

Інструкція користувача

Скріпка для виймання SIM-картки

Смартфон

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Відгуків