Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB (Ice Blue)

Код:736326
Очікується
Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB (Ice Blue) фото
Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB (Ice Blue) фото
Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB (Ice Blue) фото
Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB (Ice Blue) фото
Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB (Ice Blue) фото
Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB (Ice Blue) фото
Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB (Ice Blue) фото
Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB (Ice Blue) фото
Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB (Ice Blue) фото
Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB (Ice Blue) фото
Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB (Ice Blue) фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-10%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 89 ₴
9 999
8 999
Колір
Black фото
Blue фото
Green фото
Модель
6/128 GB8/256 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Досконалість у кожному кадрі

Redmi Note 13 — стильний і добре оснащений смартфон, який пропонує захоплюючі враження від ігор, перегляду контенту та спілкування. Основними родзинками цього пристрою є потрійна камера з роздільною здатністю 108 МП, що гарантує захоплення кожної деталі та створення чудових знімків. AMOLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц, який приносить неймовірно плавні та реалістичні кольори. І процесор Snapdragon®, що забезпечує потужну продуктивність для вимогливих завдань. Їх доповнює швидка зарядка 33 Вт та вражаючий акумулятор ємністю 5000 мАг, які гарантують, що ваш смартфон завжди буде готовий до використання, навіть у найнасиченіші моменти вашого життя. Все, що здатне зробити кожен ваш день кращим — в одному витонченому смартфоні.

Надчітка основна камера 108 МП та Xiaomi Imaging Engine

Створюйте чудові фотографії за допомогою основної камери флагманського рівня з роздільною здатністю 108 МП та безлічі інтелектуальних алгоритмів. Завдяки ультрависокій роздільній здатності головного сенсора в 108 МП ви зможете відобразити більше деталей на своїх фото та відео. При цьому вбудована технологія масштабування датчиків забезпечує ефект телефото камери і 3-кратний зум без втрат, що дозволить знімати деталі далеких пейзажів та робити чудові фото навіть з відстані. А розумні алгоритми Xiaomi Imaging Engine забезпечать більш високу швидкість запуску та чіткіші фотографії, тому кожен зроблений вами знімок буде визначним.

Камери для будь-якої ситуації

Розкрийте свій творчий потенціал із додатковими камерами: надширококутною на 8 МП та макрокамерою на 2 МП. Вони ще більше збільшать ваші можливості для зйомки за рахунок різних фокусних відстаней і режимів.

Фільтри filmCamera

Бажаєте зробити свої фото унікальними? Декілька фільтрів, що імітують перенесення кольорів плівкової камери, створять вінтажну атмосферу. А в поєднанні з інтригуючими можливостями художнього кадрування додадуть вашим фотографіям кінематографічного шарму.

AMOLED-дисплей флагманського рівня

Подивіться на звичні розваги по-новому з Redmi Note 13. Його дисплей з 6,67-дюймовим екраном і надтонкими рамками має 8-бітну глибину кольору і на 100% відтворює широку гамму кольорів DCI-P3, забезпечуючи захоплююче візуальне сприйняття. Завдяки частоті оновлення 120 Гц він також гарантує високу плавність і дуже зручний для будь-яких цілей, включаючи прокручування соціальних мереж та перегляд веб-сторінок.1 А 4096 рівнів яскравості забезпечують більш комфортне регулювання яскравості. Цей дивовижний дисплей синхронізований з регулюванням циркадних ритмів, що інтелектуально підлаштовується під природне освітлення, щоб зменшити вплив на сон при використанні Redmi Note 13 у нічний час.

Плавність ігор професійного рівня

З Redmi Note 13 навіть ігри вийдуть на новий рівень. Надчутливі функції сенсорного управління з 16-кратною роздільною здатністю, а також частота дискретизації до 2160 Гц2 в ігровому режимі дозволяють екрану точно визначати кожен, навіть ледь помітний рух і забезпечувати безпрецедентну плавність роботи. Крім того, дисплей Redmi Note 13 був оптимізований для покращення розпізнавання та управління дотиком, що запобігає випадковим спрацьовуванням при попаданні води. А захоплюючий звук, покращений Dolby Atmos®, дозволяє повністю поринути у розваги.

Чудова продуктивність

Процесор Snapdragon® 685, створений на основі передового 6-нм техпроцесу, забезпечує смартфону плавну та стабільну роботу, завдяки чому він відмінно підходить для повсякденного використання. Крім цього, у вашому розпорядженні буде достатньо пам'яті у вбудованому сховищі та можливість використовувати карту MicroSD, тому ви можете зберігати стільки фотографій з подорожей, відео з вечірок та дорогоцінних спогадів, скільки захочете, не видаляючи нічого.

Динамічне розширення оперативної пам'яті

Додайте до 8 ГБ3 оперативної пам'яті за допомогою технології Memory Fusion, яка дозволить вашому пристрою виконувати будь-які команди без затримок та плавно перемикатися між застосунками.

Велика та розумна батарея для довгої роботи

Redmi Note 13 оснащений довговічною батареєю ємністю 5000 мАг, що дозволить не переживати про те, чи вистачить вам заряду до вечора. І заощадить час на очікуванні завдяки підтримці швидкої зарядки 33 Вт, якій достатньо всього 29 хвилин, щоб заповнити батарею до 50%.4 А інтелектуальний механізм буде застосовувати різні стратегії заряджання залежно від різних ситуацій, що значно продовжить термін служби акумулятора і дозволить йому зберігати до 80% своєї початкової ємності навіть за 1000 повних циклів.

Стильна плоска рамка, культовий дизайн

Тонкий і легкий корпус, плоский дизайн рами та найтонші рамки навколо екрану разом із красивими, насиченими кольорами створюють мінімалістичний, і від того справді стильний образ. Цей смартфон виглядає модно та елегантно. І разом з тим має ступінь захисту IP54, а тому добре захищений від бризок та пилу.5 Тому відмінно підходить для повсякденного використання.

1Частоту оновлення можна регулювати до 120 Гц для підтримуваних програм. Функція, що враховує циркадні ритми, підтримується лише при включеному режимі циклу.

2Миттєва частота дискретизації 2160 Гц активується в ігровому режимі.

3Дані дійсні для версії з 8 ГБ ОЗП. Створення додаткової оперативної пам'яті займе вибраний обсяг ПЗП на вашому пристрої. Розширення пам'яті доступне лише в тому випадку, якщо на пристрої достатньо місця для зберігання даних. Фактичне збільшення обсягу оперативної пам'яті залежить від моделі.

4Фактична продуктивність заряджання може незначно відрізнятися залежно від версії тестового програмного забезпечення, конкретних умов тестування та різних версій пристрою.

5Пристрій із ступенем захисту IP54 був протестований на стійкість до бризок та пилу у певних лабораторних умовах. Бризгозахищеність, водонепроникність та пиленепроникність можуть погіршуватися внаслідок щоденного використання. Не заряджайте смартфон у вологих умовах. Реальні сценарії відрізняються від експериментального середовища. Не занурюйте смартфон повністю у воду та не піддавайте його впливу таких розчинів, як морська та хлорована вода, або таких рідин, як напої під час щоденного використання. Гарантія не поширюється на пошкодження, спричинені штучним зануренням пристрою в рідину.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

394

Захист скла

Corning Gorilla Glass 3

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

87,7%

Додатково

Коефіцієнт контрастності: 5 000 000:1

Сертифікація TÜV Rheinland Low Blue Light

Сертифікація TÜV Rheinland Flicker Free

Широка кольорова гама DCI-P3

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,8 ГГц

Графічний процесор

Adreno 610

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Основна камера
Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,75 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

LED flash; HDR; Panorama

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Діафрагма: f/2.4

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Galileo

BDS

Bluetooth

5,1

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 33 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP54

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Датчик освітлення

Датчик наближення

Акселерометр

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

Аудіо 3,5

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Dolby Atmos

Подвійні динаміки

Колір

Фізичні характеристики

Вага

188,5 г

Габарити (ВхШхГ)

162.24 x 75.55 x 7.97 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Смартфон

Зарядний пристрій

Кабель USB

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано