Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB (Ocean Teal)

Код:736338
Очікується
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB (Ocean Teal) фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-13%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 139 ₴
15 999
13 999
Колір
Black фото
Purple фото
Teal фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Досконалість у кожному кадрі

Redmi Note 13 Pro 5G – це не просто смартфон, це мистецтво сучасних технологій, об'єднане у пристрої, готовому до задоволення найвищих стандартів. Серед його переваг — надчітка камера у 200 МП, що забезпечує фотографії з приголомшливою деталізацією та ясністю завдяки оптичній стабілізації зображення. AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1.5К та частотою оновлення 120 Гц, який перетворює кожен момент на візуальне свято, надаючи неймовірно яскраві та реалістичні зображення. Передовий процесор Snapdragon® 7s Gen 2, який забезпечує швидкодію та чуйність на найвищому рівні. І ємний акумулятор на 5100 мАг з підтримкою турбозарядки потужністю 67 Вт, здатний подарувати вам безперервний потік енергії для всіх ваших потреб. Пориньте у світ неймовірних вражень та безмежних можливостей з Redmi Note 13 Pro 5G.

Флагманська камера 200 МП із подвійною стабілізацією

Фотографуйте як професіонал і відкривайте нові перспективи з основною камерою флагманського рівня на 200 Мп. Потужна комбінація оптичної (OIS) та електронної (EIS) стабілізації значно покращує зйомку, компенсуючи тремтіння рук та рух камери, дозволяючи робити чіткіші знімки та відео навіть без штатива. А велика діафрагма f/1,65 та максимальний розмір пікселів 2,24 мкм значно покращують поглинання світла та світлочутливість, забезпечуючи більш ясні нічні фото. З таким набором параметрів ця камера допоможе вивести ваші мобільні фото на новий рівень.

Оптичний зум без втрат

Роздільна здатність 200 МП та технологія масштабування, вбудована в сенсор, забезпечують ефект телеоб'єктиву, який можна порівняти з традиційним оптичним зумом, а також 4-кратний зум без втрат, забезпечуючи чіткі зображення як зблизька, так і на відстані.

Безмежні можливості для творчості

Основна камера доповнена надширококутним об'єктивом на 8 МП та макрокамерою на 2 МП, що відкриває масу можливостей для створення класних фото. Також у вашому розпорядженні будуть 12 фільтрів filmCamera, що імітують кольори плівкових камер, і 11 рамок filmFrame, щоб кожне зображення могло розповісти цілу історію. І це далеко ще не все. AI-ефекти боке допоможуть плавно розмивати фон, а Xiaomi ProCut інтелектуально обрізатиме ваші фото для створення ідеальної композиції. А завдяки розширеним можливостям обробки зображень Xiaomi Imaging Engine ви зможете створювати шедеври щоразу, коли натискаєте кнопку спуску затвора.

AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1,5K CrystalRes

Redmi Note 13 Pro 5G просто створений для розваг. Його AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1,5K і піковою яскравістю 1800 ніт чіткіший, ніж звичайний FHD+, і може похвалитися видатною передачею кольору завдяки 12-бітній глибині кольору та підтримці технології Dolby Vision®. У той час як адаптивна частота оновлення 120 Гц та миттєва частота дискретизації торкання 2160 Гц в режимі Game Turbo забезпечують більш плавне прокручування та кращу реакцію для ігор. Тому, від кінематографічних відео до щоденних завдань, кожен піксель цього дисплея працює на те, щоб забезпечити вам задоволення від використання щоразу, коли ви піднімаєте телефон.

Насолода звуком та зображенням кінематографічного рівня

Екран 1,5K з надширокою гамою кольорів і два динаміки з панорамним звуком та підтримкою Dolby Atmos® забезпечують захоплюючі аудіовізуальні враження в будь-який час і в будь-якому місці. Тим більше, що дисплей смартфона тепер має новий режим, який адаптується до часу доби та різних програм, роблячи зображення більш мʼяким та сприятливим для циркадних ритмів людини.

Стильний дизайн із ультратонкими рамками

Redmi Note 13 Pro 5G поєднує передові технології та мистецтво дизайну. Витончений корпус товщиною 7,98 мм1та ультратонкі рамки навколо екрану надають пристрою сучасного вигляду, пропонуючи при цьому захоплюючий досвід перегляду та максимально повне відображення контенту. Крім того, смартфон випускається в трьох кольорових варіантах: класичному Midnight Black, освіжаючому Ocean Teal і унікальному Aurora Purple з різнокольоровими пастельними тонами навколо модуля камери, щоб ви знайшли для себе саме той дизайн, який відповідатиме вашому смаку.

Справжня довговічність

Ще одна перевага цієї моделі – ідеальний баланс стилю та практичності. Redmi Note 13 Pro 5G має ступінь захисту IP54 від бризок та пилу,2 а його дисплей більш стійкий до падінь та подряпин завдяки склу Corning Gorilla Glass Victus. Крім того, він тепер ще краще розпізнає дотики, запобігаючи випадковим спрацьовуванням через воду. Redmi Note 13 Pro 5G вже готовий до всіх несподіванок, що чатують на вас кожен день.

Флагманський процесор Snapdragon® 7s Gen 2

Використовуйте всю міць цього смартфона для того, щоб зробити своє повсякденне життя простішим. Високопродуктивний 8-ядерний процесор, виготовлений за передовим 4-нм техпроцесом, забезпечує високу швидкість виведення, підвищуючи загальну продуктивність смартфона, якість обробки зображень та якість роботи в мережі. Тому ви зможете робити ще більше і зовсім забути про підвисання.

Ще більше пам'яті для всіх ваших завдань

Завдяки значному запасу вбудованої та оперативної пам'яті ви зможете безперебійно працювати з усіма типами програм, відкриваючи ще більше можливостей та покращуючи свої враження від перегляду контенту та ігор. А якщо знадобиться більше швидкості, технологія розширення пам'яті допоможе будь-якої миті додати до 12 ГБ ОЗП для більш плавної роботи смартфона.3

Енергія без обмежень

З Redmi Note 13 Pro 5G ви можете менше заощаджувати заряд і більше часу приділяти тому, що вам подобається. Цей смартфон оснащений акумулятором надвеликої ємності 5100 мАг і підтримує турбозарядку потужністю 67 Вт, здатну заповнити батарею на 100% всього за 44 хвилини.4 А розумні алгоритми заряджання допоможуть оптимізувати процес і уповільнити старіння батареї. Щоб ви могли користатися своїм телефоном без обмежень.

Все для комфортного використання

Будь то контроль здоров'я, безпечні платежі або керування побутовою технікою, Redmi Note 13 Pro 5G надає вам усі інструменти для задоволення найрізноманітніших ваших потреб. Цей смартфон має у своєму арсеналі підекранний сканер відбитків пальців з функцією моніторингу серцевого ритму,5 багатофункціональний NFC, ІЧ-датчик для віддаленого керування різними побутовими пристроями та багато іншого, забезпечуючи вас зручністю на кожному кроці.

1Дані про розміри та вагу надані внутрішніми лабораторіями, фактичні результати можуть відрізнятися.

2Пристрій був протестований у контрольованому середовищі та сертифікований на стійкість до бризок, води та пилу в конкретних лабораторних умовах із класифікацією IP54 відповідно до стандарту IEC 60529: 1989+A1:1999+A2:2013. Захист від бризок та пилу може погіршитися через щоденне використання. Не заряджайте смартфон у вологому стані. Реальні умови відрізняються від експериментального середовища. Не занурюйте смартфон повністю у воду і не піддавайте його впливу таких розчинів, як морська та хлорована вода або рідин, таких як напої, під час щоденного використання. Гарантія не поширюється на пошкодження, спричинені штучним зануренням пристрою в рідину.

3Розширена оперативна пам'ять об'ємом 12 ГБ ґрунтується на версії з об'ємом оперативної пам'яті 12 ГБ. Створення додаткової оперативної пам'яті займе вибраний обсяг ПЗП на вашому пристрої. Розширення пам'яті доступне лише в тому випадку, якщо на пристрої достатньо місця для зберігання даних. Фактичне збільшення обсягу оперативної пам'яті залежить від моделі. Функція розширення пам'яті до 12 ГБ буде доступна через оновлення OTA.

4Місткість 5100 мАг відповідає типовому значенню ємності акумулятора Redmi Note 13 Pro 5G. Фактична продуктивність заряджання може незначно відрізнятися залежно від версії тестового програмного забезпечення, конкретних умов тестування та різних версій пристрою.

5Моніторинг серцевого ритму працює, коли користувач натискає пальцем область датчика відбитків пальців. Цей продукт не є медичним пристроєм. Дані та результати випробувань призначені тільки для довідки та не повинні використовуватися як основа для діагностики та лікування.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту

SIM + SIM or SIM + eSIM

Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2712 х 1220

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

446

Захист скла

Corning Gorilla Glass Victus

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Додатково

Широка кольорова гама DCI-P3

Сертифікація TÜV Rheinland Flicker Free

Сертифікація TÜV Rheinland Low Blue Light

Коефіцієнт контрастності: 5 000 000:1

Dolby Vision

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,4 ГГц

Графічний процесор

Adreno 710

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера
Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,65 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

200MP main camera; 8MP ultra-wide camera; 2MP Macro Camera

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 60fps

Особливості

Апертура f/2,4

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 67 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Скло

Пластик

Стандарт захисту

IP54

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Гіроскоп

Акселерометр

X-axis linear motor

Датчик освітлення

Компас

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Особливості телефону

Подвійні динаміки

Dolby Atmos

Колір

Фізичні характеристики

Вага

187 г

Габарити (ВхШхГ)

161.15 x 74.24 x 7.98 мм

Комплектація

Кабель USB

Зарядний пристрій

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано