Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB (Lavender Purple)

Код:736336
Очікується
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB (Lavender Purple) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB (Lavender Purple) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB (Lavender Purple) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB (Lavender Purple) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB (Lavender Purple) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB (Lavender Purple) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB (Lavender Purple) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB (Lavender Purple) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB (Lavender Purple) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB (Lavender Purple) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB (Lavender Purple) фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-8%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 119 ₴
12 999
11 999
Колір
Black фото
Green фото
Purple фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Досконалість у кожному кадрі

Redmi Note 13 Pro — це не просто смартфон, це неймовірне втілення сили, краси та інновацій, готове задовольнити навіть найвищі стандарти користувачів. Він оснащений надчіткою камерою 200 МП з оптичною стабілізацією зображення, пропонуючи абсолютно новий рівень деталізації та чіткості для ваших фото та відео. Має великий FHD+ AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, що дозволяє поринути у надзвичайно яскраві та плавні візуальні враження. І працює на передовому чипсеті MediaTek Helio G99-Ultra, здатному легко справлятися навіть із найвибагливішими завданнями. А турбозарядка потужністю 67 Вт, яка у поєднанні з ємним акумулятором на 5000 мАг дарує вам безперервний потік енергії, дозволяє використовувати смартфон на повну котушку. Щоб ви могли насолоджуватися кожною хвилиною свого дня.

Флагманська камера 200 МП для чудових фото

Зафіксуйте кожну яскраву деталь навколо себе, не проґавивши жодного нюансу. Основна камера флагманського рівня з роздільною здатністю 200 МП у поєднанні з подвійною стабілізацією OIS та EIS забезпечує більш стабільне зображення, а Super QPD – швидке та точне фокусування. Тому ваші фото будуть чіткішими. А об'єднання пікселів 16-в-1 забезпечує максимальний розмір пікселя 2,24 мкм, що дозволяє знімати більш динамічні нічні сцени. Крім того, у вашому розпорядженні будуть надширококутна камера на 8 МП та макрокамера на 2 МП, що відкриє ширші перспективи. Довершують можливості камери розумні алгоритми Xiaomi Imaging Engine, які забезпечують вражаючу швидкість фотозйомки та продуктивність обробки зображень. Все це допоможе створити фотографії професійного рівня.

4-кратний зум без втрат

Redmi Note 13 Pro дозволяє легко перемикатися між трьома різними фокусними відстанями без втрати якості зображення. Створюйте кадри так, як вам хочеться, і знімайте гарні краєвиди, портрети та крупні плани, використовуючи потужну основну камеру 200 МП з оптичною стабілізацією зображення.

Більше креативу з filmCamera та filmFrame

Працюйте із кольором, як справжній художник. За допомогою 12 класичних плівкових фільтрів ви зможете надати фото потрібний ефект й додати більше стилю за допомогою характерних ефектів світла і тіні. Спеціальні ефекти камери відкривають перед вами багатший творчий досвід, надаючи вашим шедеврам індивідуальності.

6,67-дюймовий AMOLED-екран флагманського рівня

Завдяки високій частоті оновлення 120 Гц, здатності відображати 100% широкої колірної гами DCI-P3 та надтонкій рамці екран Redmi Note 13 Pro забезпечує плавне та захоплююче зображення, наповнене яскравими кольорами та найдрібнішими деталями. Він інтелектуально адаптується до різних сценаріїв, щоб знизити енергоспоживання та забезпечити більш стабільне зображення незалежно від того, що ви робите. І чудово показує себе в іграх за рахунок миттєвої частоти дискретизації торкання 2160 Гц1 для більш точного та швидкого розпізнавання кожного вашого дотику. Крім того, цей дисплей вміє адаптувати свою колірну температуру в залежності від часу доби та різних програм, роблячи її більш сприятливою для ваших циркадних ритмів, щоб не втомлювати очі та не заважати вашому відпочинку.

Захоплюючий аудіовізуальний досвід

Чудове співвідношення екрану до корпусу, подвійні стереодинаміки та Dolby Atmos® забезпечують чудові аудіовізуальні ефекти та більш захоплюючі враження від перегляду будь-якого контенту.

Мега продуктивність з MediaTek Helio G99-Ultra

Redmi Note 13 Pro на базі передового чипсета MediaTek Helio G99-Ultra пропонує чудову продуктивність і винятковий щоденний досвід використання. Смартфон показує відмінні результати в роботі та іграх, легко запускає потрібні програми та перемикається між ними. Крім того, поєднання великого обсягу оперативної пам'яті LPDDR4X та швидкого сховища UFS2.2 дозволить вам насолоджуватися тим, що ви любите, не турбуючись про затримки та брак простору. А функція розширення оперативної пам'яті дозволяє додати до 12 ГБ ОЗП для ще більш плавної роботи.2

Турбозарядка 67 Вт з розумними алгоритмами

Цей смартфон точно не відстане від вашого темпу життя, хоч би яким активним він не був. Він може похвалитися акумулятором великої ємності 5000 мАг, якого вистачить на довгі години перегляду відео, листування в соцмережах або телефонних розмов. А завдяки турбозарядці потужністю 67 Вт, а також оптимізації апаратного та програмного забезпечення для зниження енергоспоживання ви можете попрощатися із занепокоєнням з приводу раптової розрядки пристрою. Більше того, розряджену батарею Redmi Note 13 Pro можна швидко зарядити, а температура та напруга знижуються в умовах великого навантаження, забезпечуючи ефективне заряджання та більш тривалий термін служби батареї.

Розблокування в один дотик

Просто торкніться екрана, щоб миттєво розблокувати свій телефон. З вбудованим під дисплей датчиком відбитків пальців зробити це дуже просто і швидко. Ви також зможете використовувати цей датчик, щоб стежити за частотою свого пульсу.3 І все це в одне торкання.

Вишуканий дизайн. Стильний корпус

Новий, елегантний дизайн з найкращими в галузі тонкими рамками для повного занурення під час перегляду та максимального відображення робить Redmi Note 13 Pro справді модним аксесуаром. Вибирайте з трьох оригінальних колірних варіантів – Midnight Black, Lavender Purple та Forest Green – і почувайтеся впевнено, навіть перебуваючи в центрі уваги.

Якість, гідна довіри

Redmi Note 13 Pro створений, щоб супроводжувати вас всюди і готовий до різних ситуацій. Смартфон має міцний корпус із ступенем захисту IP54, а тому добре протистоїть бризкам та пилу.4 А скло Corning® Gorilla® 5 надійно оберігає дисплей від подряпин та інших пошкоджень. Крім того, дисплей Redmi Note 13 Pro був оптимізований для покращення розпізнавання та управління дотиком, запобігаючи випадковим спрацьовуванням при попаданні води. Тому він стане чудовим супутником у всіх ваших повсякденних справах.

1Миттєва частота дискретизації 2160 Гц активується в ігровому режимі.

2Розширена оперативна пам'ять об'ємом 12 ГБ доступна у версії з об'ємом пам'яті 12 ГБ. Створення додаткової оперативної пам'яті займе вибраний обсяг ПЗП на вашому пристрої. Розширення пам'яті доступне лише в тому випадку, якщо на пристрої достатньо місця для зберігання даних. Фактичне збільшення обсягу оперативної пам'яті залежить від моделі. Функція розширення пам'яті до 12 ГБ буде доступна через оновлення OTA.

3Моніторинг серцевого ритму працює, коли користувач натискає пальцем на область датчика відбитків пальців. Цей продукт не є медичним пристроєм. Дані та результати випробувань призначені тільки для довідки та не повинні використовуватися як основа для діагностики та лікування.

4Пристрій був протестований у контрольованому середовищі та сертифікований на стійкість до бризок та пилу в конкретних лабораторних умовах із класифікацією IP54 відповідно до стандарту IEC 60529: 1989+A1:1999+A2:2013. Опір волозі та пилу не є постійним і згодом може природно погіршитися. Якщо пристрій намокнув, не намагайтеся його зарядити. Не занурюйте смартфон повністю у воду і не піддавайте його впливу таких розчинів, як морська та хлорована вода або рідин, таких як напої, під час щоденного використання. Гарантія не поширюється на пошкодження, спричинені штучним зануренням пристрою в рідину.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

394

Захист скла

Corning Gorilla Glass 5

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Додатково

Коефіцієнт контрастності: 5 000 000:1

Сертифікація TÜV Rheinland Low Blue Light

Сертифікація TÜV Rheinland Flicker Free

Широка кольорова гама DCI-P3

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Mali-G57 MC2

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Основна камера
Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,65 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

200MP main camera; 8MP ultra-wide camera; 2MP Macro Camera

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 60fps

Особливості

Апертура f/2,4

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Galileo

BDS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 67 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Скло

Пластик

Стандарт захисту

IP54

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Компас

Датчик освітлення

Датчик наближення

Акселерометр

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

Аудіо 3,5

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Dolby Atmos

Подвійні динаміки

Колір

Фізичні характеристики

Вага

188 г

Габарити (ВхШхГ)

161.1 x 74.95 x 7.98 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Смартфон

Зарядний пристрій

USB-кабель

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано