Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB (Moonlight White)

Код:736345
Очікується
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB (Moonlight White) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB (Moonlight White) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB (Moonlight White) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB (Moonlight White) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB (Moonlight White) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB (Moonlight White) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB (Moonlight White) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB (Moonlight White) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB (Moonlight White) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB (Moonlight White) фото
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB (Moonlight White) фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-5%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 189 ₴
19 999
18 999
Колір
Black фото
Purple фото
White фото
Модель
12/512 GB8/256 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Досконалість у кожному кадрі

Дозвольте собі те, про що раніше могли тільки мріяти з новим Redmi Note 13 Pro+ 5G. Оснащена надчіткою камерою 200 МП з оптичною стабілізацією зображення, ця модель піднімає планку для мобільної фотографії на новий рівень. Вас також зачарує вигнутий AMOLED-дисплей 1,5K із частотою оновлення 120 Гц, який пропонує напрочуд яскраві та плавні візуальні враження. Процесор MediaTek Dimensity 7200-Ultra забезпечить потужність та чуйність для будь-яких завдань, а технологія HyperCharge потужністю 120 Вт, суміщена з ємним акумулятором на 5000 мАг, гарантує швидку та тривалу роботу пристрою. Доповнюючи все це, рівень захисту IP68 робить телефон надійним компаньйоном в будь-яких умовах, надаючи вам свободу використання без обмежень. Справжній флагман своєї серії!

Флагманська камера 200 МП із подвійною стабілізацією

Фотографуйте як професіонал і відкривайте нові перспективи з основною камерою флагманського рівня на 200 Мп. Вона пропонує неймовірну роздільну здатність до 16320 x 12240 пікселів і підтримує Super QPD для більш швидкого і точного фокусування. Потужна комбінація оптичної (OIS) та електронної (EIS) стабілізації значно покращує зйомку, компенсуючи тремтіння рук та рух камери, та дозволяючи робити чіткіші знімки та відео навіть без штатива. А розширена передача кольорів DCI-P3 гами дозволяє фіксувати і передавати ще більше відтінків на ваших фото, забезпечуючи багатші градації кольору і реалістичне відтворення сцени.

Професійне калібрування об'єктива та оптичний зум без втрат

Ретельно налаштований об'єктив із 7 лінзами флагманського рівня, спеціальним покриттям ALD та функцією об'єднання пікселів до 16 в 1 забезпечує максимальний розмір пікселів у 2,24 мкм. Це дозволяє сенсору захоплювати більше світла, забезпечуючи чітке та динамічне зображення у нічний час. Крім того, технологія масштабування, вбудована в сенсор, забезпечують ефект телеоб'єктиву, який можна порівняти з традиційним оптичним зумом, а також 4-кратний зум без втрат, забезпечуючи чіткі зображення як зблизька, так і на відстані.

Створюйте шедеври з легкістю

Висока максимальна роздільна здатність камери 200 МП у поєднанні з безліччю цікавих інструментів на основі алгоритмів штучного інтелекту Xiaomi Imaging Engine спрощують створення професійних фотографій, яскравих зображень та персоналізованих колажів одним натисканням кнопки. Використовуйте 12 фільтрів filmCamera, що імітують кольори плівкових камер, та 11 рамок filmFrame, щоб кожне зображення могло розповісти цілу історію. І експериментуйте із різними ефектами для отримання потрібної атмосфери. Вибирайте ідеальний варіант для кожного моменту та знаходите радість у творчості.

Вигнутий AMOLED дисплей 1,5K — повне занурення в нову реальність

Незалежно від того, переглядаєте ви фотографії високої роздільної здатності, граєте в захоплюючі ігри або насолоджуєтеся потоковим відео, 6,67-дюймовий AMOLED дисплей Redmi Note 13 Pro+ 5G подарує вам справжню візуальну насолоду. Цей екран флагманського рівня з найновішим люмінесцентним матеріалом дарує захоплюючі враження завдяки роздільній здатності CrystalRes 1,5K (2712×1220), розширеній колірній гамі DCI-P3 з мільярдами відтінків та піковій яскравості 1800 ніт. Його адаптивна частота оновлення 120 Гц забезпечує більш стабільне зображення та плавність прокручування, а миттєва частота дискретизації дотику до 2160 Гц в ігровому режимі збільшує швидкість реакції та дозволяє випереджати суперників.

Кінотеатр у вашій кишені

Щоб скоротити час за переглядом кіно, не обов'язково йти в кінотеатр. HDR-екран кінематографічного рівня з підтримкою технології Dolby Vision® динамічно налаштовує зображення, зберігаючи жвавість світла та тіней. Тому картинка на дисплеї Redmi Note 13 Pro+ 5G завжди буде розкішною. Крім того, смартфон оснащений двома динаміками із підтримкою панорамного звуку Dolby Atmos®, дозволяючи вам насолоджуватися блокбастерами у будь-який час та в будь-якому місці.

Новий дизайн. Нова форма

Гармонійний та елегантний дизайн із вигнутим безрамковим екраном, першим у серії Redmi Note, робить Redmi Note 13 Pro+ 5G неймовірно привабливим та одночасно зручним. Тонкі рамки сприяють повному зануренню при перегляді, а корпус, що плавно згинається по бокам, комфортно лежить в долоні. Просто виберіть той колір, який вам ближчий – лаконічний Midnight Black, сучасний Moonlight White або унікальний Aurora Purple – і отримаєте апарат, який ідеально доповнить ваш образ.

Вражаюча продуктивність

Насолоджуйтесь неймовірною чуйністю смартфона, яку гарантує процесор MediaTek Dimensity 7200-Ultra. Цей вражаючий чипсет, створений за передовим 4-нм техпроцесом, не тільки забезпечує видатну швидкість виконання завдань, а й дозволяє без зусиль справлятися з найбільш ресурсоємними застосунками та іграми. Від багатозадачності до графічно інтенсивних додатків — кожна взаємодія з пристроєм стає плавною та миттєвою. А покращена система охолодження подбає про те, щоб навіть у найінтенсивніших іграх продуктивність смартфона не знижувалася.

Велика ємність для більших можливостей

Redmi Note 13 Pro+ 5G, оснащений до 12 ГБ ОЗП та 512 ГБ вбудованої пам'яті в максимальній комплектації, запускає програми швидше і може зберігати стільки фотографій та відео, скільки ви захочете. Поєднання великого обсягу оперативної пам'яті та сховища дозволяє вам насолоджуватися тим, що ви любите, не турбуючись про простір. І легко розвивати космічні швидкості завдяки функції розширення пам'яті, яка дозволяє додати до 12 ГБ віртуальної ОЗП для більш плавної роботи смартфона. 1

Новий стандарт часу автономної роботи

Не обмежуйте свій ритм життя через телефон. Надшвидка зарядка HyperCharge 120 Вт і ємний акумулятор на 5000 мАг забезпечують Redmi Note 13 Pro+ 5G тривалий час роботи без довгих перерв. І навіть якщо ви поспішаєте, вам знадобиться лише 19 хвилин, щоб зарядити свій смартфон до 100%. А чип швидкої зарядки P1 власної розробки Xiaomi подбає про те, щоб батарея заряджалася не тільки швидко, але й безпечно, забезпечуючи ефективне використання та уповільнюючи знос акумулятора. 2,3

Розблокування в один дотик

Завдяки зручному екранному датчику відбитків пальців розблокування, оплата та інші операції виконуються одним дотиком. Більше того, комфорт процесу ще більше покращено за рахунок зменшення відблисків, що знижує подразнюючий вплив на очі при розблокуванні в умовах низького освітлення. Але і це ще не все. За допомогою цього датчика відбитків пальців ви також зможете стежити за частотою свого пульсу у будь-який момент.4

Готовий до будь-яких випробувань

Redmi Note 13 Pro+ 5G забезпечить повний спокій при повсякденному використанні. Все завдяки тому, що цей смартфон відповідає найвищим стандартам якості. Його корпус має флагманський рівень захисту від води та пилу IP68,5 а дисплей був оптимізований для покращення розпізнавання та запобігання випадковим спрацьовуванням через воду. Крім того, телефон більш стійкий до падінь і подряпин завдяки склу Corning® Gorilla® Glass Victus, яке захищає дисплей, і внутрішньому шару, що амортизує, для збереження друкованої плати. Використовуйте Redmi у будь-який час та в будь-якому місці, не турбуючись ні про що.

1Розширена оперативна пам'ять обсягом 12 ГБ стосується версії обсягом оперативної пам'яті 12 ГБ. Створення додаткової оперативної пам'яті займе вибраний обсяг ПЗП на вашому пристрої. Розширення пам'яті доступне лише в тому випадку, якщо на пристрої достатньо місця для зберігання даних. Фактичне збільшення обсягу оперативної пам'яті залежить від моделі. Функція розширення пам'яті до 12 ГБ буде доступна через оновлення OTA.

25000 мАг відповідає типовому значенню ємності акумулятора Redmi Note 13 Pro+ 5G. Усі дані на цій сторінці, що стосуються зарядки та часу автономної роботи, отримані у лабораторії Xiaomi. Фактичні результати можуть відрізнятися залежно від версії програмного забезпечення, середовища та моделі телефону та можуть не відповідати результатам реального продукту.

3За 19 хвилин до 100% — це час заряджання при використанні зарядного пристрою потужністю 120 Вт, що входить до комплекту. Увімкніть функцію "Збільшити швидкість заряджання" вручну, не відключаючи дисплей. Дані отримані у лабораторії Xiaomi. Фактичні результати можуть відрізнятися через відмінності середовищ тестування.

4Моніторинг серцевого ритму працює, коли користувач натискає пальцем на область датчика відбитків пальців. Цей продукт не є медичним пристроєм. Дані та результати випробувань призначені тільки для довідки та не повинні використовуватися як основа для діагностики та лікування.

5Пристрій був протестований та сертифікований на стійкість до бризок, води та пилу у певних лабораторних умовах із класом захисту IP68 на основі IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013. Зверніть увагу, що умови випробувань на водонепроникність включають: занурення у статичну прісну воду на глибину до 1,5 метра, тривалістю до 30 хвилин, при різниці температур між водою та виробом не більше 5К. Такі характеристики водостійкості відносяться лише до конкретних умов, які протестовані в лабораторних умовах та не відповідають нормальним умовам використання споживачами. Таким чином, захист від проникнення не гарантується, якщо продукт піддається впливу навколишнього середовища, що виходить за межі умов випробувань. Не рекомендується використовувати на пляжі або в басейні. Захист від проникнення може погіршитися через щоденне зношування, фізичне пошкодження та/або необхідність розбирання у разі ремонту. Не заряджайте виріб, не натискайте на фізичні кнопки та не виймайте лоток для SIM-картки, коли виріб піддається впливу вологи. Будь ласка, уважно ознайомтеся з посібником користувача для отримання інших інструкцій з техніки безпеки. Гарантія не поширюється на пошкодження, спричинені рідиною, що виникли в середовищах, що виходять за рамки умов тестування IP68.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту

SIM + SIM or SIM + eSIM

Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2712 х 1220

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

446

Захист скла

Corning Gorilla Glass Victus

Кількість кольорів

68B colors

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

89,7%

Додатково

HDR10+

Dolby Vision

Коефіцієнт контрастності: 5 000 000:1

Сертифікація TÜV Rheinland Low Blue Light

Сертифікація TÜV Rheinland Flicker Free

Широка кольорова гама DCI-P3

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,8 ГГц

Графічний процесор

Mali-G610

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера
Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,65 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

200MP main camera; 8MP ultra-wide camera; 2MP Macro Camera

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 60fps

Особливості

Апертура f/2,4

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 120 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Скло

Пластик

Стандарт захисту

IP68

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Водозахист

Датчики

Компас

Датчик освітлення

Датчик наближення

Акселерометр

Гіроскоп

X-axis linear motor

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Dolby Atmos

Подвійні динаміки

Колір

Фізичні характеристики

Вага

204.5 г

Габарити (ВхШхГ)

161.4 x 74.2 x 8.9 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Смартфон

Зарядний пристрій

Кабель USB

Чохол

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано