odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

TECNO POVA 6 NEO (LI6) 8/128GB (Speed Black)

Код:745444
Є в наявності
TECNO POVA 6 NEO (LI6) 8/128GB (Speed Black) фото
TECNO POVA 6 NEO (LI6) 8/128GB (Speed Black) фото
TECNO POVA 6 NEO (LI6) 8/128GB (Speed Black) фото
TECNO POVA 6 NEO (LI6) 8/128GB (Speed Black) фото
TECNO POVA 6 NEO (LI6) 8/128GB (Speed Black) фото
TECNO POVA 6 NEO (LI6) 8/128GB (Speed Black) фото
TECNO POVA 6 NEO (LI6) 8/128GB (Speed Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 76 ₴
7 699
Колір
Black фото
Silver фото
Модель
8/128 GB8/256 GB
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Краса та унікальність Dynamic-Tech дизайну

Завдяки новаторському дизайну Dynamic-Tech з футуристичною естетикою, натхненному передовими технологіями, TECNO POVA 6 NEO виглядає незвичайно і водночас привабливо. Різкі лінії, велика кількість деталей і тонкий профіль — все у цьому смартфоні гармонійно і створює гарний образ, який буквально притягує погляди.

Мега-акумулятор ємністю 7000 мАг, зарядка Flash Charge 33 Вт

Не обмежуйте себе ні в чому. POVA 6 NEO оснащений найбільшою на сьогоднішній день батареєю – 7000 мАг — що разом із швидкою зарядкою Flash Charge 33 Вт забезпечує достатню потужність для інтенсивного використання протягом усього дня. Одного повного заряду вистачає на 39 годин спілкування телефоном, понад 11 годин ігор або 18 годин перегляду Фейсбук. І навіть якщо у вас залишиться всього 1% заряду, смартфон використає весь його потенціал, забезпечуючи приблизно до 20 хвилин дзвінків або 4+ години в режимі очікування. При цьому сам акумулятор відрізняється завидною довговічністю та витримує понад 1600 зарядок, що дозволяє йому прослужити близько 6 років.*

Холод більше не проблема

Телефон надто повільно чи складно заряджається взимку? Забудьте про це! POVA 6 NEO переміг зимову холоднечу — його зарядка залишається ефективною навіть при -10°C. Тому проблеми із зимовою зарядкою залишаться для вас у минулому! Крім того, ви можете вибирати між низькотемпературною, інтелектуальною або гіперзарядкою відповідно до ваших конкретних потреб у зарядці. А технологія покриття STS забезпечує безпеку, запобігаючи небезпечним внутрішнім коротким замиканням.

6,78-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD+

Пориньте у світ яскравих фарб та неймовірної чіткості з 6,78-дюймовим Full HD+ дисплеєм. Висока роздільна здатність дозволяє побачити ще більше деталей, а частота оновлення 120 Гц забезпечує плавне відображення та миттєвий відгук на кожну вашу дію, роблячи перегляд фільмів, ігор та серфінг в інтернеті справжнім задоволенням. Цей дисплей оживить кожен момент, перетворюючи вашу взаємодію з пристроєм на насолоду.

Об'ємне звучання з Dolby Atmos

POVA 6 NEO з якісними динаміками та підтримкою технології об'ємного звучання Dolby Atmos створює ефект повного занурення. Ігри, музика чи відео тепер зазвучать абсолютно по-новому.

4D-вібрація для нового відчуття від ігор

Любите ігри? Цей смартфон оснащений лінійним двигуном осі Z та жорстким гіроскопом, що дозволяє йому забезпечувати захоплюючі відчуття від вібрації, що додає реалістичності під час геймінгу. Підтверджено сертифікацією PUBG та Tencent Lab. Крім того, E-Sports Pro Virtual Control V1.0 із шістьма режимами управління виводить ігри на новий рівень!

AI шумозаглушення під час викликів

Спілкуйтеся без перешкод будь-де. POVA 6 NEO гарантує чіткі та легкі розмови завдяки Intelligent Noise Reduction 2.0 – інтелектуальним алгоритмам шумозаглушення, що приглушають зайві звуки та залишають тільки ваш голос. Тому з POVA ви зможете спілкуватися і на галасливій вулиці, і за поганої погоди.

Потужна підтримка у всьому

Отримайте блискавичну продуктивність та неймовірні враження завдяки MediaTek G99 – одному з найкращих ігрових процесорів у своєму сегменті. Він чудово справляється навіть із високими навантаженнями та забезпечує швидку роботу будь-яких додатків, у тому числі й ігор. А з урахуванням великого обсягу оперативної пам'яті, що забезпечує технологія розширення пам'яті Extended RAM, ви можете насолодитися швидкою реакцією та справжньою багатозадачністю.

Водонепроникність та захист від бризок IP53

Завдяки рівню волого- та пилозахисту IP53 ви можете користуватися смартфоном за будь-якої погоди — невеликий дощ або вітер йому точно не зашкодять. Тому цей телефон зможе супроводжувати вас всюди.

50-мегапіксельна AI-камера

Круті моменти не чекають. Зафіксуйте їх за допомогою 50 МП основної камери, доповненої датчиком освітлення. Вона дозволить вам робити надчіткі фотографії, які збережуть на згадку ваші найкрутіші моменти. Крім того, ви можете вибирати з багатьох режимів зйомки і використовувати більш ніж 12 фільтрів неба, щоб створювати унікальні фотографії.

Красиві селфи з м'яким підсвічуванням

Покажіть себе у всій красі. POVA 6 NEO оснащений фронтальною камерою Ultra-Clear з роздільною здатністю 8 МП, двотональним світлодіодним спалахом і підсвічуванням за допомогою екрану, що дозволяє перемикатися між холодними і теплими тонами в залежності від навколишнього освітлення. А портретний алгоритм із використанням штучного інтелекту йде ще далі, додаючи м'які штрихи до ваших знімків. З такою комбінацією ваші селфи завжди будуть вдалими.

Game Assistant 4.0 — ваш помічник у геймінгу

Насолоджуйтесь іграми рівня кіберспорту із новітньою версією Game Assistant 4.0! Він допомагає переміщатися між режимами енергозбереження, продуктивності та рівноваги, точно налаштовувати якість зображення та регулювати температуру для підвищення продуктивності пристрою, а отже, і продуктивності в іграх. Важливі програми та контакти можна внести до білого списку, щоб вони не блокувалися під час гри.

Dynamic Port 2.0

Не пропустіть жодного повідомлення про вхідні дзвінки, повідомлення або сповіщення програм. Dynamic Port 2.0 зберігає та показує всю ключову інформацію в одному місці. Коли надходять дзвінки або повідомлення, вони з'являються у верхній частині екрана у вигляді напівпрозорого вікна поруч із фронтальною камерою, і ви можете легко прочитати їх або виконати певні дії: відповісти на дзвінок, включити динамік, розпочати/закінчити запис тощо.

*Перевірено в TECNO LAB, з розрахунку 1 заряджання в 1,5 дні.

**Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

***Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2460 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

396

Захист скла

Ні

Кількість кольорів

1B colors

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

84,5%

Додатково

Яскравість: 580 ніт

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Mali-G57 MC2

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,8

Запис відео

2K 30fps

Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Dual LED flash

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

2K 30fps

Особливості

Двотональний світлодіодний спалах

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 33 Вт

Автономна робота

У режимі розмови: до 39 годин

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP53

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Акселерометр

Компас

Датчик освітлення

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Особливості телефону

Dolby Atmos

Колір

Фізичні характеристики

Вага

232 г

Габарити (ВхШхГ)

168.6 х 76.6 х 9.2 мм

Комплектація

Смартфон

Зарядний пристрій

Кабель USB

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано