Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

TECNO Spark 20 Pro (KJ6) 8/256GB (Sunset Blush)

Код:739607
Є в наявності
TECNO Spark 20 Pro (KJ6) 8/256GB (Sunset Blush) фото
TECNO Spark 20 Pro (KJ6) 8/256GB (Sunset Blush) фото
TECNO Spark 20 Pro (KJ6) 8/256GB (Sunset Blush) фото
TECNO Spark 20 Pro (KJ6) 8/256GB (Sunset Blush) фото
TECNO Spark 20 Pro (KJ6) 8/256GB (Sunset Blush) фото
TECNO Spark 20 Pro (KJ6) 8/256GB (Sunset Blush) фото
TECNO Spark 20 Pro (KJ6) 8/256GB (Sunset Blush) фото
TECNO Spark 20 Pro (KJ6) 8/256GB (Sunset Blush) фото
TECNO Spark 20 Pro (KJ6) 8/256GB (Sunset Blush) фото
TECNO Spark 20 Pro (KJ6) 8/256GB (Sunset Blush) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 76 ₴
7 699
Колір
Black фото
Gold фото
Green фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Spark 20 Pro

Чемпіон зі 108 мегапікселями. Голосніше на 400 % - подвійні стереодинаміки. Процесор G99 потужний та надійний.

108-мегапіксельна основна камера надвисокої чутливості

Закарбовуйте світ у найдрібніших деталях за допомогою камери надвисокої чутливості SPARK із роздільною здатністю 108 Мп. Цей універсальний об’єктив має характеристики флагманського рівня, які підносять фотозйомку на новий щабель. Стабільна чіткість незалежно від відстані. Поєднання 3-кратного збільшення за допомогою сенсора й 10-кратного цифрового збільшення забезпечує виняткову чіткість на будь-якій відстані. Надвеликий сенсор розміром 1/1,67 дюйма й діафрагма F/1.75 легко адаптуються до будь-яких умов освітлення. Будь-який ракурс вигідний — за яскравого, контрового чи тьмяного освітлення. Камера робить кілька кадрів у режимі HDR і поєднує їх, щоб збалансувати світло й тіні, перетворюючи композицію, яка зображає звичайну красу, на неймовірні знімки.

Режим «Суперніч»

Відчуйте силу світла в темряві ночі. Дивовижна технологія об’єднання пікселів 9-в-1 збільшує розмір пікселів з 0,64 мкм до вражаючих 1,92 мкм. Це дає неймовірний приріст світлочутливості, і камера захоплює на 900 % більше світла під час зйомки вночі, щоб ви мали блискучий вигляд. Удосконалений режим нічної зйомки додатково збалансовує шум і деталізацію, щоб створювати виняткові знімки за умов слабкого освітлення. Вечорам приготуватися! Зі SPARK ваше бачення пронизує темряву.

32-мегапіксельна камера для блискучих селфі

Ви ЗІРКА — тож просто сяйте! Смартфон SPARK закарбовує блискучі моменти вашого життя на виняткову камеру для селфі, яка має роздільну здатність 32 Мп, об’єктив із кутом охоплення 88,9° і використовує можливості штучного інтелекту для покращення портретів. Індивідуальний чи груповий знімок — у пам’яті залишиться кожна посмішка.

Спалах із подвійною колірною температурою

Світло! Камера! Покажіть себе з найкращого боку завдяки спалаху з подвійною колірною температурою. Вам доступні 3 режими, між якими можна легко переходити: «Тепле світло» для тендітного відблиску, «Холодний блакитний» для живих штрихів і «М’який мікс» для підкреслення природної краси. Піднесіть зйомку селфі на новий щабель завдяки висококласному заповнювальному світлу.

Суперспалах

Робіть гарні селфі без особливих зусиль навіть у темряві. Спалах із двома відтінками кольорів освітлює фон, а алгоритм спалаху точно накладає один на одного 8 кадрів із різною експозицією, щоб досягти ідеального рівня освітлення. Фізичне заповнювальне світле й інтелектуальне точне налаштування збалансовують яскравість, і ви завжди отримуєте привабливі фото, де б ви не були. Надмірна чи недостатня експозиція залишилася в минулому. Кожен знімок блискучий.

Знімання відео на дві камери одразу

Розширте творчий простір завдяки поєднанню фронтальної та задньої камер. Ця захоплива інтерактивна функція відкриває світ нових можливостей для створення оригінальних відео.1

Відео у форматі 2K

Оживляйте в пам’яті найцінніші моменти й знаходьте в них щось нове під час кожного нового перегляду завдяки високій чіткості формату 2K. Фон м’яко розмивається, щоб вирізнити героя сюжету. Алгоритм для нічної зйомки зменшує шум, перетворюючи тьмяні сцени на яскраві історії. Від SPARK не сховається жодна деталь. Чіткість формату 2K справляє приголомшливе враження.

Всесвіт на долоні

Дизайн SPARK із трьома кільцями в космічному стилі поєднує в собі елементи мінімалізму й футуризму: згладжені металеві краї та оздоблення, на створення якого надихнули зірки. Елегантні гравіювання та відблиски у формі пелюсток викликають відчуття розкоші. Тонка збалансована прямокутна форма поєднує в собі вишуканість і комфорт та відчувається стрункою та ергономічною. Бічний датчик відбитків пальців забезпечує миттєвий доступ простим доторком. Чарівний витвір інженерного мистецтва.

Захист від води й пилу за стандартом IP53 для спокійного користування

Смартфон захищений від потрапляння води й пилу за стандартом IP53. Не переймайтеся через бризки чи пил. Насолоджуйтеся безтурботним і комфортним користуванням смартфона SPARK.

Процесор G99 із надзвичайним потенціалом

Вивільніть силу потужного й надійного процесора MTK G99 — беззаперечного лідера у своєму класі, який забезпечує плавну й стабільну роботу щодня.

Потужний акумулятор ємністю 5000 мА*год. Швидке заряджання за потужності 33 Вт (Type-C)

Активуйте свою суперсилу з могутнім акумулятором на 5000 мА*год із підтримкою швидкого заряджання за потужності 33 Вт. Акумулятор заряджається просто на очах. А ще він має подовжений термін служби.

Подвійні стереодинаміки з підтримкою DTS. Голосніше на 400 % Volume

Відчуйте ритм високоякісного звуку. Зануртеся в справжній стереозвук, який став голоснішим на 200 %. Технологія DTS робить низькі частоти більш насиченими й запобігає спотворенню, даруючи відчуття кінематографічного звуку вдома. Канали адаптуються за допомогою розумного алгоритму відповідно до орієнтації пристрою, тож ви можете дивитися відео чи грати в будь-якому положенні й завжди насолоджуватися звуком виняткової якості. Виробник також подбав про можливості для роботи: Зручно переходьте між різними режимами викликів: з використанням гарнітури й без. Алгоритм додаткового збільшення гучності забезпечує на 400 % чіткіше звучання під час викликів у галасливому середовищі.

РК-екран з отвором і частотою оновлення 120 Гц

Високотехнологічний екран з отвором займає вражаючий 91 % від передньої панелі смартфона, удосконалюючи естетичність SPARK і докорінно змінюючи уявлення про перегляд контенту. А в поєднанні з широкою колірною гамою рівня кінотеатру — створює справжню візуальну феєрію. Адаптивна частота оновлення 120 Гц забезпечує стабільно плавне зображення та залишає конкурентів позаду. Функція Intelligent Refresh 3.0 динамічно адаптує частоту оновлення відповідно до сценарію використання, знижуючи її, щоб забезпечити на 3–5 % кращу енергоефективність.

Область Dynamic Port

Компанія Tecno розробила власну область Dynamic Port, об’єднавши її з отвором в екрані, надаючи вам можливість скористатися класним передовим гаджетом. Футуристичний дизайн і цілісна інтеграція вдихнули нове життя в отвір фронтальної камери. Область Dynamic Port показує повідомлення, надає різноманітні послуги й притягує заздрісні погляди людей довкола.

Надзвичайно висока швидкість завантаження

Це як їхати вдвічі ширшою суперавтострадою: технологія 4G CA 2.0 використовує два мережеві канали одночасно, щоб пришвидшувати завантаження аж на 130 %. Вона забезпечує суттєвий приріст швидкості навіть за поганої якості підключення або в перевантажених мережах.

1Щоб отримати можливість знімати відео на дві камери одразу, деякі продукти можуть потребувати оновлення системи.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2460 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

396

Захист скла

Так

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення екран/корпус

84,5%

Додатково

Мультитач

Ємнісний

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Mali-G57 MC2

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 512 Гб

Основна камера

Основна камера

0,08 Мп

108 Мп

Діафрагма

f/1,8

Запис відео

QHD (2560 x 1440), 30fps

Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

HDR; Нічний режим; Фазове автофокусування

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Діафрагма: f/2,2

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

Bluetooth

5,0

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 33 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP53

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Акселерометр

Датчик освітлення

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Особливості телефону

Подвійні стереодинаміки

Колір

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

164.7 х 76.6 х 8.3 мм

Комплектація

Навушники

Чохол

Інструкція

Зарядний пристрій

USB кабель

Смартфон

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано