Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

TECNO Spark 20 PRO+ (KJ7) 8/256GB (Lunar Frost)

Код:739699
Є в наявності
TECNO Spark 20 PRO+ (KJ7) 8/256GB (Lunar Frost) фото
TECNO Spark 20 PRO+ (KJ7) 8/256GB (Lunar Frost) фото
TECNO Spark 20 PRO+ (KJ7) 8/256GB (Lunar Frost) фото
TECNO Spark 20 PRO+ (KJ7) 8/256GB (Lunar Frost) фото
TECNO Spark 20 PRO+ (KJ7) 8/256GB (Lunar Frost) фото
TECNO Spark 20 PRO+ (KJ7) 8/256GB (Lunar Frost) фото
TECNO Spark 20 PRO+ (KJ7) 8/256GB (Lunar Frost) фото
TECNO Spark 20 PRO+ (KJ7) 8/256GB (Lunar Frost) фото
TECNO Spark 20 PRO+ (KJ7) 8/256GB (Lunar Frost) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 95 ₴
9 599
Колір
Black фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

TECNO Spark 20 PRO+

Ультрачітка 108 МП камера. Продуктивний процесор G99 Ultimate. Вигнутий AMOLED-екран 120 Гц.

Безпрецедентна чіткість зображення завдяки 108 МП камері

Зафіксуйте свій світ у неймовірних деталях за допомогою надчутливої камери SPARK з високою роздільною здатністю 108 МП – універсального об'єктиву з характеристиками флагманського класу, що виводить фотографію на новий рівень. Завдяки поєднанню 3-кратного зуму в самому сенсорі та 10-кратного цифрового зуму, чудової стабілізації відео та технології подвійного фокусу, яка інтелектуально адаптується до різних сценаріїв, ваші кадри залишаться чіткими, незалежно від відстані та умов зйомки. А надвелика матриця об'єктива розміром 1/1,67 дюйма та діафрагма F/1,75 дозволяють йому легко адаптуватися до будь-якого освітлення. Тому і під яскравими променями сонця, і при контровому або слабкому освітленні ви легко зможете знайти вигідний ракурс. Крім того, спеціальний алгоритм робить кілька HDR кадрів і поєднує їх разом, щоб збалансувати світло і тінь, перетворюючи звичайні композиції на незвичайні кадри!

Режим Суперніч — до 900% більше світла

З настанням ночі все найцікавіше лише починається. І TECNO SPARK 20 PRO+ допоможе вам не упустити важливі моменти. Технологія «9-в-1» поєднує пікселі розміром від 0,64 мкм до колосальних 1,92 мкм, що дозволяє значно підвищити світлочутливість камери. В результаті датчик здатний вловлювати на 900% більше світла при зйомці в нічний час, а налаштування режиму Суперніч ще більше посилюють ефект, балансуючи шум і деталізацію для отримання чудових знімків при слабкому освітленні. Відчуйте силу світла у темряві ночі.

Блискучі 32-мегапіксельні селфі

Будьте справжньою ЗІРКОЮ на своїх селфі! За допомогою захоплюючої 32-мегапіксельної фронтальної камери з кутом огляду 88,9° SPARK легко відобразить кожен яскравий момент, а штучний інтелект допоможе зробити портрети справді шикарними. Будь то індивідуальні або групові селфі з друзями — збережіть на згадку кожну мить і кожну посмішку!

Суперспалах

Попрощайтеся з недостатнім чи надто яскравим освітленням і робіть класні селфі навіть у темряві. Двотоновий спалах смартфона дає достатньо світла, а алгоритм Super Flash точно накладає 8 кадрів експозиції, щоб створити саме той ефект, який вам потрібен. В результаті ви отримуєте красиві фотографії зі збалансованою яскравістю у будь-який час та в будь-якому місці.

Запис відео на 2 камери водночас

Увімкніть передню та задню камери одночасно, щоб розширити творчу перспективу та показати сцену з різних боків. Ця захоплююча інтерактивна функція відкриває перед вами цілий світ можливостей для реалізації відео-ідей!

Сповільнена зйомка

Іноді хочеться продовжити мить, щоб насолодитися нею на повну. За допомогою функції уповільненої зйомки Slow Motion це можна робити без особливих зусиль. Просто увімкніть і знаходьте все нові та нові сюрпризи з кожним повтором вашого відео.

Чіткі 2К відео

Оживіть свої WOW-моменти у чіткості 2K та знаходьте у них щось нове при кожному відтворенні. І зберігайте на відео все, що вам важливо в найкращому вигляді. Завдяки м'якому розмиттю фону герой вашого сюжету завжди виділятиметься, а алгоритм для нічної зйомки зменшить шум, перетворюючи тьмяні сцени на яскраві історії. Від SPARK не сховається жодна деталь.

Винятковий стиль. Максимальний комфорт

Мистецтво та технології стикаються у захоплюючій естетиці смартфона SPARK 20 PRO+. Його тонкий корпус вигнутий з боків під унікальним кутом 56,5°, за рахунок чого пропонує ідеальне поєднання гладкості та комфорту, яке вам обов'язково сподобається. Унікальний дизайн фотомодуля Quadrant Star Array візуально виділяє визначну камеру, роблячи її яскравою деталлю образу. А модні кольори на будь-який смак у поєднанні з різними текстурами та малюнками поверхні випромінюють шляхетність та позачасову елегантність.

Потужний процесор для швидкої роботи

Відчуйте неперевершену продуктивність із потужним процесором MTK G99 Ultimate, безперечним чемпіоном у своєму класі. Він легко справляється зі щоденним використанням, зйомкою та обробкою зображень високої чіткості, а також іграми. Більше того, програмне прискорення за допомогою Aurora Engine на базі штучного інтелекту підвищує частоту запуску основних ігор на 85%, а популярних додатків – на 95%, забезпечуючи винятковий ігровий процес та стабільну роботу без затримок. Збережіть усі гарні спогади та тримайте під рукою величезну колекцію улюбленої музики завдяки великому сховищу. А також прискорюйте свою систему, збільшивши обсяг оперативної пам'яті до 16 ГБ за допомогою функції Memory Fusion. TECNO SPARK 20 PRO+ пропонує вам ідеальне поєднання потужності та швидкості.

Велика батарея та швидка зарядка 33 Вт Super Charge

Цей смартфон готовий надати вам справжню суперсилу завдяки своєму акумулятору ємністю 5000 мАг та швидкій зарядці з максимальною потужністю 33 Вт. Наповніть свій день енергією та робіть усе, що хочеться, не обмежуючи себе ні в чому.

Супергучний стереозвук із двома динаміками від DTS

Пориньте у справжнє стерео з гучністю, збільшеною на 200%, а також відчуйте глибокі баси та звук без спотворень із технологією DTS, що створює відчуття повного занурення. Технологія адаптує звукові канали відповідно до орієнтації пристрою, тому ви можете тримати телефон так, як забажаєте під час перегляду відео або гри, не ставлячи під загрозу якість звуку. Крім того, ви можете плавно перемикатися між портативним режимом і режимом гучного зв'язку за допомогою алгоритму Volume Plus, що забезпечує на 400% чіткіші дзвінки в шумній обстановці.

Вигнутий AMOLED-екран із частотою 120 Гц

TECNO SPARK 20 PRO+ із вигнутим 6,78-дюймовим AMOLED екраном, який займає 93% передньої панелі, забезпечує комфортний огляд та незабутні враження від перегляду. Колірна гама P3 та здатність відображати більше 1 мільярда відтінків гарантує передачу кольорів кінематографічної якості. Пікова яскравість 1000 ніт дозволяє чітко бачити все навіть за яскравого сонячного світла. Адаптивна частота оновлення до 120 Гц забезпечує максимальну плавність та чуйність дисплея. А захисне скло флагманського класу забезпечує покращену стійкість до подряпин та пошкоджень, забезпечуючи бездоганну довговічність. Просто візьміть його до рук і переконайтеся самі.

Розблокування за мілісекунди

Завдяки вбудованому в екран датчику відбитків пальців, цей смартфон забезпечує безпеку ваших даних та комфорт у використанні. Паролі більше не потрібні – розблокування відбувається за мілісекунди. Один дотик, і ваш розумний помічник миттєво прокинеться.

Dynamic Port — новий рівень функціональності

Dynamic Port, розроблений Tecno, вміло зливається з отвором камери на екрані і одночасно надає вам швидкий доступ до важливої інформації. Він відображає повідомлення, пропонує різні послуги та зачаровує своєю привабливістю. Футуристичний дизайн та інтуїтивно зрозуміла інтеграція Dynamic Port вдихнули нове життя у дизайн екрану.

Серфінг в інтернеті ще швидше з Multi-Boost

Прокачайтеся по всіх напрямках! Smart Dual Panel одночасно підтримує Wi-Fi та стільниковий зв'язок, скорочуючи затримку завантаження програм на 25% та збільшуючи швидкість завантаження даних на 25%. Інтелектуальний розподіл мережі поміщає пріоритетні завдання у «швидку смугу», що прискорить роботу більшості важливих програм. Насолоджуйтесь швидкою та стабільною мережею де б ви не були.

Навчіться перемикатися між роботою та життям

Втомилися керувати кількома пристроями для різних облікових записів? У застосунку Twins все спрощено. Клонуючи програми, він дозволяє одночасно входити до різних облікових записів, легко обробляючи як особисті, так і робочі профілі. Таким чином, всі ваші облікові записи у WhatsApp, Messenger, Snapchat, Instagram та інших сервісах будуть доступні в одному місці.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2436 x 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

393

Захист скла

Так

Кількість кольорів

1,07 млрд

Співвідношення екран/корпус

89,0%

Додатково

Колірне охоплення P3

Яскравість: 1000 нит

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Mali-G57 MC2

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

0,08 Мп

108 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,8

Запис відео

QHD (2560 x 1440), 30fps

Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Quad-LED flash; HDR

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Діафрагма: f/2,2

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 33 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP53

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Акселерометр

Датчик освітлення

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Стереодинаміки

Колір

Фізичні характеристики

Вага

179 г

Габарити (ВхШхГ)

164.7 х 75 х 7.6 мм

Комплектація

Навушники

Чохол

Інструкція

Кабель USB

Зарядний пристрій

Смартфон

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано