Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Xiaomi 13 8/256GB (White)

Код:718252
Очікується
Xiaomi 13 8/256GB (White) фото
Xiaomi 13 8/256GB (White) фото
Xiaomi 13 8/256GB (White) фото
Xiaomi 13 8/256GB (White) фото
Xiaomi 13 8/256GB (White) фото
Xiaomi 13 8/256GB (White) фото
Xiaomi 13 8/256GB (White) фото
Xiaomi 13 8/256GB (White) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-13%
Вигода 5 000 ₴
cashback iconКешбек 349 ₴
39 999
34 999
Колір
Black фото
Green фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Елегантний та стильний. Як завжди

Xiaomi 13 гарний як зовні, так і на дотик. Стримані лінії корпусу та округлі кути підкреслюють його просту красу, а вертикальна рама із глянсового металу додає елегантний штрих до загального образу. При цьому надтонкий корпус завтовшки близько 8 мм легко вміщується в долоні, а різні текстури покриття дозволяють знайти власний стиль. Вибирайте варіант телефону з матовою скляною панеллю або покриттям з нової нано-шкіри, більш стійкої до подряпин і бруду, і насолоджуйтесь кожним дотиком до нього.

Професійний екран з ультратонкою рамкою та частотою 120 Гц

6,36-дюймовий надчутливий AMOLED екран подарує вам новий візуальний досвід. Створений на основі нового матеріалу Е6, він має пікову яскравість до 1900 ніт та економить електроенергію. За рахунок цього на сонці зображення на екрані стає більш чітким та привабливим. А підтримка технологій HDR 10+ та Dolby Vision дозволяє краще відображати широкий діапазон областей від глибокого чорного до яскраво-білого з повною деталізацією в темних частинах, забезпечуючи при цьому плавні переходи між областями різної яскравості. Тому, що б ви не робили, ви зможете побачити більше реальних деталей. Доповнює все це висока частота оновлення 120 Гц, яка робить відображення будь-якого динамічного контенту та гортання сторінок по-справжньому плавним та комфортним. Це справді чудовий екран, від якого неможливо відірвати погляд.

Вхопіть кожний момент за допомогою професійної основної камери Leica

Три об'єктиви Leica можуть знімати як великі сцени, так і найменші подробиці. За рахунок професійних оптичних лінз вони покращується якість захоплення картинки, значно зменшуються відблиски, артефакти та оптимізується світлопропускання для кожного об'єктива. Тому, незалежно від часу доби, якість зображення завжди буде на висоті.

Основна камера 50 МП із технологією оптичної стабілізації HyperOIS

Завдяки великій матриці 1/1,49″,1 більш чутливій до світла, та високій швидкості захоплення головний об'єктив смартфона з роздільною здатністю 50 МП здатний робити дивовижні фото за будь-яких обставин. При зйомці в умовах низького освітлення він пропускає більше світла, що разом із 50 мільйонами пікселів дає приголомшливу роздільну здатність, високу чіткість та багату деталізацію. А технологія оптичної стабілізації HyperOIS із захистом від струсу на апаратному рівні дозволяє легко справлятися з тряскою, щоб забезпечити по-справжньому чіткі кадри навіть під час руху.

Телеоб'єктив Leica

Скористайтеся перевагою телеоб'єктива з еквівалентною фокусною відстанню 75 мм, щоб легко знімати портрети з великої відстані і створювати більш природні та яскраві образи. При цьому, надвелика апертура рівня основної камери f/2.0 і більше світла забезпечать більше чіткості зображення.

Надширококутний об'єктив Leica

Розширюйте свої обрії. Завдяки широкому куту огляду в 120°, одним об'єктивом можна відобразити багато яскравих моментів, надавши їм більше виразності та розмаху.

Більше кольору Leica, більше варіантів

За допомогою камер Leica на Xiaomi 13 ви зможете захопити та передати більше кольорів завдяки надширокому діапазону колірного простору P3, який використовує камера. Таким чином телефон реалістично представляє навколишній світ і передає його на фото. Ви також можете вибрати різні фільтри Leica, щоб надати картинці особливого шарму або передати свій настрій.

Більш потужний алгоритм фокусування ProFocus

Керований алгоритмом нейронної мережі ProFocus може активно розпізнавати людські обличчя та вловлювати тисячі емоцій. Він дозволяє легко відстежувати головного героя у кадрі і фокусуватись саме на ньому. А також тепер вміє розпізнавати й інші об'єкти, такі як очі домашніх тварин, комах та птахів.

Флагманський процесор Snapdragon 8 другого покоління

Що б ви не робили, робіть це з неймовірною легкістю завдяки новому процесору Snapdragon 8 другого покоління. 4-нанометровий технологічний процес TSMC, абсолютно нова архітектура, вражаюче зростання продуктивності та нижче енергоспоживання – все це відкриває нову еру шокуючої енергоефективності для Xiaomi 13. А оперативна пам'ять стандарту LPDDR5X із надшвидкісною передачею даних та сховище UFS 4.0 зі швидкістю читання до 3,5 ГБ/с2 ще більше прискорять роботу смартфона.

Ефективне рідинне охолодження

Незалежно від активності використання Xiaomi 13 може зберігати комфортну температуру. Все завдяки панелі VC площею 4642 мм², що покриває 42,5% площі корпусу смартфона. Разом із графеновим матеріалом нового покоління із високою теплопровідністю це покращує розсіювання тепла. А інтелектуальний двигун керування температурою допоможе точно контролювати температуру відповідно до змін сценарію використання телефону.

Потужна батарея 4500 мАг для безперервної роботи протягом дня. І навіть довше

Акумулятор Xiaomi нового покоління з високою щільністю енергії менший за розміром і має більшу енергоємність. Разом з високою ємністю 4500 мАг це дозволяє смартфону підтримувати відмінний темп протягом усього дня і дає достатньо енергії для будь-яких ваших справ.

Неймовірно швидка дротова та бездротова зарядка

Смартфон підтримує технологію швидкого заряджання потужністю 67 Вт через кабель і до 50 Вт при використанні сумісного бездротового пристрою. У поєднанні з чипом управління батареями власної розробки Xiaomi, який піклується про елементи живлення та подовжує їх термін служби, ви можете насолоджуватися блискавичною зарядкою щоразу. Так, для поповнення батареї до 100% достатньо всього 38 хвилин при дротовій зарядці або 53 хвилини при використанні бездротового методу.3 Крім того, телефон має також бездротову зворотну зарядку потужністю 10 Вт, яка дозволить заряджати від нього невеликі девайси.

Флагманський стандарт міцності

Xiaomi 13 готовий супроводжувати вас всюди і підтримувати кожну мить. Його корпус відповідає стандарту пило- та водонепроникності IP68, що дозволяє вільно використовувати телефон у будь-яких умовах, не побоюючись вітру та дощу.

Занурення у звук із Dolby Atmos

Подвійні стереодинаміки та підтримка просторового звуку Dolby Atmos оточать вас якісним звучанням, що робить всі розваги ще кращими. А сертифікація Hi-Res і Hi-Res Wireless Audio свідчить про те, що в навушниках звук буде настільки ж вражаючим.

1Ефективна площа для реальної фотозйомки складає 1/1,56 дюйми.

2Швидкість читання до 3,5 ГБ/с відноситься до версій 256 ГБ та 512 ГБ; версія 128 ГБ має швидкість читання до 2,2 ГБ/с.

3Дані отримані з Xiaomi лабораторії, конкретні дані можуть трохи відрізнятися через різні умови тестування.

4Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

413

Захист скла

Corning Gorilla Glass 5

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

89,4%

Додатково

HDR10

HLG

HDR10+

Dolby Vision

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

3,2 ГГц

Графічний процесор

Adreno 740

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп

10 Мп

12 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,8 + f/2,0 + f/2,2

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

NavIC

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

67 Вт

Бездротова зарядка

Так

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

IP68

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Водозахист

Датчики

Компас

Датчик освітлення

Датчик наближення

Акселерометр

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Dolby Atmos

Колір

Фізичні характеристики

Вага

189 г

Габарити (ВхШхГ)

152,8 х 71,5 х 7,98 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано