Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Xiaomi 13 Pro 12/256GB (Ceramic Black)

Код:718249
Очікується
Xiaomi 13 Pro 12/256GB (Ceramic Black) фото
Xiaomi 13 Pro 12/256GB (Ceramic Black) фото
Xiaomi 13 Pro 12/256GB (Ceramic Black) фото
Xiaomi 13 Pro 12/256GB (Ceramic Black) фото
Xiaomi 13 Pro 12/256GB (Ceramic Black) фото
Xiaomi 13 Pro 12/256GB (Ceramic Black) фото
Xiaomi 13 Pro 12/256GB (Ceramic Black) фото
Xiaomi 13 Pro 12/256GB (Ceramic Black) фото
Xiaomi 13 Pro 12/256GB (Ceramic Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 519 ₴
51 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більше, ніж просто флагман

Будьте сміливішими, яскравішими та втілюйте в життя свої творчі задумки з шедевральним Xiaomi 13 Pro. Цей смартфон об'єднав у собі передові технології та перевірені часом рішення, щоб дати вам більше можливостей. Три об'єктиви, оснащені професійною оптикою Leica, та безліч інтелектуальних технологій допоможуть зробити зйомку фото та відео простішою, зберігаючи справжні кольори та баланс. Флагманський процесор Snapdragon 8 другого покоління з величезним потенціалом дозволить легко справлятися з будь-якими завданнями. Новий яскравий екран подарує справжню насолоду від перегляду контенту, а система MIUI 14 дозволить використовувати всі переваги Xiaomi 13 Pro на повну котушку. Крокуйте в майбутнє вже зараз.

Флагман з великим екраном, створений для творчих людей

Насолоджуйтесь неймовірно реалістичним зображенням під час перегляду відео та грайте з небаченим раніше комфортом. Ультрачіткий 6,73-дюймовий екран з роздільною здатністю 2K (3200 х 1440) і локальною піковою яскравістю 1900 ніт зробить будь-які візуальні розваги ще кращими. Його OLED-панель може відображати 1,07 мільярда кольорів і повністю покриває колірний простір DCI-P3, що робить зображення на дисплеї максимально природнім та багатим на нюанси. А підтримка технологій HDR10+ та Dolby Vision ще більше розширює динамічний діапазон, щоб забезпечити кращу якість перегляду. При цьому для кожного пікселя на основі механізму тривимірного відображення кольорів точно налаштовуються 262 144 параметри, а яскравість збільшується в 2,25 рази в порівнянні з традиційними дисплеями. Тому і в приміщенні, і на сонці він забезпечує чудову видимість.

Адаптивна частота 120 Гц

Дисплей смартфона також оснащений новою технологією LTPO, яка автоматично адаптує частоту оновлення в діапазоні від 1 до 120 Гц, що робить його роботу плавнішою, сам екран більш енергоефективним, а затримки в іграх мінімальними.

Неперевершена продуктивність для справжнього задоволення

Що б ви не робили, робіть це з невимушеною легкістю завдяки новому процесору другого покоління Snapdragon 8. 4-нанометровий технологічний процес TSMC, абсолютно нова архітектура, вражаюче зростання продуктивності та нижче енергоспоживання – все це відкриває нову еру шокуючої енергоефективності для Xiaomi 13 Pro. А оперативна пам'ять стандарту LPDDR5X із високошвидкісною передачею даних та сховище UFS 4.0 зі швидкістю читання до 3,5 ГБ/с1 ще більше прискорять роботу смартфона.

Рідинне охолодження для стабільної роботи без перегріву

Навіть у найспекотніших битвах Xiaomi 13 Pro вміє зберігати холоднокровність. Все завдяки використанню ультратонкої тепловідвідної пластини VC площею 3400 мм², яка повністю покриває області джерел тепла і допомагає ефективно знизити внутрішню температуру. А також інтелектуальній системі контролю температури, яка оптимізує роботу телефону та дозволяє тримати продуктивність на належному рівні.

Справжня Leica для запису ваших найкращих моментів

Додайте професійний підхід до фотографії у своє повсякденне життя з основною камерою, створеною у співпраці зі світовим фотобрендом Leica. Три об'єктиви з роздільною здатністю 50 МП, різною фокусною відстанню та покращеною оптикою допомагають робити гарні речі кращими, красиві пейзажі — ще красивішими, а прекрасні речі — яскравішими. Зберігаючи при цьому справжній баланс між світлом і тінню.

Професійний об'єктив Leica та світлочутливий датчик на 50 МП

Завдяки високій якості 1-дюймової матриці та професійній оптиці головного об'єктива ви зможете отримувати чудові фото, повні деталей та відтінків, незалежно від часу доби або умов освітлення. Велика світлочутлива область та найкраща роздільна здатність під час зйомки дозволяють робити чіткі та насичені знімки. А деталі зображення, які раніше легко губилися у темряві, тепер будуть чітко представлені на ваших фотографіях.

Плаваючий телеоб'єктив Leica 75 мм

Виділіть важливі елементи, щоб акцентувати увагу саме на них, знімайте крупним планом або створюйте перспективу телеоб'єктивом Leica з фокусною відстанню 75 мм. Він використовує унікальну конструкцію групи лінз, які можна переміщати всередині об’єктива, тому діапазон його фокусування становить від 10 см до нескінченності. А надширока діафрагма f/2.0 забезпечує професійне розмиття, подібне до того, що дають цифрові дзеркальні камери.

Надширококутний об'єктив Leica 115° для великих сцен

Розширте межі видимого з об'єктивом, що має огляд 115°. Він дає надзвичайне відчуття простору та допомагає показати більше одним кадром, за рахунок чого навіть звичайні сцени можуть виглядати по-новому та цікаво.

Xiaomi Imaging Brain 2.0

У кожній миті приховано незліченну кількість зворушливих деталей та емоцій. І зловити всі ті неповторні моменти, якими сповнене повсякденне життя, вам допоможе інтелектуальний двигун Xiaomi Imaging Brain 2.0. Він мобілізує професійні можливості обробки зображень та допомагає покращити швидкість запуску, швидкість фотозйомки та нічної зйомки, а також дає можливість безперервно робити знімки з вищою швидкістю. Щоб ви не пропустили жодної важливої миті.

Професійна відеостудія у вас у кишені

Створюйте креативні відео або ведіть свій відеоблог на YouTube прямо зі свого смартфона. З Xiaomi 13 Pro це неймовірно легко. Він пропонує не лише покращені камери з професійними об'єктивами, але й супероптичну стабілізацію зображення HyperOIS для зйомки на ходу, запис відео в Dolby Vision HDR, 10-бітну глибину кольору, 24P частоту кадрів при записі 4K відео та суперчіткі нічні відео з роздільною здатністю 4K. З таким набором функцій ваша творчість зможе вийти на якісно новий рівень.

Новий акумулятор та блискавична зарядка

Акумулятор Xiaomi нового покоління з високою щільністю енергії та ємністю 4820 мАг дає набагато більше часу для спілкування, роботи чи розваг. А чип управління батареєю власної розробки Xiaomi забезпечує більш безпечну та інтелектуальну зарядку. При цьому смартфон підтримує 120-ватну дротову зарядку, яка здатна заповнити батарею на 100% всього за 19 хвилин, і бездротову зарядку потужністю 50 Вт, з якою потрібно лише 36 хвилин для 100% зарядки.2 Крім того, телефон має бездротову зворотну зарядку потужністю 10 Вт, яка дозволить заряджати від нього невеликі девайси.

Імерсивний звук із Dolby Atmos

Подвійні стереодинаміки та підтримка просторового звуку Dolby Atmos оточать вас якісним звучанням, що робить всі розваги ще кращими. А сертифікація Hi-Res і Hi-Res Wireless Audio свідчить про те, що в навушниках звук буде настільки ж вражаючим.

Готовий до будь-яких несподіванок

Пило- та водонепроникний корпус з рейтингом IP68 дає вам впевненість на кожен день. Завдяки йому вам не потрібно турбуватися про випадкові бризки або розлиту на телефон рідину, дощову погоду або сильний вітер. Не розлучайтеся зі своїм Xiaomi 13 Pro, куди б ви не вирушили.3

Абсолютно новий Wi-Fi 7

Переходьте на зв'язок нового покоління з адаптером, який підтримує стандарт Wi-Fi 7. Він здатний забезпечити підключення з піковою швидкістю до 4,3 Гбіт/с,4 має низьку затримку передачі даних та більш стабільне з'єднання на великі відстані та у складному бездротовому середовищі. І при цьому відрізняється низьким енергоспоживанням, що позитивно впливає на автономність смартфона.

1Швидкість читання до 3,5 ГБ/с відноситься до версій 256 ГБ та 512 ГБ; версія 128 ГБ має швидкість читання до 2,2 ГБ/с.

2Дані отримані з лабораторії Xiaomi, конкретні дані можуть трохи відрізнятися через різні умови тестування.

3У міру використання або носіння виробу показники пило- та водостійкості знижуються.

4Дані отримані в лабораторії Xiaomi. Деякі функції мають бути реалізовані за допомогою маршрутизаторів, які підтримують протокол Wi-Fi 7, таких як 10-гігабітні маршрутизатори Xiaomi. Реальна ситуація може трохи відрізнятися через різні тестові середовища та тестове програмне забезпечення.

5Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану

WQHD+

Роздільна здатність екрана, PX

3200 х 1440

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

522

Захист скла

Corning Gorilla Glass Victus

Кількість кольорів

1,07 млрд

Співвідношення сторін

20:9

Додатково

HDR10

HLG

HDR10+

Dolby Vision

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

3,2 ГГц

Графічний процесор

Adreno 740

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп, 50 Мп, 50 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,9 + f/2,0+ f/2,2

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

NavIC

Bluetooth

5,3

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

120 Вт

Бездротова зарядка

Так

Корпус

Матеріал корпуса

Кераміка

Стандарт захисту

IP68

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Водозахист

Датчики

Компас

Датчик світла

Барометр

Датчик наближення

Акселерометр

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Dolby Atmos

Колір

Фізичні характеристики

Вага

229 г

Габарити (ВхШхГ)

162,9 х 74,6 х 8,38 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано