Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Xiaomi 14 12/512GB (White)

Код:740171
Очікується
Xiaomi 14 12/512GB (White) фото
Xiaomi 14 12/512GB (White) фото
Xiaomi 14 12/512GB (White) фото
Xiaomi 14 12/512GB (White) фото
Xiaomi 14 12/512GB (White) фото
Xiaomi 14 12/512GB (White) фото
Xiaomi 14 12/512GB (White) фото
Xiaomi 14 12/512GB (White) фото
Xiaomi 14 12/512GB (White) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-11%
Вигода 5 000 ₴
cashback iconКешбек 399 ₴
44 999
39 999
Колір
Black фото
Green   фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ще один крок до досконалості

Xiaomi 14 – ультрасучасний смартфон, що втілив у собі передові розробки та класичні рішення для того, щоб запропонувати вам все найкраще, що є зараз у світі смартфонів. Серцем пристрою стала мобільна платформа Snapdragon® 8 Gen3, яка забезпечує не тільки високу продуктивність, але й енергоефективність для тривалого безтурботного використання. Камера нового покоління, розроблена спільно з Leica, дозволяє створювати фотографії та відео визначної якості. Динамічний AMOLED екран з роздільною здатністю CrystalRes 1,5К і частотою 120 Гц забезпечує напрочуд чітке та плавне візуальне відтворення, підкреслюючи красу кожного моменту. А технологія швидкого заряджання HyperCharge потужністю 90 Вт і захист рівня IP68 подбають про те, щоб смартфон завжди був готовий слідувати за вами, незважаючи ні на що. Завжди досягайте більшого з Xiaomi 14!

Елегантність у кожній деталі

Завдяки поєднанню класики та сучасних тенденцій у дизайні, Xiaomi 14 вражає своєю зовнішньою естетикою. Задня панель телефону злегка вигнута з боків і плавно переходить у плоску металеву раму, що разом з оптимальною шириною 71,5 мм забезпечує ідеальне захоплення та комфортне використання однією рукою. Практично непомітні рамки навколо екрана дозволяють йому ідеально вписатися у пристрій. А оздоблення навколо блоку камер, натхненне декором Cloud de Paris для преміальних годинників, і кілька елегантних кольорових варіантів довершують оригінальний образ, який занурить вас у світ розкоші та стилю.

Оптика Leica нового покоління та датчик Light Fusion 900 для ваших найкращих фото

Створюйте справжню магію з видатною камерою Leica Summilux на Xiaomi 14. Об'єктив Leica Summilux з оптикою нового покоління, роздільною здатністю 50 МП і великою апертурою не тільки вловлює багато світла в умовах низького освітлення, але також забезпечує чудову передачу кольору, контрастність і роздільну здатність. А датчик Light Fusion 900 від Xiaomi з розміром сенсора 1/1,31 дюйма, що доповнює його, має приголомшливий широкий динамічний діапазон 13,5EV і власну 14-бітну глибину кольору, що дозволяє йому захоплювати безпрецедентні деталі і при яскравому світлі, і у тіні. Все разом це дозволяє головній камері смартфона точно відображати навіть швидкоплинні моменти та яскраві деталі. Більш того, Xiaomi 14 оснащений розумним процесором обробки зображень Xiaomi Imaging Engine і пропонує безліч унікальних фільтрів, налаштувань та ефектів, що дозволяють перетворити кожен кадр на досконалість. Легко захоплюйте деталі поблизу та вдалині. Плаваючий об'єктив Leica 75 мм розширює просторові обмеження, дозволяючи об'єктиву переміщатися всередині камери. Це дозволяє фокусуватися в діапазоні від 10 см до нескінченності, що відмінно підходить як для зйомки крупним планом зблизька, так і здалеку, зберігаючи приголомшливі деталі на своїх фото.

Абсолютно нові, реалістичні портрети

Ще одна перевага об'єктива Leica – він дозволяє використовувати класичну портретну фокусну відстань. Увімкніть портретний режим, щоб отримати ефект боке, як у дзеркальної камери, і створюйте красиві портрети з атмосферою, що точно передається у кожному кадрі. А для яскравих селфі передбачена 32 МП фронтальна камера з широким кутом огляду та безліччю режимів.

Професійний досвід відеозйомки

Знімайте відео для особистого архіву або свого відеоблогу з роздільною здатністю до 8K як справжній профі. Xiaomi 14 підтримує технологію Dolby Vision, забезпечуючи повністю інтегрований процес запису, перегляду та редагування. Dolby Vision HDR може передавати яскраві кольори, приголомшливу контрастність та яскравість, а також розкривати багаті деталі як у темних, так і яскравих областях. Крім того, Xiaomi 14 підтримує абсолютно новий режим «Кіно», який за замовчанням використовує співвідношення сторін 2,39:1 — основне для кіноіндустрії. Він також підтримує кінематографічне боке й автоматичне перемикання фокуса, завдяки чому контент, що знімається вами, виглядає ще більш кінематографічним, ніж будь-коли.

Справді флагманський AMOLED CrystalRes екран

Пориньте у розваги з новим рівнем реалістичності, який пропонує приголомшливий 6,36-дюймовий AMOLED дисплей Xiaomi 14. Створений на основі абсолютно нового матеріалу C8, він має приголомшливу пікову яскравість 3000 ніт і здатний відображати близько 68 мільярдів відтінків. надаючи користувачам неперевершені враження від перегляду контенту навіть в умовах яскравого сонячного світла. А висока роздільна здатність CrystalRes 1,5K (2670 x 1200) у поєднанні з динамічною частотою 120 Гц дарує виключно чітку та плавну картинку. Цей дисплей встановлює новий стандарт для мультимедіа та ігор, дозволяючи по-справжньому оцінити все багатство кольорів та відчути новий рівень занурення у те, що відбувається на екрані. І все це без шкоди для вашого зору завдяки сертифікованим TÜV Rheinland технологіям захисту від шкідливого синього світла та мерехтіння, а також режиму підтримки циркадних ритмів та покращення сну.

Об'ємний звук з Dolby Atmos

Зануртесь у світ захоплюючого звуку з подвійними стереодинаміками флагманського рівня. Вони створюють потужне, насичене звучання, яке ніби оточує вас з усіх боків і дозволяє насолоджуватися кожною нотою.

Мобільна платформа Snapdragon® 8 Gen3 – більше швидкості, більше можливостей

Незалежно від того, використовуєте ви Xiaomi 14 для повсякденних завдань, інтенсивних ігор або професійної творчості, ви отримаєте чудові враження від взаємодії з цим телефоном. Все завдяки величезній потужності, яку забезпечує найновіша мобільна платформа Snapdragon® 8 Gen3, що стала ще швидшою та ефективнішою у порівнянні з попереднім поколінням. У поєднанні із системою охолодження Xiaomi IceLoop вона забезпечує безпрецедентний рівень плавності роботи навіть за умов високого навантаження, без перегріву.

Потужна підтримка протягом усього дня

Кремнієва батарея високої щільності ємністю 4610 мАг та надшвидка зарядка гарантують тривалу роботу смартфона протягом усього дня. Так, технологія HyperCharge потужністю 90 Вт здатна забезпечити 100% заряду всього за 31 хвилину, а з бездротовою технологією HyperCharge wireless потужністю 50 Вт смартфон можна повністю зарядити всього за 46 хвилин без будь-яких кабелів.1 При цьому система керування акумулятором Xiaomige Surge Battery, у якій два чипсети — Surge P2 і Surge G1 — працюють у тандемі, забезпечує більш інтелектуальну зарядку, знижує втрати енергії та забезпечує комплексний догляд за акумуляторними елементами, що подовжує термін його служби.

Надшвидка передача та зберігання даних з USB-C 3.2

З Xiaomi 14 перенесення ваших творів або збереження їх на комп'ютері не займатиме багато часу. Оснащений портом USB-C 3.2 Gen 1 зі збільшеною в 10 разів максимальною пропускною здатністю,2 цей смартфон забезпечить просте та швидке керування файлами. Витрачайте менше часу на технічні моменти і більше часу проводьте за зйомкою та створенням власного контенту.

Захист від пилу та води класу IP68

Краса, продуктивність, функціональність — все це добре, але що про витривалість? Xiaomi 14 і тут показує високий клас. Він має рейтинг IP68, що свідчить про виключно надійний захист від пилу та води.3 Навіть повне занурення під воду йому не страшне. Тому цей смартфон стане чудовим супутником у будь-яких ваших пригодах.

Орієнтована на людину операційна система Xiaomi HyperOS

Удосконалена платформа Xiaomi HyperOS, що використовує широкі можливості штучного інтелекту, зробить вашу взаємодію зі смартфоном по-справжньому ефективною та комфортною. Вона відповідає за точне розподілення апаратних ресурсів для максимальної плавності та підвищення продуктивності. Дозволяє легко персоніфікувати дизайн системи та підвищує ефективність за рахунок маси корисних функцій. А також забезпечує комплексний захист вашої конфіденційності, у тому числі за допомогою апаратних засобів.

1Дані про зарядку перевірені у внутрішніх лабораторіях Xiaomi. Фактичні результати можуть бути різними. Від 31 хвилин до 100% в режимі прискорення. Бездротові зарядні пристрої продаються окремо.

2Порівняння здійснюється з USB 2.0. Дані отримані в лабораторії Xiaomi при температурі приблизно 25°C. Фактична продуктивність може незначно відрізнятися через відмінності у середовищах тестування, програмному забезпеченні для тестування та інших факторах.

2Пристрій був протестований та сертифікований на стійкість до бризок, води та пилу у певних лабораторних умовах із класом захисту IP68 на основі IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013. Умови випробувань на водонепроникність включають: занурення у статичну прісну воду на глибину до 1,5 метрів тривалістю до 30 хвилин, при різниці температур між водою та виробом не більше 5К. Такі характеристики водостійкості відносяться лише до конкретних умов, які протестовані в лабораторних умовах та можуть не відповідати нормальним умовам використання споживачами. Таким чином, захист від проникнення не гарантується, якщо продукт піддається впливу навколишнього середовища, що виходить за межі умов випробувань. Не рекомендується використовувати на пляжі або в басейні. Захист від проникнення вологи та пилу може погіршитися через щоденне зношування, фізичне пошкодження та/або необхідність розбирання у разі ремонту. Гарантія не поширюється на пошкодження, спричинені рідиною, що виникли в середовищах, що виходять за рамки умов тестування IP68.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану

1,5K

Роздільна здатність екрана, PX

2670 x 1200

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

460

Захист скла

Corning Gorilla Glass Victus

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

89,3%

Додатково

HDR10

HLG

HDR10+

Dolby Vision

LTPO, AdaptiveSync Pro

TrueColor display

Яскравість: HBM 1000 ніт (типова), пікова яскравість 3000 ніт

Pro HDR display

Колірне охоплення P3

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

3,3 ГГц

Графічний процесор

Adreno 750

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп, 50 Мп, 50 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,6 + f/2,0 + f/2,2

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Ширококутна камера 50 МП: Датчик зображення Light Fusion 900, Широкий динамічний діапазон 13,5 EV, власна 14-бітна глибина кольору, Розмір датчика 1/1,31 дюйма, 2.4μm 4-in-1 Super Pixel, f/1.6, 7P lens, Xiaomi ProFocus, Портретний нічний режим, Режим фільму, Ultra Night Video; Телеоб'єктив 50 Мп: f/2.0, 6P lens; Надширококутна камера 50 МП: f/2.2, об'єктив 6P, кут огляду 115°

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Запис відео

4K UHD (3840 x 2160), 60fps

Особливості

Портретний режим

HDR

Нічний режим

Діафрагма: f/2,0

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Galileo

QZSS

BDS

Bluetooth

5,4

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора

4610 мАг

Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Особливості

Швидка зарядка 90 Вт

Корпус

Матеріал корпуса
Стандарт захисту

IP68

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Водозахист

Датчики

Датчик освітлення

Датчик наближення

Акселерометр

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Dolby Atmos

Масив із 4 мікрофонів

Стереодинаміки

Колір

Фізичні характеристики

Вага

193 г

Габарити (ВхШхГ)

152.8 x 71.5 x 8.2 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Скріпка для виймання SIM-картки

Смартфон

Зарядний пристрій

Кабель USB

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано