Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Xiaomi 14 Ultra 16/512GB (White)

Код:742284
Очікується
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB (White) фото
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB (White) фото
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB (White) фото
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB (White) фото
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB (White) фото
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB (White) фото
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB (White) фото
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB (White) фото
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB (White) фото
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB (White) фото
Xiaomi 14 Ultra 16/512GB (White) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Купуй та лови
Новинка
cashback iconКешбек 599 ₴
59 999
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Легенда у світі фотографії

Пориньте у світ інновацій та розкоші зі смартфоном Xiaomi 14 Ultra. Цей винятковий апарат є втіленням передових технологій і бездоганного дизайну. Оснащений системою з чотирьох камер, розробленою спільно з Leica, він виводить мобільну фотографію на якісно інший рівень, у якому кожна деталь вашого світу передається зі справжньою яскравістю та чіткістю. Потужна мобільна платформа Snapdragon® 8 Gen3 гарантує справді флагманську продуктивність та плавність роботи смартфона. А чудовий динамічний AMOLED дисплей з роздільною здатністю WQHD+ та частотою оновлення 120 Гц пожвавлює кожен кадр і занурює вас у захоплюючий світ контенту. Зустрічайте ідеальне поєднання елегантності та потужності у смартфоні Xiaomi 14 Ultra, який готовий супроводжувати вас у будь-яких пригодах із флагманською витривалістю та стилем.

Розкішний дизайн

Xiaomi 14 Ultra створений, щоб вражати та захоплювати. Його абсолютно нова високоміцна алюмінієва рама 6M42 забезпечує надійний захист та надає пристрою вишуканого стилю. Рамка навколо камери є прямим нагадуванням про спадщину Leica. А поєднання суперміцного захисного скла Xiaomi Shield Glass та веганської шкіри нового покоління додає вишуканості, забезпечуючи при цьому приємний тактильний досвід. Цей смартфон — витвір мистецтва, створений для тих, хто цінує красу та надійність у кожній деталі.

Неперевершений візуальний та тактильний досвід

Серхчіткий AMOLED дисплей з роздільною здатністю WQHD+ (3200 x 1440), створений на базі спеціально розробленої для Xiaomi панелі C8, додасть яскравих фарб у ваше життя та реалістичності для всіх ваших розваг. Підтримуючи 12-бітну глибину кольору та технології Dolby Vision® та HDR10+, він забезпечує насичені та природні кольори. Завдяки змінній частоті оновлення 1–120 Гц, цей дисплей пропонує не тільки високу чіткість, але й адаптивну плавність. І демонструє чудову картинку навіть за найяскравішого сонячного світла з максимальною яскравістю 3000 ніт. Насолоджуйтесь неперевершеними тактильними відчуттями та винятковими візуальними враженнями з Xiaomi 14 Ultra.

Нове слово у мобільній фотографії

Xiaomi 14 Ultra – справжній професіонал у світі мобільної фотографії. Він оснащений 4 камерами з оптикою від Leica та має безліч програмних рішень, які встановлюють нові галузеві стандарти для обробки зображень. Так, основний об'єктив смартфона Leica Summilux з великою апертурою та відмінними оптичними характеристиками здатний робити красиві знімки з чудовою передачею кольору, контрастністю та роздільною здатністю. Плаваючий телеоб'єктив Leica з фокусною відстанню 75 мм долає обмеження в просторі, дозволяючи об'єктиву регулюватися всередині самої камери, що робить його оптимальним як для макрозйомки крупним планом, так і для створення чудових портретів. А перископічна камера Leica 120 мм забезпечує неперевершену чіткість при зйомці віддалених об'єктів та вражаючу мінімальну відстань фокусування 5 см, що відкриває можливості ширококутної макрозйомки. Крім того, всі чотири об'єктиви можуть похвалитися роздільною здатністю 50 МП, що дозволяє мобільній зйомці досягти нових висот.

Безступінчасте керування освітленням

Зберігайте ідеальні моменти в галасливому місті, поєднуючи рух і нерухомість, створюючи приголомшливі багатошарові витвори мистецтва, кожен із яких розповідає унікальну історію. Основна камера Xiaomi 14 Ultra оснащена передовою оптичною технологією, що дозволяє точно управляти світлом з безступінчастою регульованою діафрагмою F1,63-F4,0. Крім того, покращене поглинання світла дозволяє камері захоплювати більш складні деталі та зменшувати шум зображення в умовах низького освітлення, забезпечуючи неймовірно чисте зображення у нічний час.

Фотографія на всіх фокусних відстанях

Система чотирьох камер Leica охоплює фокусну відстань від 12 мм до 240 мм у шести діапазонах фокусних відстаней. Тому, знімаєте ви видалені об'єкти або великі деталі поблизу, ви зможете робити фото, якість яких порівняна зі знімками професійної камери. А любителі мистецтва вуличної фотографії оцінять оновлений режим, що підтримує 6 фокусних відстаней: від 23 мм до 135 мм. Зручний для зйомки моментів на ходу, він дозволяє легко документувати кожну чудову мить.

Кінотеатральний рівень кольору 14EV

У Xiaomi 14 Ultra використовується абсолютно новий сенсор LYT-900 розміром 1 дюйм, виготовлений за найновішим 22-нм техпроцесом. Завдяки підтримці Dual Native ISO Fusion Max він може охоплювати динамічний діапазон 14EV кінематографічного рівня, точніше передаючи всі відтінки. Завдяки йому світлі ділянки на ваших фото чи відео залишаться чіткими, а в тінях збережуться деталі, що дозволить легко реалізувати різноманітні мистецькі прийоми.

Snapdragon® 8 Gen3: більше потужності, більше швидкості

Цей смартфон працює на новітній мобільній платформі Snapdragon® 8 Gen3, яка стала ще продуктивнішою та енергоефективнішою у порівнянні з попереднім поколінням. Разом з 16 Гб оперативної пам'яті це забезпечує просто блискавичну швидкість для всіх застосунків та визначну потужність для будь-яких завдань. Тому, використовуєте ви Xiaomi 14 Ultra для повсякденного спілкування, інтенсивних ігор або професійної творчості, ви отримаєте чудові враження від усього, що робите.

Двоканальна система Xiaomi IceLoop

Xiaomi 14 Ultra представляє абсолютно нову систему рідинного охолодження, що підтримує загальне охолодження пристрою та додає спеціальний тепловий контур для камери. Ця конструкція забезпечує оптимальні теплові характеристики для щоденного використання та професійної фотографії, забезпечуючи ще ефективніше охолодження.

Новий рівень управління енергією

Займайтеся своїми справами спокійно, знаючи, що телефон завжди підтримає вас. Надійний акумулятор 5000 мАг із високою щільністю енергії та підтримкою надшвидкої технології HyperCharge 90 Вт, здатною повністю зарядити батарею за 33 хвилини, забезпечить безперебійну роботу смартфона протягом усього дня. Два смарт-чипи Xiaomi Surge подбають про те, щоб зарядка була не тільки швидшою, а й безпечнішою. А з новою супершвидкою бездротовою зарядкою HyperCharge потужністю 80 Вт ви зможете блискавично швидко поповнювати енергію без жодних дротів.1

Захист від води та пилу IP68

Xiaomi 14 Ultra створений, щоб завжди бути поряд з вами. Тому кожна його деталь ретельно продумана, а складна конструкція забезпечує захист від пилу та води за найвищим стандартом IP68.2 Це дозволяє вам творити з повною свободою та покладатися на свій смартфон за будь-яких обставин.

Стереодинаміки та Dolby Atmos®

Відчуйте високу якість звуку завдяки флагманським стереодинамікам та підтримці технології Dolby Atmos®. Їх насичений, багатий деталями звук створить ефект об'ємного аудіо, яке ніби оточує вас з усіх боків. Тож ваші відео та ігри стануть ще реалістичнішими.

Надшвидкий Wi-Fi 7

Будьте на крок попереду з новим стандартом бездротового зв'язку Wi-Fi 7. Його теоретична пікова швидкість може досягати 5,8 Гбіт/с, що дозволить миттєво передавати навіть великі обсяги даних, завантажувати відео у високій роздільній здатності тощо.3

1Дані надані внутрішньою лабораторією Xiaomi. Фактичні результати можуть відрізнятись залежно від тестового середовища. Для використання HyperCharge 90 Вт потрібний зарядний пристрій Xiaomi потужністю 90 Вт. Для бездротової зарядки HyperCharge потужністю 80 Вт потрібен комплект бездротової зарядки Xiaomi з такою самою або більшою потужністю. Бездротовий зарядний пристрій продається окремо.

2Пристрій був протестований та сертифікований на стійкість до бризок, води та пилу у певних лабораторних умовах із класом захисту IP68 на основі IEC 60529:1989+A1:1999+A2:2013. Зверніть увагу, що умови випробувань на водонепроникність включають: занурення у статичну прісну воду на глибину до 1,5 метра, тривалістю до 30 хвилин, при різниці температур між водою та виробом не більше 5К. Такі характеристики водостійкості відносяться лише до конкретних умов, які протестовані в лабораторних умовах, та не відповідають нормальним умовам використання споживачами. Таким чином, захист від проникнення не гарантується, якщо продукт піддається впливу навколишнього середовища, що виходить за межі умов випробувань. Не рекомендується використовувати на пляжі або в басейні. Захист від проникнення може погіршитися через щоденне зношування, фізичне пошкодження та/або необхідність розбирання у разі ремонту. Будь ласка, уважно ознайомтеся з посібником користувача для отримання інструкцій з техніки безпеки. Гарантія не поширюється на пошкодження, спричинені рідиною, що виникли в середовищах, що виходять за рамки умов тестування IP68.

3Можливості Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 можуть відрізнятися залежно від доступності в регіоні та підтримки локальної мережі. Підключення до Wi-Fi (включаючи діапазони частот Wi-Fi, стандарти Wi-Fi та інші функції, затверджені у специфікаціях стандарту IEEE 802.11) може змінюватись в залежності від доступності в регіоні та підтримки локальної мережі. Функція може бути додана через OTA, якщо це застосовується для цієї моделі.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану

WQHD+

Роздільна здатність екрана, PX

3200 х 1440

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

522

Захист скла

Так

Кількість кольорів

68B colors

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

89,6%

Додатково

HDR10+

Dolby Vision

Сертифікація TÜV Rheinland Low Blue Light

Сертифікація TÜV Rheinland Flicker Free

TrueColor display

Яскравість: HBM 1000 ніт (типова), пікова яскравість 3000 ніт

Adaptive colors

Original color PRO

Adaptive reading mode

TÜV Rheinland Circadian Friendly Certified

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

3,3 ГГц

Графічний процесор

Adreno 750

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять

16 Гб

Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп, 50 Мп, 50 Мп, 50 Мп

Кількість модулів основної камери

4

Діафрагма

f/1.63 + f/1.8 + f/2.5 + f/1.8

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Leica main camera 50 MP: 3.2μm 4-in-1 Super Pixel, Еквівалентна фокусна відстань 23 мм, f/1.63-f/4.0 stepless variable aperture, OIS, ALD, 1'' sensor size, 8P lens, AF; Leica 75mm floating telephoto 50 MP: f/1.8, Еквівалентна фокусна відстань 75 мм, OIS, Floating telephoto lens, Підтримка макрозйомки 10 см, IMX858, 6P lens, AF; Leica 120mm periscope camera 50 MP: f/2.5, Еквівалентна фокусна відстань 120 мм, OIS, Підтримка макрозйомки 30 см, IMX858, AF; Leica 12mm ultra-wide camera: 50 MP: 122° FOV, Еквівалентна фокусна відстань 12 мм, f/1.8, Підтримка макрозйомки 5 см, IMX858, 7P lens, AF

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Запис відео

4K UHD (3840 x 2160), 60fps

Особливості

HDR

Діафрагма: f/2,0

90° FOV

1/3.14'' sensor size

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

BDS

Bluetooth

5,4

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Так

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Так

Особливості

Швидка зарядка 90 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Шкіра

Метал

Стандарт захисту

IP68

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Водозахист

Датчики

Компас

Датчик освітлення

Барометр

Датчик наближення

Акселерометр

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Dolby Atmos

Стереодинаміки

4-MIC Array

Колір

Фізичні характеристики

Вага

219.8 г

Габарити (ВхШхГ)

161.4 x 75.3 x 9.2 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Скріпка для виймання SIM-картки

Смартфон

USB кабель

Чохол

Гарантійний талон

Зарядний пристрій 90W

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Завантаження