Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Xiaomi Redmi A3 3/64GB (Forest Green)

Код:740226
Очікується
Xiaomi Redmi A3 3/64GB (Forest Green) фото
Xiaomi Redmi A3 3/64GB (Forest Green) фото
Xiaomi Redmi A3 3/64GB (Forest Green) фото
Xiaomi Redmi A3 3/64GB (Forest Green) фото
Xiaomi Redmi A3 3/64GB (Forest Green) фото
Xiaomi Redmi A3 3/64GB (Forest Green) фото
Xiaomi Redmi A3 3/64GB (Forest Green) фото
Xiaomi Redmi A3 3/64GB (Forest Green) фото
Xiaomi Redmi A3 3/64GB (Forest Green) фото
Xiaomi Redmi A3 3/64GB (Forest Green) фото
Xiaomi Redmi A3 3/64GB (Forest Green) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 37 ₴
3 799
Колір
Black фото
Blue фото
Green фото
Модель
3/64 GB4/128 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Redmi A3

Привнесіть нотку свіжості та нові можливості у свою повсякденність з Xiaomi Redmi A3. Цей смартфон радує око своїм вишуканим, стильним дизайном і робить кожен день простішим завдяки своїй функціональності. Обладнаний плавним 6,71-дюймовим дисплеєм із частотою оновлення 90 Гц, він забезпечує приголомшливий візуальний досвід з більш високою чіткістю та плавністю під час перегляду контенту. І показує відмінну продуктивність за рахунок ефективного 8-ядерного процесора та функції розширення пам'яті. Крім того, смартфон оснащений великою батареєю ємністю 5000 мАг, гарантуючи власнику тривале використання без необхідності частої зарядки. Таке поєднання стильного дизайну та передових технологій робить Xiaomi Redmi A3 привабливим вибором для тих, кому потрібний один універсальний пристрій для будь-яких завдань на кожен день.

Сучасний ультратонкий дизайн

Мінімалістичний та стильний Redmi A3 чудово передає сучасні тенденції. Ультратонкий дизайн у поєднанні з плоскою рамкою дозволяють йому виглядати вишукано, а вам — чудово утримувати телефон однією рукою. Круглий декор камери додає оригінального акценту у дизайн, створюючи динамічний блиск при різному освітленні і роблячи його більш помітним. А поверхня задньої кришки, не тільки приємна на дотик, але й не збирає відбитки пальців, зберігаючи зовнішність завжди елегантною та акуратною.

Приголомшливий 6,71-дюймовий дисплей

Великий HD+ дисплей з діагоналлю 6,71 дюйма та максимальною яскравістю 500 ніт забезпечує більш широку область перегляду та високий контраст. Тому, дивитеся ви фільми або граєте в ігри — ви зможете насолодитися чудовою картинкою з яскравими кольорами та точними деталями. Крім того, цей дисплей з високою частотою оновлення до 90 Гц1 забезпечує набагато плавнішу роботу, ніж традиційні екрани з частотою 60 Гц, що робить перегляд соціальних мереж, додатків для покупок та веб-сторінок більш плавним. І має функцію постійного затемнення для кращого захисту очей, знижуючи втому при тривалому використанні смартфона. Все для вашого комфорту.

Відмінні фотографії у будь-який час

Полюбляєте фотографувати? З Redmi A3 ви зможете зануритися в улюблене заняття і отримувати яскраві та чіткі фото в різних умовах. Подвійна камера з інтелектуальною системою обробки зображень дозволить створювати гарні краєвиди та портретні фотографії без особливих зусиль. А спеціальний режим HDR дасть змогу отримати більше деталей під час зйомки проти світла. Таким чином, ви зможете експериментувати з експозицією, тінями та іншими факторами, щоб отримувати вражаючі кадри та зберігати на згадку більше важливих моментів.

Вся ваша чарівність у правильному світлі

Фронтальна камера не тільки дозволяє знімати чіткі селфи, але й оснащена функцією створення м'якого підсвічування. Ця функція створює кільце, яке природно висвітлює обличчя і виділяє вас навіть у темряві. Тому навіть нічні селфи будуть яскравішими та вражаючими.

Творчий підхід з filmCamera

Зробіть свою творчість яскравішою з оригінальним з режимом filmCamera. Він дозволить вам легко відобразити художні моменти за допомогою багатих функцій камери та безлічі класичних плівкових фільтрів. Від атмосфери вінтажних фото до кадрів з високою контрастністю — вибирайте те, що вам найближче.

Два варіанти розблокування

Xiaomi Redmi A3 не тільки надійно охороняє ваші персональні дані, але й дає вам на вибір два варіанти розблокування — за допомогою сканера відбитків пальців, вбудованого в бічну кнопку включення, або інтелектуальної функції розпізнавання обличчя.2В обох випадках достатньо декількох митей, щоб легко розблокувати свій телефон.

Продуктивний процесор

Попрощайтеся з лагами чи зависанням програм. Ефективний 8-ядерний процесор із максимальною частотою 2,2 ГГц забезпечує більш збалансовану продуктивність смартфона, менші затримки та більше задоволення від використання.

Плавна робота та швидкий відгук

Завдяки технології розширення оперативної пам'яті Redmi A3 може надати вам до 8 ГБ пам'яті в ті моменти, коли це найбільше необхідно.3 За рахунок цього система працює плавніше, а програми завантажуються швидше. Отримайте додаткове прискорення та використовуйте всі можливості цього смартфона собі на користь.

Величезний простір для зберігання

Redmi A3 легко вмістить усі ваші улюблені фільми, ігри та музику, тому вам не доведеться турбуватися про нестачу місця. Цей смартфон не тільки має максимальний об'єм пам'яті 128 ГБ, що є значним показником для свого класу, а й підтримує розширення до 1 ТБ за допомогою карток пам'яті. Завдяки цьому ви зможете тримати все потрібне завжди при собі.4

Надвеликий акумулятор ємністю 5000 мАг

Xiaomi Redmi A3 також вражає своєю автономністю завдяки надвеликій батареї ємністю 5000 мАг, яка забезпечує йому запас енергії на весь день.5 Цей потужний акумулятор дає можливість насолоджуватися музикою до 130 годин без перерви, або дивитися відео протягом 17 годин. Довгі розмови також не будуть проблемою, оскільки телефон здатний забезпечити до 29 годин голосових дзвінків на одному заряді. А порт USB Type-C із підтримкою зарядки потужністю 10 Вт дозволить швидше поповнити запаси енергії. Таким чином, з Redmi A3 ви отримаєте надійного компаньйона з визначною автономністю для будь-яких повсякденних завдань.

1Частоту оновлення можна регулювати до 90 Гц для підтримуваних програм.

2Функція розблокування обличчям буде доступна через майбутнє оновлення OTA.

3Фактична доступна пам'ять та ємність сховища можуть відрізнятися або зменшуватись в залежності від ряду факторів. Оскільки операційна система займає частину пам'яті (ОЗП), фактичний доступний простір менше зазначеного обсягу пам'яті; оскільки операційна система та попередньо встановлені програми займають частину флеш-пам'яті (ПЗП), фактичний доступний простір менше зазначеного обсягу флеш-пам'яті. Розширення ОЗП на 4 ГБ відноситься до версії з 4 ГБ ОЗП. Розширення пам'яті доступне лише в тому випадку, якщо на пристрої достатньо місця для зберігання даних і залежить від моделі.

4Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

5Місткість 5000 мАг відповідає типовому значенню ємності акумулятора Redmi A3. Фактична продуктивність може відрізнятися залежно від версії тестового програмного забезпечення, конкретних умов тестування та різних версій пристрою. Зрештою, фактичний час використання має переважну силу.

6Зображення та моделі продуктів, дані, функції, продуктивність, характеристики, інтерфейси користувача та інша інформація про продукти призначені тільки для довідки і можуть бути змінені Xiaomi. Зазначені дані є результатами внутрішніх тестів Xiaomi.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

1650 x 720

Частота оновлення екрану

90 Гц

Щільність пікселів, PPI

268

Захист скла

Corning Gorilla Glass

Кількість кольорів

16 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

82,9%

Додатково

Коефіцієнт контрастності 1500:1

Яскравість: 500 ніт

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

PowerVR GE8320

Смартфон для геймінгу

Ні

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять

3 Гб

Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Основна камера

8 Мп

0,3 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/2,0

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Time-lapse; filmCamera; HDR mode; Portrait mode

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Діафрагма f/2.2

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

Beidou

Galileo

Bluetooth

5,4

NFC

Ні

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 10 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Штучна шкіра

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Захист корпусу

Ні

Датчики

Датчик освітлення

Датчик наближення

Акселерометр

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

Аудіо 3,5

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

FM-радіо

Колір

Фізичні характеристики

Вага

199 г

Габарити (ВхШхГ)

168.4 x 76.3 x 8.3 мм

Комплектація

Інструкція користувача

Скріпка для виймання SIM-картки

Смартфон

USB кабель

Зарядний пристрій

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано