Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Стедікам FeiyuTech G6 Max

Код:674612
Немає в наявності
Стедікам FeiyuTech G6 Max фото
Стедікам FeiyuTech G6 Max фото
Стедікам FeiyuTech G6 Max фото
Стедікам FeiyuTech G6 Max фото
Стедікам FeiyuTech G6 Max фото
Стедікам FeiyuTech G6 Max фото
Стедікам FeiyuTech G6 Max фото
Стедікам FeiyuTech G6 Max фото
Стедікам FeiyuTech G6 Max фото
Стедікам FeiyuTech G6 Max фото
Стедікам FeiyuTech G6 Max фото
cashback iconКешбек 99 ₴
9 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Все ще 4 в 1, але зі збільшеним корисним навантаженням

Нові поліпшені магнітні безщіткові двигуни з високим крутним моментом здатні збільшити продуктивність на 50%, що робить карданний шарнір сумісним з бездзеркальними камерами, смартфонами, спортивними камерами і компактними камерами. G6 Max може утримувати до 1,2 кг, що дозволяє комбінувати більшу кількість камер і об'єктивів для гнучкого використання.

 
 

Нові системи в дії

Кожна вісь оснащена фізичними замками двигунів. Ці нові моторні замки можуть бути використані для полегшення балансування і захисту підвісу під час транспортування. Цей новий додатковий пристрій дозволяє швидко і легко встановити підвіс, щоб ви не пропустили потрібний момент.

 

Багатофункціональне кільце

Багатофункціональне «Чарівне кільце фокусування» оновлено до 2.0, а його чутливість збільшена на 25%. Воно підтримує управління масштабуванням/фокусом, трьохосьове обертання і налаштування таких параметрів, як ISO, WB і значення експозиції.

Збільшений OLED-екран

Стабілізатор оснащений OLED-екраном з низьким енергоспоживанням. Площа екрана збільшена на 200%, в порівнянні з G6 Plus, який більш інтуїтивно відображає параметри карданного підвісу і камери, поточний режим роботи, енергоспоживання, Bluetooth-з'єднання, і т. д. Він також підтримує операції «Початок», «Миттєва вертикальна фотографія» і «Тривала зйомка в русі», а також налаштування «Налаштування сили», «Налаштування маховика», «Параметри камери», що забезпечує чудовий користувальницький досвід.

9 режимів зйомки

Режими G6 Max також були оновлені. G6 Max поставляється в комплекті з 9 функціональними режимами, які відповідають потребам будь-якої професійної відеографії, дозволяючи знімати як професіонал. Без використання програми, ним можна керувати однією рукою, а професійну зйомку можна спростити.

Розроблено для комфортного відпочинку

G6 Max виготовлений з аерокосмічного алюмінієвого сплаву з легкою вагою і без втрати текстури. Дугоподібний дизайн рукоятки відповідає ергономічному принципу, а гнучкий силікон по обидва боки робить зйомку більш зручною і економічною. Ретельно продумана розкладка кнопок дозволяє вам використовувати більшість операцій, таких як зйомка і вибір режиму, однією рукою.

Бризкозахищений дизайн

Кардан G6 Max використовує технологію гідроізоляції, яка може захистити його від бризок і пилу. Отже він може слідувати за фотографом в різних складних умовах зйомки.

 
 

Повний контроль

G6 Max підтримує як Wi-Fi, так і кабельне з'єднання з камерою для більш вільного і зручного управління зйомкою. Підвіс може управляти фотографіями, відеографією, масштабуванням і фокусуванням, а також регулювати такі параметри, як ISO, WB, експозиція і режими зйомки.

 
 

Збільшена тривалість роботи батареї

У карданного підвісу 9 годин роботи на одному заряді батареї для задоволення знімальних потреб. У той же час G6 Max підтримує зворотну зарядку для подачі живлення на камеру і інші пристрої, щоб ви могли знімати стільки часу, скільки вам потрібно.

 

Характеристики

Основні характеристики

Додаткові характеристики

Ємність акумулятора

2200 мАг

Автономність

Час роботи: до 9 год

Кути повороту

Вісь повороту: 280°

Діапазон качання: 330°

Діапазон панорамування: 360°

Колір

Чорний

Додаткова інформація

Захист від бризків; Максимальна вага камери: 1,2 кг;

Фізичні характеристики

Вага

665 г