Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Стедікам Zhiyun Smooth X (White) C030020EUR1

Код:689862
Немає в наявності
Стедікам Zhiyun Smooth X (White) C030020EUR1 фото
Стедікам Zhiyun Smooth X (White) C030020EUR1 фото
Стедікам Zhiyun Smooth X (White) C030020EUR1 фото
Стедікам Zhiyun Smooth X (White) C030020EUR1 фото
Стедікам Zhiyun Smooth X (White) C030020EUR1 фото
cashback iconКешбек 19 ₴
1 999
Колір
Grey фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стедікам Zhiyun Smooth X

В час розквіту блогерства потрібні актуальні рішення в світі стабілізації мобільних пристроїв. Zhiyun Smooth X є саме тим рішенням, яке багатьом буде до смаку. Поворотна конструкція та компактний розмір, який дозволяє носити стабілізатор в рюкзаку або навіть кишені, дозволять брати стедікам з собою практично скрізь. У свою чергу, подовжувач, вбудований в стабілізатор та зручний мобільний додаток спростять створення яскравого контенту.

Все в одному пристрої

З Smooth X більше не доведеться робити вибір між компактним та продуктивним пристроєм. Стедікам має розмір не більше самого смартфона, а при вазі всього в 246 г він і зовсім буде непомітний для вашої руки.

Smooth X неймовірно зручний та простий у використанні. Посудіть самі, для управління злагодженим й технологічним знімальним процесом вам знадобиться всього три кнопки. Крім того, стабілізатор також підтримує пряме управління камерою смартфона.

Якщо потрібно охопити значно більший кут, 260 мм штатив, вбудований в ручку стабілізатора, все спростить. А простий та швидкий перехід з портретного в горизонтальний режим просто ніби створений для справжніх блогерів. Функція швидкого повороту дозволить зафіксувати всі важливі моменти для свого блогу.

Завжди в центрі уваги

Smooth X дозволяє утримувати об'єкт зйомки в кадрі, як би ви не рухалися. Просто виберіть потрібний об'єкт і покладіться на розумний стабілізатор.

Управляти стабілізатором можна навіть не торкаючись кнопок. Просто покажіть «V» пальцями або помахайте в камеру, щоб зняти фото чи відео.

У режимі SMART стабілізатор все зробить за вас. Переходи, зміна ракурсу, корекція кольору, - це і багато іншого стабілізатор бере на себе. У додатку ви знайдете величезну кількість вбудованих шаблонів для відеозйомки з музикою, переміщеннями камери і спецефектами та зможете створити свій власний шедевр.

Максимально творча атмосфера

Уповільнена зйомка - відмінний спосіб зняти унікальне відео. Стабілізатор допоможе зняти будь-які ролики з уповільненням обраних моментів. Сьогодні функція доступна тільки на пристроях iOS.

Таймлапс

Стабілізатор не з чуток знає про захоплюючі таймлапси. Ви можете створювати відео з таким ефектом для повного занурення в особливу атмосферу.

Реалістичні панорами

Панорама дозволяє відобразити види з оглядом на 180°. Це прекрасний спосіб знову і знову повертатися в улюблене місце.

Додаток ZY Cami

ZY Cami – додаток, створений компанією Zhiyun спеціально для Smooth X. Там знаходиться величезна кількість простих у використанні і просунутих функцій для фото- та відеозйомки. До того ж, додаток ZY Cami оснащений професійним ПЗ для редагування відео. Ви можете обрізати відео, додавати музику, субтитри або переходи в одному додатку.

Характеристики

Основні характеристики

Додаткові характеристики

Ємність акумулятора

1000 мАгод

Автономність

Час роботи: близько 4 год

Кути повороту

Вісь Roll 285°

Вісь Pan 300°

Колір

Білий

Фізичні характеристики

Вага

246 г

Діапазон робочих температур

Від -10° до 45°C

Габарити

346 х 98 х 344 мм

Комплектація

Стедікам Zhiyun Smooth X; Кабель USB Type C