Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Стедікам Zhiyun Weebill-S C020110EUA

Код:689866
Немає в наявності
Стедікам Zhiyun Weebill-S C020110EUA фото
Стедікам Zhiyun Weebill-S C020110EUA фото
Стедікам Zhiyun Weebill-S C020110EUA фото
Стедікам Zhiyun Weebill-S C020110EUA фото
cashback iconКешбек 114 ₴
11 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Стедікам Zhiyun Weebill-S

Стедікам Zhiyun Weebill-S – просте та ефективне рішення для стабілізації дзеркальних і бездзеркальних камер з об'єктивами. Полегшений корпус та потужні мотори гармонійно доповнені інтелектуальною системою ViaTouch 2.0, а також модулем передачі HD-зображення з неймовірно низькою затримкою, що дозволяє перейти на принципово новий рівень відеозйомки.

ViaTouch 2.0 – те, чого не вистачало для ідеальної зйомки

Уявіть собі ситуацію, коли ваш смартфон виступає в ролі професійного монітора та багатофункціонального пульта управління. Система ViaTouch 2.0 надає таку можливість. Завдяки ViaTouch 2.0 оператор може підключити стабілізатор до камери і смартфону, куди буде передаватися зображення в HD-якості. До того ж, система дозволяє налаштовувати швидкість стеження, діафрагму, ISO, швидкість затвора тощо.

Компактний та продуктивний

Корпус Weebill-S володіє продуманим дизайном і порівняно невеликими розмірами. Це дозволяє максимально спростити процес зйомки. Навіть з встановленим повним комплектом системи передачі зображення TransMount (передавач і приймач) пристрій не займе багато місця і забезпечить легкість роботи.

Модуль передачі зображення

Weebill-S підтримує оновлений модуль передачі зображення TransMount, який зручно кріпиться під швидкознімним майданчиком камери. Цей пристрій підтримує роздільну високоякісну передачу відео в 1080P 30 кадрів/с на відстань до 100 метрів. До того ж, модуль оснащений функціями: LUT, фальшивих кольорів, підсвічування фокуса та зебра. З його допомогою можливо вести прямі трансляції з застосуванням стабілізатора.

При використанні ресивера та передавача зображення ви можете підключити стабілізатор до трьох пристроїв, включаючи не тільки смартфони та планшети, а й професійні монітори.

SmartFollow 2.0

Система SmartFollow 2.0 дозволяє точно утримувати потрібний об'єкт в кадрі. Для цього навіть не потрібно підключати до стабілізатора смартфон. Досить навести рамку на OLED-екрані на потрібний об'єкт, і стабілізатор автоматично почне стеження за об'єктом. SmartFollow 2.0 – швидкий і простий інструмент під час зйомки. Працює тільки в парі з модулем передачі зображення TransMount.

Зручний пульт управління

Пульт дистанційного керування Weebill-S оснащений вбудованим модулем датчика руху і дозволяє точно керувати рухом стабілізатора, а також змінювати налаштування параметрів. Пристрій працює тільки з модулем передачі зображення TransMount

Налаштування в кілька кліків

Завдяки інформативному та зручному OLED-дисплею та кнопкам на ручці стабілізатора тепер можливо швидко і зручно налаштовувати всі важливі параметри для зйомки: зусилля мотора, швидкість стеження, плавність, мертву зону, кнопки та інші.

Легке встановлення камери

Спеціальний швидкознімний майданчик Manfrotto/Arca-Swiss дозволяє швидко встановлювати та знімати обладнання без повторного балансування.

 

Фокус насамперед

Стабілізатор Weebill-S підтримує як цифрове, так і ручне фокусування зображення. Масштабувати кадр можливо за допомогою зручного колеса управління на ручці стабілізатора. Більш того, ці функції можна легко та точно налаштувати незалежно від використовуваної камери і об'єктиву. Для цього достатньо кабелю і сервоприводу.

Робота нон-стоп

Стабілізатор оснащений потужною батареєю, якої вистачить приблизно на 14 годин роботи. Більш того, в процесі зйомки камеру також можна підключити до батареї стабілізатора для її підзарядки.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Стабілізація

Додаткові характеристики

Ємність акумулятора

2600 мАгод

Автономність

Час роботи: до 14 годин

Колір

Чорний

Фізичні характеристики

Вага

926 г

Діапазон робочих температур

Від -10° до 45°C

Габарити

300 x 190 x 140 мм

Комплектація

Стабілізатор; Подивись Weebill S; штатив; Кабель USB Type-C; Кабель управління камерою Sony; Кабель Micro-Mini USB; Кабель Micro-Type-C; Кабель Micro-Micro USB; Кейс для зберіганням

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Стедікам Zhiyun Weebill-S C020110EUA