Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Сумка для подорожей Ozuko 9699 BLACK

Код:728749
Є в наявності
Сумка для подорожей Ozuko 9699 BLACK фото
Сумка для подорожей Ozuko 9699 BLACK фото
Сумка для подорожей Ozuko 9699 BLACK фото
Сумка для подорожей Ozuko 9699 BLACK фото
Сумка для подорожей Ozuko 9699 BLACK фото
Сумка для подорожей Ozuko 9699 BLACK фото
Сумка для подорожей Ozuko 9699 BLACK фото
Сумка для подорожей Ozuko 9699 BLACK фото
Сумка для подорожей Ozuko 9699 BLACK фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-30%
Вигода 1 300 ₴
cashback iconКешбек 29 ₴
4 299
2 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ідеальний супутник у ваших поїздках

Мандруйте з комфортом, маючи під рукою багатофункціональну сумку-валізу OZUKO. Ця сумка для подорожей у діловому стилі поєднує у собі місткість та зручність, роблячи ваші поїздки легкими та приємними. Вона має кілька функціональних відділень та кишень, які дозволяють брати із собою все, включаючи одяг, комп'ютери, важливі документи та предмети першої необхідності. А також оснащена легко ковзними колесами, які забезпечують плавне та маневрене переміщення навіть у переповнених аеропортах або на нерівних поверхнях, у той час як міцна висувна ручка з алюмінієвого сплаву дозволяє легко спрямовувати сумку. Крім того, спеціальний замок подбає про безпеку ваших речей. дорогою. Поліпшіть свої враження від подорожі за допомогою сумки-валізи OZUKO, ідеального супутника у всіх ваших пригодах.

Особливості:

  • Містка та зручна
  • Кілька відсіків та кишень для зручної організації речей
  • Ідеальна для невеликих подорожей та відряджень
  • Можна переносити в руках, кріпити до валізи або котити
  • Кодовий захисний замок
  • Тихі та міцні колеса
  • Водонепроникна тканина оксфорд
  • Висувна алюмінієва ручка
Ozuko 9699

Оптимальні розміри для ручної поклажі

Ця сумка спеціально розроблена для розміщення під сидіннями літака, що робить її ідеальною ручною поклажею для будь-якого рейсу. Її можна розташувати під сидінням чи на багажній полиці літака. Таким чином ви завжди можете взяти з собою в літак все необхідне, наприклад iPad, одяг та косметику.

Ozuko 9699

Довговічний аксесуар

Подорожуйте з упевненістю, не зважаючи на погану погоду, дощ чи сніг. Водонепроникна тканина оксфорд надійно захищає ваші речі від вологи та зберігає їх у відмінному стані. І забезпечує акуратний зовнішній вигляд сумки-валізи надовго. Висувна алюмінієва ручка забезпечує зручність в управлінні та тривалий термін служби. А коли вона вам не потрібна, ручка ховається в спеціальну кишеню і зовсім не заважає. Кожна деталь цього аксесуара ретельно продумана, щоб забезпечити комфортне використання на довгі роки.

Містка та зручна

Організуйте свої речі так, як вам зручно. З кількома відсіками та безліччю кишень ви зможете не тільки взяти в дорогу всі необхідні речі, а й раціонально розподілити їх. Кожна річ знайде своє місце в OZUKO:

  • Основний відсік. Тут можна розмістити 3-5 предметів одягу, що підійде для нетривалих подорожей.
  • Кишеня для канцелярського приладдя. Ця кишеня стане в нагоді для зберігання ручок, блокнотів та інших дрібних предметів.
  • Кишеня для аксесуарів та предметів гігієни. Окрема кишеня на підкладці з водонепроникної тканини дозволяє зберігати гігієнічні приладдя та інші особисті речі.
  • Відсік для ноутбука. Вбудована м'яка перегородка всередині одного із відсіків забезпечує кишеню для 14-дюймового ноутбука, а також додаткова кишеня для iPad або будь-якого іншого планшета.

Незалежно від того, чи ви вирушаєте у невелику подорож або на важливий діловий захід, OZUKO підтримає вас у будь-якій ситуації.

Ozuko 9699

Тихі та міцні колеса

Ця сумка-валіза оснащена колесами, що легко ковзають, які дозволяють без зусиль котити її по будь-яких поверхнях і впевнено маневрувати. навіть у переповнених аеропортах. Колеса з шарикопідшипниками мінімізують опір від тертя, забезпечуючи довговічність та безшумне. пересування. Спробуйте і ви оціните плавність і маневреність цього високоякісного аксесуара.

Ozuko 9699

Ваші цінності завжди під захистом

З OZUKO кожна подорож стає пригодою, а ваш багаж – надійно захищеним. Кодовий захисний замок забезпечує безпечне зберігання ваші речі. Крім того, вам більше не доведеться турбуватися про те, що ви залишите свою сумку без нагляду в громадських місцях, оскільки для додаткового спокою її можна легко пристебнути до сидіння чи будь-якого іншого предмета.

Ozuko 9699

Універсальні варіанти перенесення

Носіть у руках, кріпити до валізи або котити за собою - OZUKO пропонує різні варіанти транспортування в залежності від ваших переваг та обставин.

Ozuko 9699

Характеристики

Основні характеристики

Стиль
Для кого
Форм-фактор

Дорожня сумка

Об'єм

36 л

Матеріали

Поліестер

Відсік для ноутбука
Додаткові функції
Особливості

Універсальні безшумні колеса для перевезення

Габарити

46 х 24 х 33 см

Вага

3,2 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Сумка для подорожей Ozuko 9699 BLACK