Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Сушильна машина Miele TWF 760 WP

Код:717518
Є в наявності
Сушильна машина Miele TWF 760 WP фото
Сушильна машина Miele TWF 760 WP фото
Сушильна машина Miele TWF 760 WP фото
Сушильна машина Miele TWF 760 WP фото
Сушильна машина Miele TWF 760 WP фото
Сушильна машина Miele TWF 760 WP фото
Сушильна машина Miele TWF 760 WP фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Велика побутова техніка. Це Цитрус.
Установка сушарок
Новинка
-5%
Вигода 3 091 ₴
cashback iconКешбек 569 ₴
60 090
56 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сушильна машина Miele TWF 760 WP

Хочете витрачати менше часу на прання та повсякденний догляд за речами? Тоді встановіть вдома німецьку сушильну машину Miele TWF 760 WP. Вона чудово доповнить будь-яку пральну машину та у кілька разів скоротить час очікування. Просто завантажте в неї вологі речі після прання, виберіть потрібну з 10 доступних програм – а все інше зробить Miele. Ця сушарка не тільки може адаптуватися до типу тканини або одягу, але й має цілу низку фірмових технологій, які допомагають зробити сушіння набагато ефективнішим та економічнішим. А зручна панель керування та можливість віддаленого контролю за допомогою функції WiFiConn@ct зроблять її використання по-справжньому комфортним.

Особливості:

  • Завантаження 8 кг
  • 10 програм сушіння
  • Дисплей DirectSensor
  • Функція DryCare 40
  • Функція освіження парою DryFresh
  • Опція Wash2Dry
  • Світлодіодне підсвічування барабана
  • Система PerfectDry
  • Ароматизатор FragranceDos
  • Мотор ProfiEco
  • Технологія EcoDry
  • Клас енергоефективності A+++
  • Віддалене керування з WiFiConn@ct
  • Відстрочка старту до 24 годин
  • Індикація залишкового часу
  • Блокування ПІН-кодом
  • Можливість встановлення в колону з пральною машиною

Економічна сушка завдяки тепловій помпі

Сушильні машини Miele з тепловою помпою набагато економічніші в порівнянні з іншими типами машин. Використання низьких температур забезпечує дбайливий догляд за волокнами текстильних виробів, що дозволяє безпечно сушити вироби з делікатних тканин, а також забезпечує низьку витрату електроенергії. Таким чином, це сприяє як турботі про навколишнє середовище, так і заощаджує ваш бюджет.

Запатентований стільниковий барабан

Унікальна стільникова структура барабана, в якій кожен шестикутник утворює повітряну подушку, що забезпечує більш рівномірне сушіння. Під час обертання білизна підкидається вище та довше перебуває під впливом теплих струменів повітря. При цьому пом'якшується механічна дія на білизну, що сприяє більш дбайливому догляду за речами та зменшує зминання під час сушіння. Тому прасування також стає набагато простішим.

Віддалене керування через WiFiConn@ct

Для того, щоб керувати машиною або перевіряти час, що залишився до кінця циклу, зовсім не потрібно вставати і йти до неї. Використовуйте простий та зручний мобільний додаток Miele, щоб повністю контролювати роботу техніки прямо зі свого смартфона. Вам потрібно лише підключити сушильну машину до своєї домашньої мережі за допомогою вбудованого модуля WiFiConn@ct і ви в будь-який момент зможете налаштувати потрібні параметри або перевірити, на якому етапі знаходиться сушарка.

PerfectDry: дбайливий догляд за білизною, доведений до досконалості

Запатентована система PerfectDry визначає залишкову вологість білизни та забезпечує найкраще сушіння за будь-якої якості води. Вона точно регулює процес сушіння відповідно до фактичної провідності води. Це забезпечує досягнення вибраного ступеня сушіння, а також запобігає недосушуванню або пересушуванню білизни.

Опція DryCare 40

З функцією DryCare 40 догляд за білизною стане ще простішим. Вона дозволяє відразу після програми прання при 40 °C завантажити одяг в барабан сушильної машини, без попереднього сортування. Це суттєво заощадить ваш час. Крім того, з цією функцією ви зможете сушити білизну, яку рекомендовано прати при 40 °C, але не дозволено сушити у звичайній сушильній машині.*

*Не підходить для виробів з вовни та шовку.

Ароматизатор FragranceDos

Бажаєте, щоб чиста та висушена білизна мала приємний аромат? З цією сушильною машиною ви зможете досягти потрібного результату без зайвого клопоту. Вона має вбудований ароматизатор FragranceDos, у який потрібно помістити флакон Miele зі спеціальною ароматичною композицією. Ці аромати виробляє сімейне підприємство на півдні Франції, яке займається їхньою розробкою з 1871 року. Завдяки використанню запатентованого процесу в ароматизаторах забезпечується збереження ефірних олій. Результат – неймовірно свіжа білизна з натуральним ароматом, що зберігається до 4 тижнів.

Функція AddLoad

Виявили, що забули у пральній машині блузку або самотній носок, що десь загубився, а сушарка вже запущена? Не проблема. Функція AddLoad дозволяє легко додавати до машини додаткові речі навіть на пізніх етапах. Достатньо лише натиснути кнопку «Пуск/Додати білизну», щоб зупинити програму.

Менше складок на білизні після сушіння

Якщо немає можливості дістати всі речі відразу після завершення програми, функція захисту від зминання допоможе запобігти злежуванню білизни, тим самим, не допускаючи утворення зайвих складок.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Тип сушки
Спосіб завантаження
Спосіб установки
Максимальне завантаження
Конструкція барабана

Сотовий

Об'єм барабана

120 л

Об'єм резервуара конденсату

4,8 л

Експлуатація

Клас енергоспоживання
Клас сушки
Споживана енергія сушки

1,1 кВт/год

Управління
Індикація

Залишкового часу

Акустичний сигнал завершення програми

Так

Максимальний рівень шуму
Тип зливу води

Сушка та функціонал

Кількість програм сушіння

10

Технології сушки

Perfect Dry

Eco Dry

Основні програми

Бавовна Експрес

Wash2Dry

Просочування

Тепле обдування/DryFresh

Тонка білизна

Делікатна

Еко Бавовна

Вовна

Бавовна

Сорочки

Постільна білизна

Реверсивне обертання барабана

Так

Сушка паром

Ні

Таймер відстрочки старту

Так

Блокування від дітей

Ні

Швидка сушка

Так

Додаткова інформація

Дисплей DirectSensor; функція DryCare 40; Функція освіження парою DryFresh; Опція Wash2Dry; Світлодіодне підсвічування барабана; Система PerfectDry; Ароматизатор FragranceDos; Мотор ProfiEco; технологія EcoDry; Віддалене керування з WiFiConn@ct; Відстрочка старту до 24 годин; Блокування ПІН-кодом; Можливість встановлення в колону з пральною машиною

Фізичні характеристики

Колір
Висота
Глибина
Ширина
Вага

56 кг

Висота упаковки

94 см

Глибина упаковки

69 см

Ширина упаковки

66 см

Вага в упаковці

60 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження