Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Зображення захоплює дух, як ніколи

Мінісвітлодіоди, що в п’ятдесят разів менші за розміром порівняно зі звичайними світлодіодами, покликані забезпечити глибший чорний колір і яскравіші відблиски з ще більшою точністю. Завдяки тому що кожна деталь у темних тонах стає видимою, зображення захоплює дух, як ніколи.

Game Mode Pro

Game Mode Pro мінімізує затримку введення, розмиття і тремтіння зображення, гарантуючи випередження суперників і упевнену перемогу. Насолоджуйтесь якістю зображення 4К, VRR, ALLM, повноцінною якістю звуку, мінімальною затримкою введення і надшвидкою частотою оновлення 120 Гц, що мінімізує спотворення руху. Окрім того, ігри з підтримкою HDR Dolby Vision розширюють сприйняття геймплею впродовж гри.

Технологія кольору Quantum Dot

Технологія кольору Quantum Dot підтримує понад мільярд кольорів, що робить зображення точнішим і збалансованішим. Така кількість яскравих і насичених кольорів гарантує реалістичність зображення.

Система Hi-View від Hisense

Система Hi-View від Hisense — це і мозок, і м’язи, які забезпечують безперебійну роботу вашого телевізора. Потужна нейронна мережа постійно оптимізує ваші враження від перегляду за допомогою аналізу на рівні кадру в реальному часі, щоб забезпечити оптимальну аудіовізуальну подорож, а також піклується про такі складні функції, як масштабування до 4K і покращення кольорів, щоб навіть відео нижчої якості виглядало краще ніж будь-коли.

Відтворюйте будь-який контент

Телевізори Hisense застосували єдиний розумний підхід до HDR із підтримкою всіх основних форматів, включаючи Dolby Vision, HDR10, HDR10+ і HLG. Більше ніколи не турбуйтеся про погану якість відео чи сумісність. Просто виберіть і відтворюйте будь-який контент, який ви хочете, знаючи, що ви відчуваєте його з ідеальною деталізацією, покращеними кольорами та глибоким чорним завдяки широкому спектру форматів HDR.

Подивіться і почуйте те, чого вам не вистачало

Переглядаючи їх у форматі Dolby, глибше зв’яжіться з улюбленими шоу та фільмами. Dolby створює глибший зв’язок із історіями та персонажами, які вам подобаються, і виводить ваші розваги на новий рівень, транслюючи улюблені шоу та найкращі фільми.

IMAX Enhanced

Кінотеатр якості IMAX не повинен бути недосяжним. Телевізори IMAX Enhanced від Hisense сертифіковані корпорацією IMAX і провідними технічними фахівцями Голлівуду, щоб забезпечити фірмову якість зображення IMAX і занурення звуку з технологією DTS®, не виходячи з дому. Пориньте глибше в найінноваційніший у світі досвід перегляду кіно для захоплюючого аудіовізуального досвіду.

Filmmaker Mode

Побачте, що створив режисер, почуйте, що покращив звукорежисер, відчуйте себе як на перегляді в кінотеатрі. Під час роботи кінематографічного режиму усі покращення зображення і звуку будуть вимкнені задля збереження оригінальної якості контенту.

AI Sports Mode

AI Sports Mode забезпечує найкращу якість зображення і звуку для максимальної плавності перегляду. Стадіон виглядає як ніколи раніше зеленим. Захоплюючий об'ємний звук безмежно розширює можливості перегляду спортивних подій!

Інтелектуальна обробка зображень

Інтелектуальна технологія оптимізації зображення забезпечує розумне розпізнавання 11 сценаріїв у реальному часі, а також автоматично ідентифікує і оптимізує налаштування якості зображення, щоб воно було якомога яскравішим і привабливішим.

Технологія Total Ambient Adaptive

Технологія Total Ambient Adaptive від Hisense поєднує в собі функціональність адаптивних датчиків світла та кольору для справді величних вражень. Ваш телевізор буде відчувати яскравість і температуру освітлення вашого оточення і регулювати налаштування зображення для отримання оптимального задоволення від перегляду, яке ідеально адаптується до вашого оточення.

Власна закрита операційна система

Власна закрита операційна система створена розробниками Hisense і застосовується винятково у телевізорах Hisense і партнерських брендів. Вона підтримує голосове управління УКРАЇНСЬКОЮ мовою, інтегрується в екосистему Розумного Дому Connect-Life і гарантує 100% безпеку персональних даних користувача.

Окрема ігрова панель

Домінуйте над суперниками, обладнавши ігрову панель і використовуючи низку інструментів, щоб отримати найкращий ігровий досвід, який можуть запропонувати технології. Від надання звітів про частоту оновлення в реальному часі та стан затримки введення до адаптивного екрана, який легко налаштовувати, щоб швидко та плавно налаштувати розмір і положення зображення. Здивуйте своїх суперників тактичним геймплеєм, який повністю підтримує ваш набір навичок.

Калібрування звуку

Телевізор і саундбар Hisense ідеально підходять одне одному. Насолоджуйтесь простотою калібрування звуку за допомогою пульта дистанційного керування телевізором із функцією EZPlay. Налаштуйте бас і тремтіння так, як вам подобається, і все це візуалізується на вашому телевізорі Hisense.

Широкі можливості підключення

Новітні ігрові консолі, найшвидша передача даних і найменша затримка. Додайте всі зовнішні пристрої з найсучаснішим бездротовим і дротовим під'єднанням - HDMI 2.1, AirPlay, Bluetooth, Share to TV, WISA Ready.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ

100"

Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

4000:1

Зображення

Процесор

MediaTek MT9618

Особливості зображення

4К масштабування

Цифровий фільтр 3D відтворення

Приглушення шумів MPEG

Приглушення цифрових шумів

Яскравість, кд/м2: 500

HDR10

HDR10+

HLG

Dolby Vision

Звук

Сумарна потужність динаміків

60 Вт

Особливості аудіо

DTS Virtual X - (DTS X Decoding only)

Sound processing - Dolby MS12

Dolby Atmos

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

4 x HDMI

2 x USB

CI слот

Роз'єм для антени

Ethernet-LAN RJ-45

Композитний вхід

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Телетекст

Підтримка DTS

Таймер сну

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання: 500 Вт

У режимі очікування: 0,50 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

600 x 400

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

100 кг

Вага без підставки

73.5 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

2235 х 1318 х 500 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

2235 х 1286 х 90 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження