Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Поліпшений візуальний досвід

Телевізор 2E-50A07K оснащено технологією D-LED, якою передбачено вражаючий запас яскравості та висока контрастність зображення. І хоча матриця товстіша за аналоги, побудовані на базі бокової технології Edge LED, телевізор подарує реалістичну картинку, рівномірне підсвічування та не буде жодного засвічування з країв. Діоди, використані в моделі, випромінюють яскраве стабільне світло, є довговічними, енергоефективними та екологічними. Діагональ телевізора 50", роздільна здатність 3 840 × 2 160 і широкі кути огляду 178°/178° гарантують повне занурення в події, які відбуваються по той бік екрана. Користувача приємно здивує неймовірна деталізація зображення, насичена та різноманітна палітра кольорів (16,7 млн). Картинка на екрані чітка та реалістична з приголомшливим візуальним ефектом – частота оновлення екрана 60 Гц.

Неймовірне звучання

Насолоджуйтеся кришталево чистим і об’ємним звуком у найкращих традиціях 2Е. Потужний звуковий супровід перенесе користувача прямо у вир подій, де можна по-справжньому відчути всі звукові ефекти.

Корисний функціонал

У телевізорі передбачено функцію телетекст (1 000 стор.), завдяки якій можна отримувати інформацію – новини, спорт, пропозиції туристичних компаній, погоду, кіно, театральні афіші, використовуючи звичайний телевізійний сигнал. Є бажання дивитися не лише інтернет-контент – у телевізорі є аналоговий і цифровий тюнери, які приймають канали та радіо. Пошук каналів здійснюється автоматично або вручну. На додачу, вбудований тюнер підтримує відтворення стереозвуку, який передається в системі NICAM.

Багатогранний Android

Модель 2E-50A07K працює на базі Android 11.0, а це означає, що користувач отримує доступ до безкрайніх інтернет-просторів, де зможе завантажувати безліч фільмів, ігор, програм, популярних музичних треків або переглядати онлайн-трансляції та відео з YouTube у будь-який зручний час.

Варіанти підключення

У телевізорі 2E-50A07K передбачено підключення до інтернету за вибором користувача – чи то дротова, чи бездротова мережа. Також є бездротове підключення до аудіопристроїв та іншої техніки з підтриманням Bluetooth для більш зручного використання.

Можливості встановлення

Телевізор укомплектовано надійною підставкою та стандартним кріпленням VESA 200 × 200, тож розмістити його можна на тумбі або стіні. Завдяки стриманому мінімалістському дизайну він пасуватиме до будь-якого приміщення.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

5000:1

Зображення

Особливості зображення

Яскравість екрану, кд/м2: 250

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Особливості аудіо

NICAM декодер

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

CI слот

3.5 Audio

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-S

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Ні

Додаткова інформація

Кількість каналів ATV/DTV: ATV: 100, DTV: 800

Підтримка форматів: DivX, XviD, JPEG, MP3, AVI, WMA, H.264, H.265

Телетекст: 1000 сторінок

Постійна пам'ять: 8 Гб

Оперативна пам'ять: 1.5 Гб

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання: 160 кВтг/рік

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

8,8 кг

Вага без підставки

8,6 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1111 х 705 х 243 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1111 х 643 х 74 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Підставка

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження