Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Підвищена контрастність, кольори та деталізація

Пориньте у те, що відбувається на екрані з найновішим стандартом для відтворення контенту 4K UHD. Він забезпечує значно ширший діапазон як контрастності, так і кольорів. HDR точно відтворює світлі та темні відтінки з точними кольорами та приголомшливими деталями зображення. 4K HDR-телевізор TCL серії P638 підтримує стандарти HDR10 та HDR Dolby Vision, що дозволить вам насолоджуватися яскравішими та темнішими областями зі збереженням усіх найменших деталей.

Автоматична оптимізація та покращення картинки

Технологія Dynamic Color Enhancement, що є ексклюзивною розробкою TCL, допомагає цьому телевізору автоматично оптимізувати яскравість кольорів. Запатентований алгоритм розширює традиційні обмеження палітри, забезпечуючи яскравіше та високоякісне відео. Він постійно аналізує відеосигнал і динамічно змінює налаштування, щоб передати більшість кольорів так, як задумав режисер. В результаті ви отримуєте насичені кольори, точніші тілесні тони та розширені деталі в тінях, що забезпечує якість зображення, подібну до HDR.

Motion Clarity для плавного зображення

Не хочете упустити жодної деталі навіть у динамічних сценах? Запатентований програмний алгоритм MEMC TCL робить все можливе, щоб ніщо не вислизнуло від вашої уваги, поки ви дивитеся спортивні змагання, динамічні шоу або фільми. Він допомагає зменшити розмитість зображення під час руху та звести до мінімуму залишкові сліди. Отже, ваші враження від перегляду завжди будуть кращими, незалежно від джерела — 50 Гц або 60 Гц.

Приголомшливий HDR незалежно від джерела

Існує безліч способів отримати найкращу якість зображення 4K HDR на телевізорі HDR10, HDR HLG, HDR DOLBY VISION. Цей телевізор TCL підтримує їх усі! Тому можна використовувати свій телевізор 4K HDR на максимальній потужності. Переглядаючи контент Dolby Vision на Netflix, Disney+ або контент у форматі HDR 10 на Amazon Prime Video на телевізорі 4K HDR від TCL, ви завжди отримаєте найкращу картинку з можливих.

Оптимізований ігровий процес

Для геймерів чуйний телевізор також важливий, як і телевізор з хорошим зображенням. Інтерфейс HDMI 2.1 на TCL P638 забезпечує сумісність з останніми поколіннями ігрових консолей та підтримує такі функції, як ALLM (автоматичний режим із низькою затримкою). ALLM дозволяє ігровій консолі або відеокарті ПК автоматично перемикати телевізор на ігровий режим для зниження затримки введення в грі нижче 15 мс.1

Захоплюючий звук, що оточує вас

Відчуйте більш глибокий зв'язок з персонажами своїх улюблених шоу та фільмів, завдяки чудовому реалістичному звуку Dolby Atmos, який поширюється навколо вас. Відчуйте себе всередині улюблених пісень та відкрийте для себе нові елементи музики. Точно розпізнавайте звуки за допомогою тривимірного точного звуку та реагуйте швидше в іграх. Dolby Atmos реалістично фіксує рух кожного об'єкта та відтворює об'ємний звук на 360°. Разом із технологією покращення зображення Dolby Vision™ це допомагає створити по-справжньому кінематографічні враження під час перегляду.

Розваги, які ви любите. З невеликою допомогою Google

Google TV об'єднує фільми, шоу, телепередачі та багато іншого з ваших додатків та передплат і впорядковує їх спеціально для вас.2

Зустрічайте свого Google Assistant

Ставте йому запитання. Накажіть щось зробити. Керуйте домашніми пристроями системи «Розумний дім» за допомогою голосових команд. Це ваш особистий помічник від Google,3 який завжди готовий допомогти з більш ніж 1 мільйоном дій.

Будьте разом будь-якої миті

Спілкуйтеся за допомогою телевізора TCL. Ви можете використовувати його не тільки для перегляду фільмів та шоу, але й для здійснення високоякісних голосових або відеодзвінків.4

Преміальний та елегантний безрамковий дизайн

Відсутність рамки на передній панелі забезпечує велику площу екрану та найкраще зображення, яке легко захопить вашу увагу. Крім того, в ультратонкому дизайні цього телевізора використовується справжній метал, що робить його не лише елегантним, а й дуже міцним. TCL P638 з легкістю впишеться у ваш житловий простір і прикрасить його немов справжній витвір мистецтва.

1Потрібне нове покоління ігрової консолі з HDMI 2.1 або ігровий пристрій для ПК з HDMI 2.1.

2Деякі програми, контент та/або функції можуть бути недоступні у всіх країнах. За умови доступності.

3Google Асистент недоступний деякими мовами та в деяких країнах. Google Assistant потребує підключення до інтернету або передачі даних. Можуть стягуватись тарифи на передачу даних. Доступність та продуктивність деяких функцій та послуг залежать від мережі та можуть бути недоступними у всіх регіонах.

4Потрібен вхід до облікового запису Google. **Для відеодзвінків потрібна додаткова покупка камери.

5Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

6Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

5000:1

Зображення

Процесор

AiPQ 2.0 Engine

Особливості зображення

HDR10

HLG

Dolby Vision

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Особливості аудіо

Dolby Atmos, Virtualization & upmix

Dolby AC4, Dolby TrueHD

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

DLNA

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

1 x Слот CI+

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система

Google TV

Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Chromecast & T-cast

Таймер сну

Google Assistant

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання (середнє): 48 Вт

Максимальне енергоспоживання: 74 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

6,4 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

958 x 610 x 251 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

958 x 560 x 79 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження