Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Задати питання

Kivi 43U760QB

Захоплюючий та стильний телевізор 43U760QB - це ваш портал до найяскравіших розваг!

Сучасний безрамковий дизайн

Безрамковий корпус та глибокий чорний колір надають вашому приміщенню стилю та сучасності, легкий з алюмінієвими ніжками, що додають вишуканості та стійкості.

Неймовірна якість зображення

UHD (3840x2160) матриця зі здатністю відтворювати 1,07 мільярда кольорів та неймовірна контрастність гарантують глибоке та реалістичне зображення. Super Contrast Control, Max Vivid та Ultra Clear забезпечують найкраще відтворення. Наявність HDR та MEMC робить перегляд відео плавним та приємним для сприйняття. Технології Low Blue Light, Blue Stretch та Adaptive Luma Control захищають ваші очі та забезпечують їм комфорт навіть вночі. Усе це в комплекті з Direct LED підсвіткою робить дану модель ідеальним вибором для найвибагливіших користувачів.

Апаратна частина

Підтримка Bluetooth 5.1 та Wi-Fi 5G надають безперервний та швидкий доступ до високоякісного контенту, а сучасний процесор допомагає обробити його без затримок.

Звук, який зачаровує

Телевізор обладнаний двома динаміками по 12 ват, які заповнюють приміщення неймовірним об’ємним звуком, створюючи ефект присутності. Dolby Audio та SRC гарантують потужний та чистий аудіо ряд, а Auto Volume Control підлаштовує його без вашого втручання.

Сучасний та зручний пульт

У комплекті - компактний та зручний Bluetooth пульт RC70 з мікрофоном для голосового керування та легкого використання, також він має підсвічування на шильді з лого, що дозволяє з легкістю знайти його в темряві.

ПЗ та додатки

Модель 43U760QB працює під управлінням сучасної операційної системи Google Android TV 11. Вбудований Google Assistant значно спрощує взаємодію з телевізором, а Google Home робить його частиною домашньої смарт родини. Chromecast та DLNA надають можливість швидкої передачі інформації з інших пристроїв без додаткових дротів. ALLM та Game Mode зменшують затримку та роблять ваш геймерський досвід захоплюючим. Окремої уваги заслуговує оновлений KIVI Media зі спеціальними добірками корисних додатків, ігор та розширень. Ексклюзивні пропозиції від партнерів у розділі KIVI Media Benefits дозволять вам відчути себе членом клубу обраних та отримати практичну вигоду. У нагоді стане подарунок від KIVI у вигляді значної кількості бонусів, який можна отримати завдяки реєстрації у додатку. А KIVI Media Extensions зроблять ваш телевізор незамінним помічником у створенні настрою і затишної атмосфери у вашій оселі. Доступність популярних стрімінгових сервісів, таких як Netflix, Amazon Prime та ін., збільшать спектр відео контенту.

Безпека та гарантія

Модель має можливість кріплення на кронштейн для оптимізації простору та додаткової безпеки. Гарантія на дисплей тривалістю 3 роки свідчить про високу якість та надійність продукту. Звабливий та стильний телевізор 43U760QB - це втілення передових технологій у комбінації з безрамковим дизайном та вражаючими характеристиками. Цей телевізор вразить кожного, хто шукає найкраще для свого дозвілля та розваг.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

10000:1

Зображення

Процесор

Quad core

Особливості зображення

Flesh Tone

Low Blue light

MPEG Noise reduction

Digital Noise Reduction (DNR)

Adaptive Luma Control

DI Film Mode

Blue Stretch

Color tuner

White balance tuner

HLG

HDR

Ultra Clear

MEMC

Super Contrast Control

Max Vivid

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

24 Вт

Особливості аудіо

Dolby Audio

Sound Surround

Auto Volume Control

SRC

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

4 x HDMI

2 x USB

mini RCA

CI слот

Аудіовихід

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

HEVC

AV1

DLNA

Chromecast

Google Home

KIVI Media

Ігровий режим

Google Assistant

ALLM

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання (кВтг/1000 год): 102

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

7.4 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

960 x 240 x 620 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

960 x 64 x 556 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків