Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Враження із повним зануренням

Цей тонкий та стильний OLED-телевізор з роздільною здатністю 4K Ultra HD зробить вас ближчим до всього, що ви любите. Реалістична картинка, вражаючий звук Dolby Atmos та імерсивний ореол Ambilight створюють фантастичну атмосферу для кожного шоу, фільму чи гри. А надвисока частота оновлення 120 Гц, підтримка VRR та FreeSync зроблять геймінг по-справжньому захоплюючим. І все це доповнено голосовим управлінням та доступом до величезної кількості контенту завдяки Google TV. Все, що вам потрібне – в одному телевізорі.

Неперевершені деталі та глибина OLED

Пориньте в дію, як ніколи раніше. Зображення на OLED-телевізорі Philips не відрізняється від реальності і завжди виглядає чудово, навіть якщо дивитися на нього під різними кутами. Чорний завжди чорний, а не сірий, і кожна деталь видна у тінях та на світлі. А з роздільною здатністю 4K ви можете розраховувати на дійсно чітке зображення з найменшими деталями щоразу. Крім того, телевізор підтримує всі основні формати HDR, тому ви зможете бачити більше деталей навіть у темних та яскравих місцях.

Процесор Philips P5 зі штучним інтелектом

Процесор Philips P5 зі штучним інтелектом забезпечує настільки реалістичне зображення, що здається, що ви можете увійти до нього. Алгоритм штучного інтелекту з глибоким навчанням обробляє зображення аналогічно до людського мозку. Тому, що б ви не дивилися, ви отримаєте реалістичні деталі та контраст, насичені кольори та плавний рух.

Пориньте у те, що ви любите з Ambilight

Телевізори Philips з технологією Ambilight – це єдині телевізори зі світлодіодним підсвічуванням за екраном, яке реагує на те, що ви дивитеся, створюючи на стіні позаду телевізора ореол різнокольорового світла. Завдяки цьому ваш телевізор здається більше, і ви більше занурюєтеся у свої улюблені шоу, фільми та ігри.

Кінематографічне зображення та звук

Технології Dolby Vision та Dolby Atmos зроблять ваші фільми, шоу та ігри ще більш видовищними. Дивіться фільми так, як задумав режисер і забудьте про надто темні сцени. Dolby Vision подбає, щоб ви змогли розглянути кожну деталь на зображенні. А з Dolby Atmos ви почуєте кожне слово і зможете відчути звукові спецефекти так, начебто самі перебуваєте в гущавині подій.

Бездротова домашня система Philips на базі DTS Play-Fi

З телевізорами Philips серії OLED 718 ви отримуєте відмінний звук прямо з коробки завдяки потужним вбудованим стереодинамікам. А якщо вам потрібно більше, бездротова домашня система Philips з DTS Play-Fi дозволяє за лічені секунди підключити сумісні саундбари та бездротові динаміки по всьому будинку. Ви навіть можете створити систему об'ємного звучання для домашнього кінотеатру, використовуючи телевізор як центральний динамік.

Надшвидкий відгук 120 Гц, VRR та FreeSync для надзвичайно плавного геймінгу

Грайте без обмежень і пориньте у неймовірну реалістичність OLED-дисплея! Порт HDMI 2.1, блискавично висока власна частота оновлення 120 Гц та наднизька затримка введення дозволяють максимально ефективно використовувати ігрове обладнання нового покоління з плавним, чуйним ігровим процесом та надплавним природним рухом. Додайте до цього ігровий режим Ambilight і отримайте ще більше гострих відчуттів.

Широкі можливості Google TV

Серіали, ігри, спортивні передачі чи кулінарні шоу. З Google TV можна отримати доступ до потрібного контенту в будь-який час. Налаштуйте свій телевізор так, щоб на ньому відображалися ваші улюблені програми та легко запускайте потокову передачу фільмів та серіалів, які ви любите. Ви також будете отримувати пропозиції на основі того, що вам подобається, щоб легше знаходити контент, який може бути цікавим для вас.

Преміум дизайн

Ультратонкий металевий каркас і матові ніжки надають цьому телевізору елегантного стилю, який легко впишеться в будь-який сучасний інтер'єр. При цьому сам телевізор займає мінімум місця по ширині і може розміститися як на невеликій підставці, так і монтуватися безпосередньо на стіну.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ

48"

Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

P5 AI Perfect Picture

Особливості зображення

Dolby Vision

Звук

Сумарна потужність динаміків

40 Вт

Особливості аудіо

Dolby Atmos

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

HDMI

RF In

Слот для карти PCMCIA

USB

Антенний вхід (супутник)

Ethernet-LAN RJ-45

Роз'єм для навушників

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Телетекст

Оперативна пам'ять: 4 Гб

Управление с помощью смартфона

Блокування від дітей

Підтримка DTS

Таймер сну

Об'єм постійної пам'яті: 16 Гб

Пульт із мікрофоном

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

У режимі очікування: < 0,3 Вт

Середнє у робочому режимі: 94 Вт

Заднє підсвічування

Так

Тип настінного кріплення

300 x 300

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

14 кг

Вага без підставки

13,8 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1070,0 x 635,0 x 210,0 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1070,0 x 618,0 x 58,0 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Кабель живлення

Ніжки до ТБ

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків