Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор Ergo 50" 4K UHD Smart TV (50GUS6500)

Код:725785
Архiв
Телевізор Ergo 50" 4K UHD Smart TV (50GUS6500) фото
Телевізор Ergo 50" 4K UHD Smart TV (50GUS6500) фото
Телевізор Ergo 50" 4K UHD Smart TV (50GUS6500) фото
Телевізор Ergo 50" 4K UHD Smart TV (50GUS6500) фото
Телевізор Ergo 50" 4K UHD Smart TV (50GUS6500) фото
Телевізор Ergo 50" 4K UHD Smart TV (50GUS6500) фото
Телевізор Ergo 50" 4K UHD Smart TV (50GUS6500) фото
Телевізор Ergo 50" 4K UHD Smart TV (50GUS6500) фото
Телевізор Ergo 50" 4K UHD Smart TV (50GUS6500) фото
Телевізор Ergo 50" 4K UHD Smart TV (50GUS6500) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 149 ₴
Аксесуари

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ergo 50GUS6500

Стильний та сучасний Ergo 50GUS6500 – це вікно у світ гранично чіткого телевізійного зображення стандарту UltraHD з максимальною функціональністю SmartTV. Поєднуючи в собі передові технології в галузі звуку та покращення картинки, він забезпечує вашим розвагам абсолютно новий рівень реалізму. І забезпечує доступ до величезної кількості різноманітного контенту завдяки вбудованим можливостям Android TV. Разом із зручним голосовим керуванням та всіма необхідними роз'ємами для підключення це робить його максимально функціональним доповненням вашого будинку. Тому з Ergo 50GUS6500 ви зможете насолоджуватися улюбленими передачами або новими фільмами в найкращій якості та весело проводити час із сім'єю та друзями.

Ультрачітке зображення

Подивіться на все по-новому з новим телевізором Ergo. Завдяки своїй ультрависокій роздільній здатності 4К (3840x2160 пікселів), яка рівно в 4 рази більша, ніж у стандартному зображенні FullHD, ви зможете розгледіти стільки деталей, скільки ще ніколи не бачили. Підвищена роздільна здатність означає підвищене задоволення від чіткої та ідеально деталізованої картинки. Тому на його екрані і захоплюючі голлівудські екшени, і передачі про дику природу, і спортивні матчі будуть виглядати просто чудово.

NeoVision – нова якість картинки

Продуктивний процесор і технологія NeoVision, яка покращує картинку телевізора на апаратному рівні, допомагають досягти визначних результатів у відображенні візуального контенту. Ця технологія використовує інтелектуальні алгоритми для додаткової обробки вхідного відеопотоку, забезпечуючи на виході відео абсолютно нової якості. Завдяки цьому картинка на екрані стає ще більш розкішною, а будь-які ваші розваги – ще більш видовищними.

Канали на будь-який смак

З Ergo 50GUS6500 вам не потрібно встановлювати додаткове обладнання, щоб дивитися всеукраїнські чи кабельні канали. Цей телевізор має вбудовані цифрові та аналогові тюнери, які дозволяють швидко та просто підключитися до ефірного телебачення за допомогою звичайної антени або кабелю.

Smart TV – більше, ніж просто телебачення

Телевізор оснащений повноцінним Smart TV під керуванням операційної системи Android 11 і підтримує встановлення програм прямо з Google Play. Це дозволить користувачеві завантажувати Android-ігри, отримувати доступ до Google музики та фільмів, переглядати новинки на Netflix або YouTube та багато іншого.* Просто вибирайте будь-які розваги на свій смак серед тисяч різних варіантів фільмів, телешоу та серіалів і проводьте вільний час так, як вам подобається в компанії Ergo 50GUS6500.

Розумний звук

Насолоджуйтесь фільмами у супроводі якісного звуку, що забезпечує аудіосистема телевізора з парою динаміків загальною потужністю 20 Вт. З нею ви зможете чути все зрозуміло та чітко навіть з іншого кінця кімнати, а розумна технологія DBX-TV подбає про ваш комфорт. Вона допомагає телевізору автоматично регулювати гучність, приглушуючи її під час реклами та збільшуючи при тихих розмовах, щоб різкі звукові перепади не дратували вас під час перегляду передач або фільмів.

Вбудований Chromecast

Завдяки вбудованій функції Chromecast, ви зможете транслювати контент прямо зі свого гаджета на екран телевізора. Без жодних проводів та перехідників. Ця технологія дозволяє передавати картинку зі смартфона на великий екран бездротового зв'язку, щоб насолоджуватися переглядом фото або відео в найкращій якості. В будь-який момент.

Управління голосом або через пульт

Легко перемикайте канали, знаходьте потрібний контент і вибирайте собі розваги на вечір без зайвого клопоту. Досить просто сказати вголос, що вам потрібно. Телевізор підтримує керування як через фірмовий пульт, так і просто за допомогою голосових команд або прямо зі смартфона (необхідний спеціальний додаток).

*Для деяких сервісів необхідний обліковий запис та платна передплата.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

5000:1

Зображення

Процесор

CA55 x 4 1.5 GHZ

Особливості зображення

Neo Vision

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Особливості аудіо

dbx-tv

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

1 x Слот CI+

Ethernet-LAN RJ-45

Вихід для навушників

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Постійна пам'ять: 16 Гб

Оперативна пам'ять: 1.5 Гб

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Максимальне споживання енергії: 120 Вт

У режимі очікування: 0,50 Вт

У робочому режимі, Вт: 65

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

9 кг

Вага без підставки

8,6 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1117 х 708 x 274 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1117 х 645 x 89 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера