Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Philips PUS8518/12

Смарт-телевізор Philips The One з роздільною здатністю 4K Ultra HD (3840×2160), функцією Ambilight і Google TV зробить ваше дозвілля з сім'єю приємнішим, а ваші розваги по-справжньому яскравими. Він пропонує відмінну якість зображення, ряд корисних програм та підставку, яка легко адаптується для розміщення саундбару. А неймовірно швидка частота оновлення 120 Гц і фонове підсвічування Ambilight дозволять з головою поринути у те, що відбувається на екрані, створюючи нову реальність прямо у вашій вітальні.

Надзвичайно чітке зображення

Що б ви не дивилися, ви зможете насолоджуватися виключно чітким зображенням із яскравими кольорами. Все завдяки LCD (LED) панелі з ультрависокою роздільною здатністю екрану в 4K Ultra HD (3840×2160). Більше того, цей телевізор сумісний з усіма основними форматами HDR, тому ви бачитимете більше деталей у темних та яскравих областях при потоковій передачі HDR-контенту.

Philips P5 Picture Engine

Технологія обробки зображення P5 Engine забезпечує завжди чудову картинку на екрані телевізора. Завдяки їй деталі матимуть помітно більшу глибину, кольори будуть яскравими, а відтінки шкіри виглядатимуть природними. А контраст буде настільки різким, що ви відчуєте кожну деталь.

Чітка картинка та захоплюючий звук з Dolby Vision та Dolby Atmos

З додаванням Dolby Vision та Dolby Atmos ваші фільми, шоу та ігри будуть виглядати та звучати приголомшливо. Дивіться сцени так, як задумував режисер. Ловіть кожне слово та насолоджуйтесь звуковими ефектами, начебто вони справді відбуваються навколо вас.

Імерсивне підсвічування Ambilight

Завдяки Philips Ambilight ваші враження від перегляду стануть ще яскравішими. Це підсвічування, розташоване на тильній стороні телевізора, реагує на контент, що відтворюється, й змінює свої колір та яскравість в залежності від зображення на екрані або музики, що звучить. Це створює атмосферу занурення, яка точно не залишить вас байдужими.

Надшвидкий відгук 120 Гц

Оцініть плавний ігровий процес та яскраві спецефекти, які стали можливими завдяки надвисокій частоті оновлення картинки у 120 Гц. Разом з інтерфейсом HDMI 2.1 з підтримкою VRR цей телевізор Philips дозволяє максимально використовувати можливості ігрових консолей нового покоління з надзвичайно швидким ігровим відгуком та неймовірно плавною графікою. А ігровий режим Ambilight забезпечить яскраві спецефекти на екрані та за його межами.

Google TV – всі розваги в одному місці

Google TV об'єднує фільми, шоу та інші програми з різних застосунків та впорядковує їх спеціально для вас. Таким чином, ви зможете швидко знаходити свої улюблені фільми та передачі та відразу ж переходити до перегляду. Крім того, ви отримуватимете пропозиції на основі того, що вам подобається, і навіть зможете використовувати програму Google TV на своєму телефоні, щоб скласти список перегляду заздалегідь.

Голосове керування

Пульт із вбудованим мікрофоном та підтримка віртуальних асистентів Google Assistant та Amazon Alexa1 розширюють ваші можливості взаємодії з телевізором. Просто натисніть кнопку на пульті дистанційного керування для спілкування з Google Assistant і керуйте ТВ або пристроями «розумного будинку», сумісними з Google Assistant, за допомогою голосових команд. ТВ також може працювати з Alexa на сумісних пристроях.

Технологія DTS Play-Fi

Цей телевізор із технологією DTS Play-Fi дозволяє підключати сумісні звукові панелі та бездротові динаміки по всьому будинку за лічені секунди. З її допомогою ви навіть можете створити систему об'ємного звучання домашнього кінотеатру, використовуючи телевізор у якості центрального динаміка.

1Google Assistant доступний на телевізорах Philips на базі ОС Android TV версії Android O (8) або вище. Google Assistant доступний лише деякими мовами та в деяких країнах. Amazon Alexa доступна лише деякими мовами і не у всіх країнах.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

P5 Perfect Picture

Особливості зображення

Dolby Vision

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Особливості аудіо

Dolby Atmos

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

HDMI

RF In

Слот для карти PCMCIA

USB

Антенний вхід (супутник)

Ethernet-LAN RJ-45

Роз'єм для навушників

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Оперативна пам'ять: 4 Гб

Управление с помощью смартфона

Блокування від дітей

Підтримка DTS

Таймер сну

Об'єм постійної пам'яті: 16 Гб

Пульт із мікрофоном

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

У режимі очікування: < 0,3 Вт

Середнє у робочому режимі: 71 Вт

Заднє підсвічування

Так

Тип настінного кріплення

200 x 300

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

13,1 кг

Вага без підставки

12,7 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1116,0 x 675,0/715,0 x 256,0 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1116,0 x 655,0 x 81,0 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Кабель живлення

Ніжки до ТБ

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера