Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

The One – телевізор, у якому є все

Випробуйте неймовірні враження від перегляду фільмів та спортивних змагань, концертів та популярних телешоу з телевізором Philips The One PUS8818. Він поєднує в собі чудову якість зображення завдяки роздільній здатності 4К та частоті оновлення 120 Гц, сучасні можливості підключення та Smart TV на платформі Android. Все це виведе ваші розваги на новий рівень. Оцініть плавний ігровий процес та яскраві спецефекти. Легко підключайте саундбар та динаміки для прослуховування музики. А інтелектуальне підсвічування Ambilight створить неперевершений ефект занурення у те, що відбувається. Прямо там, у вашій вітальні.

Ультрачітке зображення

Philips The One із роздільною здатністю 4K Ultra HD (3840×2160) пропонує чітке зображення з багатими деталями. ТВ отримав чудову панель з підсвічуванням Direct LED, яка дозволяє вам насолоджуватися відмінним балансом між його яскравістю і темнішими сценами, оптимізуючи кольори за допомогою процесора обробки зображень P5. А також підтримує всі основні формати HDR, тому ви зможете бачити більше деталей у темних та яскравих областях при потоковій передачі HDR-контенту.

Philips P5 Picture Engine для кращої картинки

Процесор P5 Picture Engine використовує алгоритми штучного інтелекту для додаткової обробки картинки, щоб на виході забезпечити чудове зображення. Завдяки йому деталі матимуть помітно більшу глибину, кольори будуть яскравими, а відтінки шкіри виглядатимуть природними. При цьому контраст буде надзвичайно високим, що дозволить розглянути кожну деталь, а рух залишиться плавним.

Особлива атмосфера з підсвічуванням Ambilight

Цей 4K телевізор з розумним підсвічуванням Ambilight додасть вашим розвагам видовищності. Його підсвічування, розташоване на тильній стороні телевізора, синхронізується з контентом на екрані, занурюючи вас в атмосферу того, що відбувається, і змінюючи ваше сприйняття реальності. За рахунок цього ваш телевізор здається більшим, а ви можете насолоджуватися більшим залученням у свої серіали, фільми та улюблені ігри.

Як у кіно з Dolby Vision та Dolby Atmos

Розгляньте все гранично чітко навіть у найтемніших сценах і почуйте кожне вимовлене героями фільму слово. Завдяки технологіям Dolby Vision та Dolby Atmos, ваші улюблені фільми, серіали та ігри завжди будуть виглядати та звучати абсолютно приголомшливо.

120 Гц та мінімальна затримка для неперевершеного геймінгу

Цей телевізор із частотою 120 Гц, режимом Ultra Motion Clarity та інтерфейсом HDMI 2.1 дозволяє максимально ефективно використовувати ігрові аксесуари нового покоління, забезпечуючи надшвидкий відгук в іграх та неймовірно плавну графіку. Крім цього, він підтримує технології VRR та Freesync, що ще більше зменшує затримки та робить картинку чіткішою. А ігровий режим Ambilight додасть ще більше азарту та посилить усі емоції. Тому ця модель стане чудовим вибором для вимогливих гравців.

Все в одному місці з Google TV

Philips The One відмінний компаньйон для приємного відпочинку завдяки наявності однієї з кращих операційних систем Android та Google TV. Завдяки ним ви зможете встановлювати програми з Google Play та галереї Philips, користуватися сервісами Netflix, наприклад, щоб дивитися улюблені серіали відразу після прем'єри, або переглядати веб-сайти та багато іншого. Ви також отримуватимете пропозиції на основі того, що вам подобається, і навіть зможете використовувати програму Google TV на своєму телефоні, щоб створювати список перегляду на ходу.

Голосове керування та підтримка віртуальних асистентів

Завдяки можливостям Smart TV ви також зможете керувати телевізором не тільки за допомогою пульта, але й голосом. Ця модель сумісна з Google Assistant, тому вам досить просто сказати своє прохання віртуальному помічнику, і телевізор сам потурбується про все — наприклад, запустить ваш улюблений серіал на Netflix. Телевізор також працює з Amazon Alexa.1

Технологія DTS Play-Fi

Насолоджуйтесь чистим та якісним звуком у будь-якій зручній для себе конфігурації. Телевізор Philips з технологією DTS Play-Fi дозволяє підключати сумісні звукові панелі та бездротові динаміки по всьому будинку за лічені секунди. Ви навіть можете створити систему об'ємного звучання для домашнього кінотеатру, використовуючи телевізор у якості центрального динаміку.

1Google Асистент доступний на телевізорах Philips на базі ОС Android TV версії Android O (8) або вище. Google Асистент доступний лише деякими мовами та в деяких країнах. Amazon Alexa доступна лише деякими мовами і не у всіх країнах.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

P5 Perfect Picture

Особливості зображення

Dolby Vision

Звук

Сумарна потужність динаміків

40 Вт

Особливості аудіо

Dolby Atmos

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

HDMI

RF In

Слот для карти PCMCIA

USB

Антенний вхід (супутник)

Роз'єм для навушників

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Телетекст

Оперативна пам'ять: 4 Гб

Управление с помощью смартфона

Блокування від дітей

Підтримка DTS

Таймер сну

Об'єм постійної пам'яті: 16 Гб

Пульт із мікрофоном

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

У режимі очікування: < 0,3 Вт

Середнє у робочому режимі: 98 Вт

Заднє підсвічування

Так

Тип настінного кріплення

200 x 300

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

15,8 кг

Вага без підставки

13,1 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1116,0 x 715,0 x 259,0 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1116,0 x 655,0 x 81,0 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Кабель живлення

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера