Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Підвищена контрастність, кольори та деталізація

Побачте все у новій якості з передовим стандартом для відтворення контенту 4K UHD та розширеним динамічним діапазоном HDR, який забезпечує значно ширший діапазон як контрастності, так і кольорів. Технологія HDR точно відтворює світлі та темні відтінки з яскравими кольорами та приголомшливими деталями зображення. 4K HDR-телевізор TCL серії P635 підтримує стандарт HDR10, що дозволить вам насолоджуватися більш яскравими та темними областями зі збереженням усіх деталей.

Автоматична оптимізація та покращення картинки

Технологія Dynamic Color Enhancement, що є ексклюзивною розробкою TCL, допомагає цьому телевізору автоматично оптимізувати яскравість кольорів. Запатентований алгоритм розширює традиційні обмеження палітри, забезпечуючи яскравіше та високоякісне відео. Він постійно аналізує відеосигнал і динамічно змінює налаштування, щоб передати більшість кольорів так, як задумав режисер. В результаті ви отримуєте насичені кольори, точніші тілесні тони та розширені деталі в тінях, що забезпечує якість зображення, подібну до HDR.

HDR 10: більш чітке та яскраве зображення з безліччю деталей

Приголомшливий дисплей 4K цього телевізора покращено за рахунок новітніх технологій розширеного динамічного діапазону. Динамічне відображення тонів оптимізує якість зображення кадр за кадром, інтелектуально розширюючи діапазон тонів, яскравість та контрастність. Поліпшіть якість розваг і насолоджуйтесь більш детальним контентом з TCL P635.

Оптимізований ігровий процес

Для геймерів чуйний телевізор також важливий, як і телевізор з хорошим зображенням. Інтерфейс HDMI 2.1 на TCL P638 забезпечує сумісність з останніми поколіннями ігрових консолей та підтримує такі функції, як ALLM (автоматичний режим із низькою затримкою). ALLM дозволяє ігровій консолі або відеокарті ПК автоматично перемикати телевізор на ігровий режим для зниження затримки введення в грі нижче 15 мс.1

Кінематографічний звук удома

Насолоджуйтесь повним, насиченим звуком, що створює захоплюючий, кінематографічний ефект. Під час перегляду фільмів із технологією Dolby Audio™ функція кришталевої чіткості та просторовий розподіл звуку забезпечують більш чітке, деталізоване та насичене звучання для більш реалістичних розваг.

Розваги, які ви любите. З невеликою допомогою Google

Google TV об'єднує фільми, шоу, телепередачі та багато іншого з ваших додатків та передплат і впорядковує їх спеціально для вас.2

Зустрічайте свого Google Assistant

Ставте йому запитання. Накажіть щось зробити. Керуйте домашніми пристроями системи «Розумний дім» за допомогою голосових команд. Це ваш особистий помічник від Google,3 який завжди готовий допомогти з більш ніж 1 мільйоном дій.

Будьте разом будь-якої миті

Спілкуйтеся за допомогою телевізора TCL. Ви можете використовувати його не тільки для перегляду фільмів та шоу, але й для здійснення високоякісних голосових або відеодзвінків. 4

Преміальний та елегантний безрамковий дизайн

Відсутність рамки на передній панелі забезпечує велику площу екрану та найкраще зображення, яке легко захопить вашу увагу. Крім того, в ультратонкому дизайні цього телевізора використовується справжній метал, що робить його не лише елегантним, а й дуже міцним. TCL P635 з легкістю впишеться у ваш житловий простір і прикрасить його немов справжній витвір мистецтва.

1Потрібне нове покоління ігрової консолі з HDMI 2.1 або ігровий пристрій для ПК з HDMI 2.1.

2Деякі програми, контент та/або функції можуть бути недоступні у всіх країнах. За умови доступності.

3Google Асистент недоступний деякими мовами та в деяких країнах. Google Assistant потребує підключення до інтернету або передачі даних. Можуть стягуватись тарифи на передачу даних. Доступність та продуктивність деяких функцій та послуг залежать від мережі та можуть бути недоступними у всіх регіонах.

4Потрібен вхід до облікового запису Google. Для відеодзвінків потрібна додаткова покупка камери.

5Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

6Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

5000:1

Зображення

Процесор

IPQ 2.0 Engine

Особливості зображення

Film Mode

Dynamic color

Smart HDR

Динамічний контраст: Mega

UHD Machine Learning AI SR

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Особливості аудіо

Dolby Audio

Auto Volume Control

Dolby AC4

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

1 x Слот CI+

Ethernet-LAN RJ-45

Аудіовихід 3.5 мм

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система

Google TV

Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Chromecast & T-cast

Автоматичне вимкнення

Google Assistant

Розумний будинок: TCL Home, Google Home, Alexa Smart Home

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання (середнє): 59 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

9,8 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1226 х 765 х 267 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1226 х 715 х 55 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження