Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

LG QNED75 – це фантастичний телевізор з роздільною здатністю 4K Ultra HD та широкими можливостями Smart TV, який зробить ваші розваги ще більш вражаючими. Технологія QNED забезпечує дуже реалістичне відтворення зображення з глибокими кольорами та високою контрастністю. Передовий процесор α5 AI 4K Gen6, керований штучним інтелектом, подбає про те, щоб зображення і звук завжди оптимально налаштовувалися на контент, що ви переглядаєте. А завдяки функціям Smart TV у вас буде доступ до незліченних програм і потокових сервісів, включаючи Netflix, YouTube, Disney+ та багато інших. І все це вмістилося в тонкому і стильному телевізорі, який чудово виглядатиме в будь-якому куточку вашого будинку. LG QNED75 стане ідеальним доповненням до будь-якого домашнього розважального комплексу.

Технології Quantum Dots та NanoCell

Завдяки поєднанню технологій Quantum Dot і NanoCell, екран цього телевізора здатний відображати ще більше кольорів і може похвалитися видатним контрастом. Його широка кольорова гама дозволить вам побачити ще більше та отримати справжнє задоволення від перегляду.

Справжня точність з 4K Ultra HD та Local Dimming

Екран з роздільною здатністю 4K Ultra HD (3840 x 2160 пікселів) забезпечує різке та чітке зображення з безліччю деталей, які роблять картинку повною. А технологія затемнення Local Dimming автоматично керує підсвічуванням, оптимальним чином розподіляючи яскравість між кількома об'єктами, що різняться за кольоровістю, яскравістю та освітленістю, що покращує контрастність та знижує енергоспоживання. Тому картинка на екрані цього телевізора завжди буде чистою та детальною.

Інтелектуальний процесор α5 AI 4K Gen6

Подивіться на свої розваги по-новому. Телевізор LG QNED75 оснащений процесором штучного інтелекту α5 AI 4K Gen6, який забезпечує максимальну якість зображення та звуку за допомогою штучного інтелекту. Він швидко обробляє інформацію, оптимізуючи зображення на екрані, залежно від контенту. А також дозволяє автоматично масштабувати весь контент, що проглядається вами, до 4K.

Технологія AI Sound Pro із Virtual 5.1.2 Up-mix. Оточіть себе звуком

Дивитеся ви фільм, граєте в гру або просто слухаєте музику, AI Sound Pro забезпечить вам найкращу якість звуку. Ця технологія використовує розширену обробку звуку для оптимізації аудіосцени та покращення звучання телевізора. Алгоритм штучного інтелекту Virtual 5.1.2 Up-mix перетворює двоканальний звук на об'ємну 5.1.2-канальну систему, підвищуючи якість та забезпечуючи неперевершені враження від прослуховування. Це призводить до більш багатого, захоплюючого звуку, адаптованого до ваших вражень від перегляду.

Більше веселощів з webOS 23

Легко знаходьте контент за своїми інтересами, отримуйте персональні рекомендації та швидкий доступ до програм, які ви найчастіше використовуєте. Нова операційна система webOS 23 з незалежними профілями користувачів тепер стала ще простішою, інтуїтивно зрозумілішою та безпечнішою. Крім того, ви можете оцінити всі переваги Smart TV, які відкриває перед вами LG QNED75. З ним у вас буде доступ до популярних потокових сервісів, таких як Netflix або YouTube, а значить і величезний вибір фільмів, серіалів та передач для перегляду. А ще ви зможете легко подорожувати інтернетом у пошуках того, що вас цікавить.

Інтелектуальне підключення ThinQ

Візьміть контроль у свої руки за допомогою застосунку ThinQ, який може стати справжнім центром вашого розумного будинку. Завдяки підтримці Apple AirPlay2, HomeKit та багатьох інших функцій керувати телевізором та підключеними до нього пристроями буде швидше та зручніше, ніж будь-коли.

Продумана конфігурація портів

LG QNED75 оснащений 4 роз'ємами HDMI, тому ви можете одночасно підключати декілька пристроїв, таких як ігрова приставка, програвач Blu-ray та звукова панель. Крім того, у нього є 2 порти USB, Ethernet і слот CI+, так що ви також можете підключити інші пристрої, такі як зовнішній жорсткий диск або смарт-карту. Крім того, телевізор оснащений Wi-Fi 5 і Bluetooth 5.0, тому ви можете без дротів підключатися до інших пристроїв, таких як смартфон або планшет.

Magic Remote – універсальний пульт із великими можливостями

Розумний пульт Magic Remote з датчиком руху, колесом прокручування та покажчиком, а також програмованими кнопками для швидкого доступу до ваших улюблених сервісів – ідеальний компаньйон для цього телевізора. З ним ви зможете легко керувати всіма його функціями, орудувати пультом немов комп'ютерною мишкою і навіть віддавати голосові команди. Подорожуйте по меню також легко, якби у вас в руках була чарівна паличка.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування

QNED

Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

α5 AI 4K Gen6

Особливості зображення

HDR10

HLG

Dynamic Tone Mapping

Режим HGIG

4K Upscaling

Filmmaker Mode

ALLM (режим автоматичної низької затримки)

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Особливості аудіо

AI Sound Pro (Virtual 5.1.2 Up-mix)

Акустичне налаштування AI

Поділитися режимом звуку

Підтримка Bluetooth Surround

Технологія LG Sound Sync

Clear Voice Pro

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

4 x HDMI

2 x USB

CI слот

2 х Радіочастотний вхід (антена/кабель)

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система

webOS 23

Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

ThinQ

Інтелектуальне редагування

AI Home

Інтелектуальне розпізнавання голосу

Працює з Apple Home

Працює з Apple Airplay2

Додаток Smartphone Remote

Пульт дистанційного керування Magic Remote у комплекті

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Режим енергозбереження

Джерело живлення: 100-240 В/50-60 Гц

Енергоспоживання у режимі очікування: Менше 0,5 Вт

Енергетичний стандарт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

300 x 300

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

16,7 кг

Вага без підставки

16,3 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1233 х 781 х 257 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1233 х 716 х 44,2 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Кабель живлення

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера