Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Створений для незабутніх розваг

Відкиньтесь на спинку дивана і насолоджуйтеся яскравим шоу, яке забезпечить вам OLED телевізор Philips із серії 818. Реалістична картинка 4K Ultra HD і насичений звук у поєднанні з імерсивним світінням Ambilight подарують незабутні враження від перегляду фільмів або серіалів. Висока частота оновлення 120 Гц та передові можливості HDMI 2.1 з підтримкою технологій G-Sync та VRR зроблять ігри ще більш плавними та швидкими. А Smart TV та голосове управління перетворять цей телевізор на головний мультимедійний центр вашого будинку. Philips OLED818 – все, про що ви тільки мріяли.

IMAX у вас вдома

Ласкаво просимо до Голлівуду! OLED-телевізор Philips сертифікований IMAX Enhanced та дозволяє дивитися фільми так, як вони були створені для кінотеатрів IMAX. Дозвольте собі захопитися глибиною зображення. Побачте ще більше деталей у кожній сцені. У поєднанні з функцією Ambilight у вас буде незабутній вечір кіно.

Зображення та звук як у кінотеатрі

З Dolby Vision та Dolby Atmos ваші фільми, телепередачі та ігри будуть виглядати та звучати приголомшливо. Тепер ви зможете побачити кожну сцену фільму, як і задумував режисер. І насолодитеся звуковими ефектами так, ніби вони справді відбуваються довкола вас.

Магія Ambilight

Насолоджуйтесь кожним моментом з Ambilight наступного покоління. Інтелектуальні світлодіоди за екраном створюють більш детальне, чітке та більш синхронізоване з дією світіння, ніж будь-коли. Крім того, ви можете оживити порожній екран за допомогою ретельно підібраної колекції зображень та відео від Aurora, які чудово виглядають з підсвічуванням Ambilight.

Philips P5 Picture Engine – завжди реалістична картинка

Процесор Philips P5 зі штучним інтелектом забезпечує настільки реалістичне зображення, що ви відчуєте себе його частиною. Алгоритм ШІ, що постійно розвивається, обробляє зображення на екрані аналогічно людському мозку. Тому, незалежно від того, що ви дивитеся, ви завжди будете насолоджуватися реалістичними деталями та контрастом, насиченими кольорами та плавним рухом.

Ідеальний геймінг: 120 Гц, наднизька затримка, G-Sync, VRR, Freesync

Грайте без обмежень і пориньте у дивовижний реалізм OLED екрану. Розширені можливості HDMI 2.1, блискавична власна частота оновлення 120 Гц і надмала затримка дозволяють отримати максимальну віддачу від ігрового обладнання нового покоління. Це забезпечує плавний, динамічний ігровий процес та природний рух. А ігровий режим Ambilight зробить геймінг ще більш захоплюючим, змушуючи вас відчувати, що ви знаходитесь в центрі подій.

Бездротова система Philips із підтримкою DTS Play-Fi

Яскрава картинка варта не менш яскравого звуку. Ось чому цей телевізор оснастили чудовими стереодинаміками. Якщо ж ви захочете створити щось більше, ви завжди можете скористатися технологією DTS Play-Fi. Вона дозволить за лічені секунди підключити до телевізора сумісні звукові панелі та бездротові динаміки по всьому будинку, щоб продовжувати слухати улюблену передачу на кухні або наповнити музикою одразу весь дім. Ви навіть можете створити систему домашнього кінотеатру з об'ємним звуком, використовуючи телевізор Philips у якості центрального динаміку.

Улюблені розваги з Google

Шукаєте конкретний фільм чи просто вибираєте, що подивитись сьогодні? Платформа Google TV дозволяє легко та швидко знайти все, що вас цікавить. Вона об'єднує фільми, шоу та багато іншого з ваших додатків та передплат і впорядковує їх спеціально для вас, щоб ви могли швидко отримати до них доступ. Крім того, ви отримуватимете рекомендації на основі того контенту, який вам подобається, і навіть зможете використовувати програму Google TV на своєму телефоні, щоб складати списки перегляду заздалегідь.

Голосове керування

Керуйте телевізором, а також сумісними з Google розумними пристроями за допомогою голосу та свого віртуального помічника Google Assistant. Вам потрібно лише натиснути кнопку на пульті керування та сказати своєму асистенту, що вам потрібно. ТВ також працює з Amazon Alexa.1

1Google Assistant доступний на телевізорах Philips на базі ОС Android TV версії Android O (8) або вище. Google Assistant доступний лише деякими мовами та в деяких країнах. Amazon Alexa доступна лише деякими мовами і не у всіх країнах.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

P5 AI Perfect Picture

Особливості зображення

Dolby Vision

Звук

Сумарна потужність динаміків

70 Вт

Особливості аудіо

Dolby Atmos

2.1 (Стерео+сабвуфер)

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

HDMI

RF In

Слот для карти PCMCIA

USB

Антенний вхід (супутник)

Ethernet-LAN RJ-45

Роз'єм для навушників

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Телетекст

Оперативна пам'ять: 4 Гб

Управление с помощью смартфона

Блокування від дітей

Підтримка DTS

Таймер сну

Об'єм постійної пам'яті: 16 Гб

Пульт із мікрофоном

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

У режимі очікування: < 0,3 Вт

Заднє підсвічування

Так

Тип настінного кріплення

300 x 300

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

26,8 кг

Вага без підставки

22,9 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1444,0 x 896,0 x 280,0 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1444,0 x 831,0 x 68,0 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Кабель живлення

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера