Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Телевізор LG серії QNED86 – ідеальне поєднання елегантного дизайну і передових технологій. Ви є любителем кіно, геймером або просто шукаєте телевізор з винятковою якістю зображення та інтелектуальними функціями? У цьому пристрої є все, що вам потрібно. Завдяки вражаючому екрану з найтоншими рамками і приголомшливою роздільною здатністю 4K Ultra HD цей телевізор забезпечує кришталево чисте зображення, яке перенесе вас у серце подій. Передові технології LG Quantum NanoCell та Mini LED забезпечують неперевершену точність кольору, яскравість і виняткову деталізацію, пожвавлюючи ваші улюблені фільми, телепередачі та ігри. Екран із частотою оновлення 120 Гц та підтримка VRR, ALLM та eARC зроблять геймінг просто незабутнім. Крім того, модель оснащена найновішою системою webOS 23 Smart TV та пропонує легкий доступ до величезної кількості контенту на будь-який смак. А завдяки чотирьом портам HDMI, двом портам USB та можливості підключення по Bluetooth ви можете легко підключити всі свої улюблені та периферійні пристрої. Поліпшіть свої враження від перегляду та створіть власний кінотеатр у своїй вітальні з LG QNED86.

Вражаючі кольори, які пожвавлюють усе

В інноваційному дисплеї телевізорів LG QNED Mini LED поєднуються підсвічування Mini LED та технологія Quantum Dot NanoCell. Тисячі дрібних світлодіодів по всій площині екрану забезпечують деталізоване, яскраве та чітке зображення. А Quantum Dot NanoCell покращує передачу кольору, створюючи більш насичені і точні відтінки. Завдяки цьому ви можете насолоджуватися безкомпромісною якістю зображення, незалежно від жанру фільму. Отримане зображення виглядає настільки добре, що ви не помітите різниці між реальністю та чарівним візуальним досвідом LG.

Процесор α7 AI 4K Gen6 з функціями штучного інтелекту

Для того, щоб картинка на екрані завжди залишалася неперевершеною, картинку постійно аналізує та покращує процесор α7 AI 4K шостого покоління з функціями штучного інтелекту. Він використовує алгоритми глибокого навчання, щоб забезпечити покращення враження від перегляду та забезпечити найкращий досвід перегляду незалежно від того, що саме ви дивитеся.

Якість 4K UHD для по-справжньому чіткої картинки щоразу

Насолоджуйтесь живим зображенням завдяки високій роздільній здатності 4K Ultra HD. Вона в чотири рази перевищує якість Full HD, пропонуючи справді захоплююче враження від перегляду. Крім того, серія QNED також оснащена двигуном AI Super Upscaling 4K, який усуває шум у відео, створює живіші кольори і посилює контрастність. Зображення з низькою роздільною здатністю масштабуються і відтворюються заново, наближаючись до якості 4К. Тому ваші улюблені фільми, телепередачі та ігри оживуть як ніколи раніше.

Пориньте у приголомшливі візуальні ефекти

Завдяки підтримці HDR10 та Dolby Vision ви можете насолоджуватися неймовірною контрастністю та винятковою деталізацією, що виводить враження від перегляду на новий рівень. Технологія HDR10 гарантує підвищену контрастність та яскраві кольори, що дозволить вам побачити кожну деталь як у яскравих, так і темних сценах. А Dolby Vision додатково збагачує візуальні ефекти за допомогою динамічної корекції кольору, забезпечуючи реалістичну і захоплюючу якість зображення.

Все для захоплюючих ігор

Досліджуйте світи улюблених ігор, як ніколи раніше. Телевізор підтримує відтворення у форматі 4К із частотою оновлення 120 Гц для швидкого ігрового процесу з ефектом присутності, виводячи ваші враження від ігор на новий рівень. Завдяки технології AMD FreeSync телевізор забезпечує динамічне відтворення ігор з мінімальними розривами та ривками зображення та низькою затримкою введення. Крім того, він має два порти HDMI 2.1 з доступними технологіями VRR, ALLM та eARC, які дозволяють зменшити розмитість та ореоли та забезпечити плавну синхронізовану графіку у високій роздільній здатності при підключенні до ПК або консолей нового покоління. Тому ваш геймінг стане ще кращим і результативнішим, а перемоги – ще яскравішими.

Звук, який змушує вірити

Телевізор також має вбудовану звукову панель сумарною потужністю 40 Вт. Разом із підтримкою технології віртуального звучання AI Sound Pro (Virtual 5.1.2 Up-mix) він здатний оточити вас сильним, об'ємним звуком, який зробить усі розваги ще більш реалістичними. Пориньте в атмосферу того, що відбувається та почуйте все до останнього слова.

webOS 23 Smart TV – нескінченні розваги в одному місці

LG QNED86 – це більше, ніж просто телевізор. Це інтелектуальний центр з усіма найновішими функціями, необхідними для того, щоб залишатися на зв'язку та розважатися. Завдяки вбудованому Wi-Fi та доступу до популярних сервісів, таких як Netflix, YouTube та інших, ви можете вибирати з безлічі фільмів, передач та серіалів. І можете легко транслювати улюблений контент із мобільних пристроїв через Apple Airplay2, наприклад. А завдяки чотирьом портам HDMI, двом портам USB і можливості підключення по Bluetooth ви можете легко підключити всі потрібні вам пристрої та аксесуари.

Розумне керування з LG ThinQ

Програма LG ThinQ створена для того, щоб ви отримували від телевізора максимум задоволення. Встановіть його на свій смартфон або планшет і зможете вибрати улюблену технологію голосового помічника та керувати телевізором голосом за допомогою нового головного екрана, який забезпечує ще більшу зручність та контроль. А також налаштовувати роботу свого телевізора ще точніше.

Пульт Magic Remote

У комплекті з телевізором також йде пульт Magic Remote з ергономічним дизайном та широкими можливостями. Пульт легко лягає в руку, а його система наведення та прокручування забезпечує швидший пошук. Вбудована технологія штучного інтелекту забезпечує легкий доступ до сервісів, а гарячі клавіші основних платформ контенту дозволяють швидко переходити до обраного. Це ваша «чарівна паличка» для керування своїм ТВ.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

α7 AI 4K Gen6

Особливості зображення

Dynamic Tone Mapping

Режим HGIG

Motion Pro

AI Picture Pro

Filmmaker Mode

AI Super Upscaling 4K

Сумісність з FreeSync (AMD)

ALLM (режим автоматичної низької затримки)

VRR (змінна частота оновлення)

QMS (швидке перемикання медіа)

Вибір жанру AI (SDR/HDR)

Dolby Vision / HDR10 / HLG

Precision Dimming

Звук

Сумарна потужність динаміків

40 Вт

Особливості аудіо

AI Sound Pro (Virtual 5.1.2 Up-mix)

Акустичне налаштування AI

Поділитися режимом звуку

Dolby Atmos

Підтримка Bluetooth Surround

Технологія LG Sound Sync

Clear Voice Pro

WiSA Ready

WF: 20 Вт, 10 Вт на канал

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

4 x HDMI

2 x USB

CI слот

2 х Радіочастотний вхід (антена/кабель)

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система

webOS 23

Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

ThinQ

Інтелектуальне редагування

AI Home

Інтелектуальне розпізнавання голосу

Працює з Apple Home

Працює з Apple Airplay2

Додаток Smartphone Remote

Пульт дистанційного керування Magic Remote у комплекті

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Режим енергозбереження

Джерело живлення: 100-240 В/50-60 Гц

Енергоспоживання у режимі очікування: Менше 0,5 Вт

Енергетичний стандарт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

400 x 400

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

35,0 кг

Вага без підставки

31,1 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1452 х 907 х 285 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1452 х 839 х 44,9 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Кабель живлення

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера