Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків3
Задати питання

Kivi 65U760QB

Телевізор 65U760QB – інновації та розваги в одному обличчі!

Вражаючий дизайн

Безрамковий корпус в чорному кольорі, що додає стилю та сучасності будь-якому приміщенню. Легкий та елегантний, з алюмінієвими ніжками, які підкреслюють його вишуканість, він займає мінімум місця попри велику діагональ.

Справжній кінематографічний досвід

UHD матриця та висока контрастність, підтримка 1,07 мільярда кольорів, а також Direct LED підсвітка забезпечують рівномірний та глибокий колір зображення. HDR та MEMC в поєднанні з Super Contrast Control, Max Vivid та Ultra Clear допомогають досягти надзвичайної якості картинки та плавності відео. Технології Low Blue Light та Adaptive Luma Control підлаштовують яскравість і кольори та роблять перегляд максимально комфортним в будь який час доби.

Апаратна частина

Підтримка Bluetooth 5.1 та Wi-Fi 5G для безперервного підключення до мережі та інших пристроїв разом із сучасним процесором роблять телевізор медіа хабом, що працює швидко і без затримок.

Динамічний звук

Телевізор має підтримку Dolby Audio та SRC, оснащений двома динаміками по 12 ват, це забезпечує багатовимірний обволікаючий ефект, а Auto Volume Control підлаштує параметри під контент.

Сучасне управління

Google Assistant – найлегший спосіб взаємодії з телевізором. Модель має стильний Bluetooth пульт з мікрофоном для голосового керування та комфортного пошуку в комплекті. Пульт RC70 має підсвічування на шильді з лого, що дозволяє з легкістю знайти його в темряві. Chromecast, DLNA, розширюють можливості вашого ТВ та роблять його мультифункціональним.

ПЗ та додатки

Телевізор працює під управлінням сучасної операційної системи Google Android TV 11. Вмикайте режим PC або Game mode для більш зручного користування, ALLM знизить затримку та подарує неймовірний геймерський досвід. Окремої уваги заслуговує оновлений KIVI Media зі спеціальними добірками корисних додатків, ігор та розширень. Ексклюзивні пропозиції від партнерів у розділі KIVI Media Benefits дозволять вам відчути себе членом клубу обраних та отримати практичну вигоду. У нагоді стане подарунок від KIVI у вигляді значної кількості бонусів, який можна отримати завдяки реєстрації у додатку. А KIVI Media Extensions зроблять ваш телевізор незамінним помічником у створенні настрою і затишної атмосфери у вашій оселі. Доступність популярних стрімінгових сервісів, таких як Netflix, Amazon Prime та ін., збільшать спектр відео контенту.

Безпека та гарантія

Телевізор має можливість кріплення на кронштейн для оптимізації простору та безпеки. Гарантійний термін 3 роки на дисплей, що свідчить про впевненість у якості продукту. KIVI 65U760QB- це високотехнологічний апарат з вражаючими характеристиками, який забезпечить вам найкращий розважальний та глядацький досвід. Насолоджуйтеся улюбленими фільмами, серіалами та іграми з вражаючою якістю на екрані 65U760QB!

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

7500:1

Зображення

Процесор

Quad core

Особливості зображення

Flesh Tone

Low Blue light

MPEG Noise reduction

Digital Noise Reduction (DNR)

Adaptive Luma Control

DI Film Mode

Blue Stretch

Color tuner

White balance tuner

HLG

HDR

Ultra Clear

MEMC

Super Contrast Control

Max Vivid

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

24 Вт

Особливості аудіо

Dolby Audio

Sound Surround

Auto Volume Control

SRC

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

4 x HDMI

2 x USB

mini RCA

CI слот

Аудіовихід

Ethernet-LAN RJ-45

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

HEVC

AV1

DLNA

Chromecast

Google Home

KIVI Media

Game mode

Google Assistant

ALLM

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання (кВт-год/1000 год): 212

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

400 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

17.3 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1450 x 330 x 900 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1450 x 63 x 835 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Кабель живлення

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків