Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Живе зображення та легке управління

Завдяки передовому підходу до технологій, телевізор Vinga S55UHD25QWEB не просто вражає, але і трансформує ваш досвід перегляду високоякісних відео. Його величезна 55-дюймова діагональ, яка працює в синергії з роздільною здатністю 4К (3840x2160), гарантує не тільки вражаючу чіткість, але й найвищий рівень деталізації у кожному кадрі. Вас приголомшать реалістичні кольори та глибокі контрасти, що створюють ефект поглиблення у кожному перегляді. Легкий доступ до популярних додатків робить ваш вибір розваг ще швидшим. А пульт дистанційного керування Magic Remote додає елемент зручності, роблячи керування телевізором легким та інтуїтивно зрозумілим.

Пульт дистанційного керування Magic Remote

Пульт дистанційного керування Magic Remote у новому дизайні ще більше схожий на чарівну паличку. Завдяки ергономічній конструкції його зручно тримати в руці, а система вибору та прокручування дає змогу пришвидшити пошук. Вбудовані функції штучного інтелекту спрощують доступ до додатків, а гарячі кнопки для основних постачальників контенту дають змогу здійснювати швидкий доступ до всіх улюблених каналів.

Технологія ThinQ з функціями штучного інтелекту

Технологія ThinQ максимально збільшує задоволення від перегляду. Виберіть свого улюбленого голосового помічника й керуйте телевізором за допомогою голосових команд на цілковито новій головній сторінці меню, діставши ще більше зручності й можливостей керування. Використовуйте додаток як пульт для телевізора. Регулюйте звук телевізора і перемикайте канали через додаток. Дивіться фото та відео з вашого телефону на великому екрані телевізора. Технологія ThinQ дає змогу легко керувати домашньою екосистемою Home IoT за допомогою голосових команд та швидше отримувати доступ до розваг.

Операційна система webOS

Завдяки операційній системі webOS, ви отримуєте доступ до величезної бази популярних додатків, що відкривають вам нескінченні можливості розваг. Ви можете насолоджуватися своїми улюбленими шоу в зручний для вас час, а також насолоджуватися унікальним відеоконтентом на таких платформах, як Netflix, Apple TV, Prime Video та YouTube. Телевізор Vinga S55UHD25QWEB також дозволяє вам легко інтегрувати його з іншими пристроями. Ви можете підключити ваші ігрові консолі, аудіосистеми та інші пристрої, щоб створити повноцінний домашній кінотеатр або розважальний комплекс. Ви зможете насолоджуватися фільмами, музикою та іграми на великому екрані, перетворюючи вашу вітальню в епіцентр розваг.

Вбудований універсальний тюнер

У телевізор Vinga S55UHD25QWEB вбудований універсальний тюнер, який підтримує супутникове (DVB-S2), кабельне (DVB-C) та цифрове мовлення (DVB-T, DVB-T2). Більше ніяких додаткових витрат на тюнери, заплутаних дротів та кількох пультів управління – лише легкий доступ та необмежений вибір телеканалів.

Широкі можливості підключення

Наявність 3-х портів HDMI та 2-х USB дозволяє перетворити цей телевізор на домашній мультимедійний центр. Можна під’єднати ігрову консоль, медіаплеєр або зовнішній накопичувач, щоб дивитись скачані фільми у високій якості. Телевізор Vinga S55UHD25QWEB з LED технологією має тонкий, але міцний корпус. Міцні ніжки дозволяють надійно розмістити телевізор на будь-якій поверхні, а завдяки кріпленням VESA (200x200мм) ви зможете його почепити на стіну.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

1200:1

Зображення

Процесор

ARM Cortex

Особливості зображення

HDR

4K Upscaling

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Headphone

1 x Слот CI+

Оптичний аудіо

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

DDR: 1.5G

Flash Memory: 8G

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання: 138 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

10,9 кг

Вага без підставки

10,7 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1235 x 777 x 243 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1235 x 716 x 69 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Документація

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера